You are currently viewing Hogyan lehetsz angyalmágus?

Hogyan lehetsz angyalmágus?

A mágia egyik legizgalmasabb része talán az angyalmágia, ahol angyalok segítségével tudunk célokat megvalósítani. Angyalmágiát kizárólag angyalmágus végezhet. Mielőtt felháborodnál, tudd, hogy ez nem egy csoport vagy valamilyen társaság döntése! Az angyalok csupán az arra méltó személy kérését teljesítik. Máskor, ha segítenek neked egy kérésben, akkor azt szánalomból teszik. De angyalt idézni és angyalmágiát gyakorolni csakis angyalmágus képes! 

A mágia tanulása nagyon nehéz dolog. Nem csupán lexikális tudást jelent mágiát tanulni, hanem magadba vésett, gyakorlati tapasztalatra épülő megélt tudást jelent. Nem gyakorlatról van itt szó, ettől sokkal mélyebb. A mágus nagyon szenved, mire eléri a mágussá avatás pillanatát. Ettől viszont eltér az angyalmágus személye. Angyalmágussá egyszerűbb válni, de egy cseppet sem könnyebb.  

Ismerd meg ITT a 4 arkangyalt!

A legtöbb angyalmágus pár angyalra van specializálva. Ők arra koncentrálnak, hogy azon angyalok, akikkel kapcsolatban vannak, számukra megfelelő életet éljenek. A mágia és az éberség szoros kapcsolatban állnak. A mágus személye éber önmagára. Ezt az éberséget tanúsítja önmaga felé egy angyalmágus. 

Mit is jelent ez? 

Vannak angyalok, akik szeretik az állatokat. Az Ő megidézésük lehetetlen egy olyan ember számára, aki fogyaszt húst. Az angyalmágus az angyal kedvében jár hónapokig, mire megpróbál először kapcsolatba lépni az általa kiszemelt angyallal. Természetesen az első kapcsolatfelvétel még nem teljes. Ilyenkor inkább csak bejelentkezik az angyalmágus. Az angyal biztos, hogy figyel rá. Aztán sok idő, hónapok, de van, hogy több mint egy év is eltelik, mire a mágus belekezd az első angyalidézésébe. Ez idő alatt az angyalmágusnak az angyalnak tetsző életet kell élnie. Van olyan angyal, ahol ez némasági fogadalommal jár. Hét hónapig egy szót sem szólhat az a személy, aki kérni szeretne az angyaltól. Éppen ezért, ha te kérni szeretnél, kedvezhetsz egy angyalnak, s Ő lehet, megszán. Ebben az esetben nagy szerencséd van. Más esetben jobb, ha hívsz egy igazi avatott angyalmágust! 

Hívd Aurethielt a 0690603831 számon (508Ft/perc), aki kapcsolatban áll a pénz angyalaival! Mindenképp tartsd be azt, amit kér tőled, hogy sikeres legyen az angyalmágia!  

 

Több pénzre van szükséged? Nézd meg ITT, melyik angyaloktól kérhetsz segítséget!

Az angyalmágusok között az a legritkább, aki bármelyik angyaltól kérhet. Ebben az esetben már szinte a szentekhez hasonlatos életet kell élni. Nem beszélve a zarándok útról, amit az angyalmágusnak teljesítenie kell. Az angyalmágia csakis angyalok segítségével és angyalmágus közreműködésével lehetséges. Bizonyos nagymesterek képesek arra, hogy minden angyalt meg tudjanak szólítani. Nálunk is van egy ilyen nagymester. Nevét nem írhatom le, de ha a zarándokutakra gondolsz, ha nézed a műsorát, magadtól is rájössz, hogy ki lehet az! Ő teljesítette azt, amit egy angyalmágusnak teljesítenie kell, hogy figyeljenek rá az angyalok!  

Amennyiben angyalmágus szeretnél lenni, egyszerű a dolgod! Ismerd meg az angyalt, akivel kapcsolatot szeretnél létesíteni. Élj neki tetsző életet, s utána már csak hívnod kell. Az angyalidéző rítusok viszont nehezen elérhetőek. Az Asztroklub angyalmágusai is féltve őrzik az angyalidéző szertartásokat. Egy dolog viszont biztos: amennyiben angyalmágus akarsz lenni, vállalod a nehéz és hosszú utat, idővel meglesz az is, hogyan idézd meg az általad választott angyalt!   

Mi segítünk, ha emellett döntesz! De ha csak angyali üzenetedre, őrangyalod nevére és segítségére van szükséged, hívd bizalommal Aurethielt vagy Violát a 0690603831 számon (508Ft/perc), ők a legjobb angyalkommunikátorok!

Minden segítséget megadunk NORMÁL díjas vonalunkon, ami már Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)