You are currently viewing Mit üzen a tarot szeptemberre

Mit üzen a tarot szeptemberre

A tarot kártya és a hermetikus mágia tudománya szerint, a szeptember egy rendkívül jelentős hónap. Az ősz ebben a hónapban veszi kezdetét, az évszakváltás miatt is, a szeptemberi jóslat hatalmas jelentőséggel bír. Az őszi napéjegyenlőség hónapja minden esztendőben sok figyelmet érdemel. A lapok a dolgok megértésre szeretnének rámutatni. A jövőben, ahogy eddig is, ami leginkább veled lehet, az a megértésből fakadó tudás.

Nézd meg ITT, milyen módszerekkel érdemes jósolnod, jósoltatnod!

Anyagi területen a Remete lapja hívja fel a figyelmed arra, hogy ideje bizonyos dolgok mélyére hatolnod. Nem kerülheted többé önmagad árnyékát, nem tudsz úgy sikeres lenni, hogy csupán sodródsz az árral. Légy a magad ura és keresd mindennek az értelmét. Üzletben vagy éppen munkában így lehetsz igazán sikeres. Terveidet, gondolataidat ne oszd meg másokkal, csak akivel nagyon fontosnak érzed. Nem tesz jót most neked semmilyen hírverés sem. Könnyen szájára vehet bárki, ami különösen egy munkahelyen okozhat gondokat. Próbálj figyelni a sor jeleire, hiszen a Remete egyik alaptulajdonsága, hogy képes kifürkészni a jövőt. Ismeri a csillagokat, ismeri a természet üzeneteit így neked is fontos, hogy most jósolj magadnak! Minden jóslat jó, csak ahogy mi értelmezzük, ott lehet a hiba. Éppen ezért mikor magadnak jósolsz, jó ha egyeztetsz egy szakemberrel. Hívd Sárát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj segítséget, ha nem értenéd a lapok üzenetét!  

A szeptemberi jóslat kitér a szerencsére is, hiszen sokan csak abban bízhatunk igazán. A jelek keresésének most különösen nagy jelentősége van. Amennyiben nagy szerencsét akarsz, ismerned kell a szerencse jeleit. Lehet ez egy kéményseprő vagy éppen egy nyár végi gyönyörű és ritka négylevelű lóhere!  

A párkeresés szeptemberben az utazóknak kedvez leginkább. A tarot utolsó lapját nevezik Bolondnak vagy éppen Vándornak is. Ez a lap bizony arra hívja fel a figyelmed, hogy ebben a csodás hónapban, ahol még megvan a nyári meleg is, de az időszak végére beáll az ősz, ne maradj otthon. Utazz, élvezd a természetet, és ha teheted, ezt ne egyedül tedd! Így találhatod meg az igaz szerelmet. Ebben a hónapban sokan találnak majd szerelmet. Jelzem, szerelmet, ahol nem az anyagi helyzet, az egzisztencia dönt. Amennyiben valakit a pénz motivál egy párkapcsolatban, az most nem lesz sikeres! 

Meglévő párkapcsolatodra viszont nagyon vigyázz! Könnyen térhet vissza párod életébe egy régebbi kapcsolat. Párodnak lehet, eszébe sem jutna félrelépni, de lehet benne annyi naivitás, hogy nem veszi észre, amikor kezdődik a flört. A lap csábítót jelez előre, kísértést, ami miatt most sokunk párja lesz próbára téve! Hidd el, hogy nem a szerelem függvénye az, hogy képes-e ellenállni a kísértésnek.   

Kételkedsz párod hűségében? Nem tudod, hogyan lehetnél sikeresebb, szerencsésebb, vagy hogyan lehet jóval több pénzed? Kérj személyre szabott cigánykártya jóslást! Kérdésed nem marad megválaszolatlanul, kétséged nem marad! Keresd Sárát vagy Szegedi Pannit a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)!