You are currently viewing Ismerd meg az angyalokat: A gyógyítás angyalai

Ismerd meg az angyalokat: A gyógyítás angyalai

A pénz és a szerelem angyalai után most megismerkedünk a gyógyítás angyalaival. 

Rafael arkangyal

Rafael arkangyal a gyógyítás és teljesség angyala. Segít harmóniába hozni a testet, lelket és elmét. Életünk minden területére pozitív hatással lehet, ha bizalommal és hittel fordulunk hozzá. A szeretet erejével segíthet rajtad is. Energiája a sejtekig hatol. Pozitív hatást gyakorol érzéseidre, gondolataidra, sőt bizonyos negatív élethelyzetekre is.

Szólítsd Rafael arkangyalt, ha beteg vagy, vagy ha elveszve érzed magad. Ha elégedetlen vagy önmagaddal, vagy az életeddel – ha rossz lelkiállapotban vagy. Hogy megszabadulj a hátráltató hozzáállástól és megrögzött gondolatoktól. Kérd a segítségét gyógyító tevékenységekhez, orvosok, tanácsadók munkájának megsegítésére. Ha erőtlennek és kimerültnek érzed magad.

Rafael arkangyal energiája körülölelő, gyógyító, építő, megújuló. Lágy, ugyanakkor erőteljes. Csendesedj el pár percre, minden zajtól mentes környezetben hívd magad mellé és fogalmazd meg hozzá kérésed! Figyelj arra, hogy ne legyen benned kétség, az angyalok bármikor készek segíteni neked!

 

Nézd meg ITT, melyik angyal lehet leginkább segítségedre, ha gondod van!

Aurethiel angyal

Aurethiel angyal a betegek, betegségek, gyógyulási folyamatok, gyógyítók, orvosok, ápolók, kórházi ellátás angyala. Bizalommal fordulhatsz hozzá, ha egészségügyi problémád van, vagy akkor is, ha egy hozzád közelálló személy szorul segítségre. Szólíthatod akkor is, ha úgy érzed, erőd elhagy, ha nem csak fizikailag, hanem lelkileg sem érzed magad jól.

Kérheted arra is, hogy betegséged, vagy valamely hozzátartozód betegsége legyen gyorsabb lefolyású vagy fájdalommentesebb.

Csendesedj el pár percre, minden zajtól mentes környezetben hívd magad mellé és fogalmazd meg hozzá kérésed. És ne legyen benned kétség, az angyalok bármikor készek segíteni neked!

Ismerd meg ITT a pénz angyalait!

Természetesen nem csak egészséggel kapcsolatosan lehet kérni az angyalokat, hiszen sok angyal vár arra, hogy különféle ügyekben segíthessen. Csak kérned kell őket és elfogadni szeretetteljes segítségüket! Légy nyitott és befogadó!

Hallgasd meg az angyalod személyesen hozzád szóló üzenetét, hiszen lehet, hogy nem is jó irányba haladsz! Lehet, hogy tudna neked olyat üzenni, amit megfogadva egy sokkal boldogabb életet élhetsz. Keresd angyalkommunikátoraink egyikét, Viola vagy Aurethielt a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)! Természetesen őket is eléred a NORMÁL díjas vonalunkon!