You are currently viewing Nagy őszi szerelmi horoszkóp!

Nagy őszi szerelmi horoszkóp!

KOS

A szerelmi horoszkóp egy csodálatos őszt jósol neked. Meglévő párkapcsolatodban elkezdődik a megújulás ideje. Sokan nem tudják, de az ősz a legtüzesebb évszak a szerelemben. A legtöbb pozitív párkapcsolati horoszkóp ilyenkor állítható fel. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a hosszú novemberi éjszakákon – talán egy összejövetelen – ismered majd meg az igazit! Addig is érdemes odafigyelned magadra, különösen a diétádra! Hívd Gabit a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod tervez-e valamit az őszi hónapokban!

BIKA

A szerelmi horoszkóp sok bizonytalanságot mutat az őszi hónapokra. Nemcsak az időjárás fordul néha fagyosra, hanem meglévő kapcsolatodban is lehetnek fagyosabb pillanatok. Itt párod csillagjegye is fontos, hiszen a csillagjegyek a szerelemben eltérő módon viselkednek. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, az október meghozhatja a szerelmet. Légy nyitott a szabadságra és a természetre, hiszen boldogságod gyökere valahol itt bújik majd meg! Hívd Megmondót a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod és közted mi okoz majd leginkább feszültséget!

IKREK

A szerelmi horoszkóp arra int, hogy fogd vissza energiáid párkapcsolati területen. Légy előrelátó és türelmes! Ne keress mindig párodban hibát, mert az lehet, benned is akadna bőven! Amivel nem vagy igazán megelégedve, azon most változtathattok, ha valóban szeretnétek. Magányos farkasként viszont most itt az ideje a szerelem keresésének. A nyári hónapok után végre a szerelem is teret kaphat sorsodban! Hívd Marcus Mágust a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodat mi bántja veled kapcsolatban a jós szerint!

ŐK a legféltékenyebb csillagjegyek!

RÁK

Az őszi szerelmi horoszkóp számodra nagyon fontos. Ilyenkor szeretnél kicsit bezárkózni a pároddal, kicsit messze kerülni a zajos külvilágtól. A nyár valójában nem is neked van kitalálva, nem szereted a pörgős bulikat és a zajos társaságot. Az ősz a te igazi évszakod, s most biztos lehetsz abban, hogy nagy lesz közted és párod között az összhang. A szerelmet is keresheted, de mielőtt randizni mész, tudd meg, a kiszemelted milyen a szerelemben! Hiszen a különböző csillagjegyek a szerelemben eltérő módon viselkednek, nem neked van kitalálva a váratlan és kellemetlen meglepetés. Hívd Etát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod valóban szeret-e, érdemes-e hosszútávon gondolkodnod a kapcsolatban!

OROSZLÁN

Az őszi szerelmi horoszkóp nagyon vegyes számodra. A munka sok energiát elvesz a párkapcsolattól. Törekedned kell az egyensúlyra ahhoz, hogy szép időszakot élhess meg pároddal. Az évszak végén sok lesz a bizonytalanságot előidéző esemény. Párkapcsolat nélkül inkább a november lehet a szerelmet hozó hónap. Bárkit is ismersz meg, érdemes egy szerelmi jóslással betekintened a jövőbe. Nagyon sok bizonytalan tényező keringhet körülötted! Hívd Violát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, hogy tudd, bízhatsz-e a szerelemben!

SZŰZ

Az ősz a te időszakod! Számodra ilyenkor jön el a szellemi kibontakozás ideje. Ilyenkor többet szeretnél egyedül lenni, de párod gyakran érti félre viselkedésed. A csillagjegyek között a Szűz jegy az, aki leginkább igényli a magányt. Egy Szűz sok kettősséget hordoz magában. Ősszel egyedül szeretne lenni, de ha nincs párja, most mégis fellobbanhat az igaz szerelem tüze! Hívd Xalent a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, valóban jön-e a nagy szerelem!

ITT találod a legegyszerűbb lépéseket ahhoz, hogy szerelmet varázsolhass magadnak!

MÉRLEG

A szerelmi horoszkóp sok tervet mutat a tarsolyodban őszre. Lehet egy kicsit túllősz a célon, hiszen nem vagytok képesek mindent megvalósítani. Döntened kell, a pároddal az aktív pihenés útján túlhajszoljátok magatokat, vagy éppen kettesben a meghitt esték szépségét választjátok. A szerelem keresése az ősszel nagyon könnyen megy majd neked. Könnyen keveredhetsz bizonytalan szerelmi csapdákba, ahol a féltékenység is bajt okozhat. Próbáld egyensúlyban tartani magánéleted, fogd szorosan a gyeplőt, hogy az igaz és egyetlen szerelem érkezzen el az életedbe, ne pedig a bizonytalanság kapjon erőre! Hívd Imolát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e szerelmi életeden átok vagy kötés!

SKORPIÓ

A szerelmi horoszkóp leginkább a hangulatváltakozásokra hívja fel a figyelmed. Nem mindig leszel majd képes uralkodni magadon, sokszor mondhatsz olyat, amit később te magad is meg fogsz bánni. Az őszinteség nagyon fontos, de időnként hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Párodnak nem lesz könnyű dolga melletted! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ez az ősz inkább az önmegismerés útjára szeretne terelni. Légy nyitott az új dolgokra, és ha valahova meghívnak, nem kötelező elmenned! Újra fel kell ismerned, hogy sorsod a te kezedben van! Hívd Happyt a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mi várd rád szerelemben a cigánykártya szerint!

NYILAS

A szerelmi horoszkóp erős és aktív szellemi energiákat jelez előre, szinte a teljes őszi időszakra. Ez viszont párkapcsolatban nem biztos, hogy a legkedvezőbb, hiszen mindent hajlamos lehetsz túlgondolni. Próbálj meg figyelmes lenni, de ne vessz el a részletekben, mert a féltékenység rossz tanácsadó! Amennyiben még keresed a szerelmet, légy spontán és elfogadó! Nem biztos, hogy a magas elvárásaid nagy boldogságot is hoznak! Hívd Szegedi Pannit a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e okod a féltékenységre!  

BAK

A szerelmi horoszkóp szerint az ősz rendkívül kiegyensúlyozott lesz számodra. Ez nagyon ritka a Bak jegynél, hiszen a munka sokszor írja felül a magánéleted terveit. Most valahogy működik majd az egyensúly, így párkapcsolatod magasabb szintre léphet. Amennyiben még csak keresed az igazit, talán nem is kell olyan messzire menned miatta. A múltad egyik régi szereplője is lehet akár az a valaki. Egy volt osztálytárs, egy régi munkatárs, akivel nagyon egy hullámhosszon vagytok. Hívd Aurethielt a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a jóstól, exed nyitna-e még irányodba!

VÍZÖNTŐ

Mindig is fontos volt számodra az ősz, szereted a hűvös időjárást. Végre egy nyugodt időszak veszi kezdetét. Most érzékenyebb éned kerekedik felül, ami miatt több törődést és figyelmet igényelsz majd párodtól. Meg is érdemled, hiszen te mindig tudtál törődést adni. Akár sorsdöntő felismerések is születhetnek benned ezen az őszön! Párt találni nem egyszerű, most viszont vonzerőd nagyon erős lesz. Könnyen lehet, hogy egy hozzád passzoló csillagjegyű valaki nagyon közel kerül majd a szívedhez! Hívd Boszi Katát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tartogat számodra a jövő!

HALAK

A nagy változások már elindultak életedben. Most arra kell figyelned, hogy a szerelem tüze ne legyen túl perzselő. Párod sokszor kalandozik el, időnként érthetetlen a viselkedése, viszont egymástól képesek vagytok tanulni, így sok kérdésre kapsz majd választ. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a szerelmi horoszkóp sok pozitív jelet hordoz magában. Azzal a valakivel viszont légy nagyon óvatos, aki a Bika jegyében született! Hívd Váradi Évát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad szerelmi kötés!  

Sok a kérdés magánéleteddel kapcsolatban? Gondokat érzel a kapcsolatodban, vagy nem érted, miért nem jön az igazi? Keresd fel az ország legjobb szerelmi jósait, akik választ adnak neked, és segíthetnek mindent a lehető legjobban alakítani életedben!

Hívd bizalommal Xalent vagy Megmondót a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)!