You are currently viewing Készülj a Szent Mihály napi meditációra!

Készülj a Szent Mihály napi meditációra!

Szent Mihály a legerősebb arkangyal, aki képes megfékezni a leggonoszabb erőket a Földön. Éppen ezért van nagy jelentősége a Szent Mihály napi meditációnak, illetve minden olyan rítusnak, amit ezen a napon érdemes elvégezned, hogy az arkangyalok közül a legerősebb felfigyeljen rád! Michael arkangyal, ahogy egyre többen nevezik, hívd őt bármilyen nyelven, figyel rád. Ő a harcos angyal, Ő Isten katonája, a megmentő, kinek figyelmét hivatott felkelteni a Szent Mihály napi meditáció.   

Tudd meg ITT, melyik angyal lehet leginkább segítségedre, csillagjegyed szerint!

A meditáció, amelynek célja az, hogy felvedd a kapcsolatot egy angyallal, az már angyalmágia. Egy mágia, amely segít neked céljaid elérésében. Számtalan népszokás köthető szeptember 29-éhez, de kapcsolat teremtő meditációt csak mi tartunk az egyik legnagyobb mesterünk vezetésével! A mestermágus a kulcsa a meditációnak, hiszen Ő már hónapok óta él Szent Mihály arkangyalnak tetsző életet. Hónapok óta nélkülöz és figyel önmagára, annak érdekében, hogy a legfőbb angyal figyeljen rád. Rajta keresztül, segítségével érheted el a legerősebb angyalt. Te magad is megérintheted így a mennyei fényességet és gazdagságot!

Jelentkezz a Szent Mihály napi meditációra! Hívd Gabit a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a legnagyobb Mester hozzájárulását! Így részt vehetsz életed egyik legerősebb mágiáján, amit egy különleges angyal segítségével valósíthatsz meg!  

 

Miért is éri meg jelentkezned erre a meditációra? Teheted fel magadnak joggal a kérdést. Szent Mihály, ha veled van, védelmet kap a sorsod. Elkerülnek a bajok, de feladatokat is kapsz. Nem gondtalan és küzdelem mentes életet ad, hanem boldogságot és sikert. Akkor kérd az arkangyal segítségét, ha úgy érzed, szorgalmas vagy és szeretsz küzdeni, haladni. Hallottam már olyat, hogy valaki Szent Mihály segítségével hatalmas összeget nyert. Ő azóta folyamatosan pörög, a cégeivel foglalkozik és sokat jótékonykodik. Az angyalok adta gazdagság nem a tétlen embereknek való! Ha adnak, neked is adnod kell! Légy erre kész s megkaphatod a legnagyobb égi adományokat!

Nézd meg ITT, melyik angyalokat szólítsd, ha több pénzre van szükséged!

Mihály arkangyalnak kardja van. Az ő védelme nem csak védelem! Amennyiben felé fohászkodsz, aki neked ártani szeretne, az nem fog jól járni. Szent Mihály nem csak hárít, de vissza is támad, a gonosz erőket csírájában fojtja el. Azaz, ha valaki rontást küld rád, az átok bizony vissza fog szállni! Éppen ezért gondold meg, hogy kéred-e a legerősebb arkangyal védelmét! Én úgy gondolom, megéri! A rontás nem játék, ha valaki küld rád valamit, az számoljon a következményekkel!

Tehát, ha szerencsére van szükséged és nem vagy tétlen típus, jelentkezz a meditációra! Ha védelemre van szükséged és képes vagy visszacsapni, akkor is itt helyed! A jelentkezés egyszerű! Hívod valamelyik avatott mágusunkat a 0690603831-es számon (508Ft/perc), majd jelzed, hogy részt szeretnél venni a Szent Mihály napi meditáción! Itt megkérdezik majd céljaid, illetve születési adataid, amelynek segítségével a Nagymester kommunikál majd az angyalok felé. Minden más adat és technika, amit kapni fogsz a meditációról, az titkos. Itt nem írhatok erről többet! 

Jelentkezz, nem bánod meg! Azt viszont tudd, hogy csupán 33 helyet biztosítunk, így tárcsázd minél hamarabb a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)!