You are currently viewing Pénzbevonzás Fehér Mágiával -Próbáld ki!

Pénzbevonzás Fehér Mágiával -Próbáld ki!

A pénzbevonzás napjaink leginkább használt mágikus rítusa. Célja szerepel a nevében: az anyagi jólét megalapozása. Most megosztok veled pár titkot, hogy tudd, milyen is ez a fehér mágia. Amennyiben te szeretnéd elvégezni, mindent leírok neked, ami ehhez szükséges. Mágusaink és szakértőink nem véletlenül vannak itt, és nem véletlenül kerül egy mágia annyiba, amennyibe kerül. Ezt most itt ingyenesen végezheted el, ezt a mágiát a rendelkezésedre bocsátom, és ezzel megtudod, milyen nehéz dolga is van egy mágusnak. Olvasd el az írást figyelmesen, és gondold át, hogy belekezdesz-e, vagy inkább megbízol egy profit?!  

A pénz angyalaira is számíthatsz, ha megszorulsz. Nézd meg ITT, hogyan kérd a segítségüket!

Nem a pénzvonzás nehéz, hanem a felkészülés a rítusra. A legtöbb tanácsadónk a fehér mágiának megfelelő életmódot él. Mielőtt viszont belevágsz, az első dolog a gazdagságod vagy szegénységed felmérése, céljaid pontos felvázolása, mivel mágiát csak céllal végezhetsz! Nem tudhatod le egy szóval, foglald össze magadban, mit akarsz a pénzvonzás segítségével, mire kell a pénzenergia. 

Kérj tanácsot egy mágustól, ha elakadtál! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc)!

 A 06 1 550 7323 a normál díjas számunk Magyarországról. Ausztriából: +43 720 022942

Itt tudsz csomagot választani: https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Itt pedig minden infót leírtunk, hogyan működik lépésről lépésre, illetve az előnyeit. https://asztroklub.hu/…/kerj-joslast-alapdijas…/

 

A pénzmágia első lépése a felkészülés, ennek eszköze pedig a böjt. Amennyiben egészséged ezt nem engedi, nem végezhetsz pénzmágiát, hiszen akkor vétesz a tested, lelked temploma ellen. A fehér mágia nem fog működni, ha egy vétek terhel. Ebben az esetben nem is kezdhetsz bele, mert sok veszélye van! A mágikus böjttel a mágikus irodalom is foglalkozik, de leírom itt is, mit jelent. Húst, vagy bármilyen állati eredetű élelmiszert a böjt hét napja alatt tilos fogyasztanod! A fehér mágia elvárja, hogy az azt elvégző személyhez ne tapadjon vér semmilyen formában. Hét napig nem ehetsz húst, tejet, tojást, halat, de még mézet sem! Semmit, ami állati eredetű! A mágikus böjt itt nem ér véget, mert a gondolataidra és a szavaidra is figyelni kell! Kerüld a káromkodást és veszekedést a böjt ideje alatt! 

Tudj meg többet a mágikus böjtről, keresd Marcus Mágust a délelőtti órákban a 993-as melléken, 0690603831-es számon (508 Ft/perc)!  Természetesen NORMÁL díjas vonalunk is elérheted!

Álmaidban jelzik az égiek, ha nagy összeget tudsz hamarosan megragadni. EZEKRE az álomképekre érdemes felfigyelned!

Amennyiben felkészült vagy  a mágiára, elkezdheted a pénzvonzást, amelyhez először hét gyertyára van szükséged. Az anyagi gondok megoldására arany színű gyertya szükséges, míg ha valamire kell a pénz, mondjuk új autóra, akkor kék színű gyertyákra van szükséged. Nagyon fontos, mivel fehér mágia, csakis akkor végezd el, ha valóban szükséged van rá! 

Napnyugta előtt tedd körbe a gyertyákat, majd gyújtsd meg őket. Kelet felé fordulva (vigyázz, ha rossz irányba fordulsz, a sötét erőket szólítod!) fókuszálj a körre, majd mondd a következőt: “Természet ősi szellemei, Istenség fényes angyalai, felkészült Magiszteretek, szólítalak titeket! Tartottam a szent böjtöt, nem vétettem templomotok, a természet ellen. Figyeljetek reám, kérésem felétek száll!” 

Miután ezt elmondtad, rímekbe szedve, szépen megfogalmazva, elmondod céljaid. 

A fehér mágus a harmónia embere, a fény erőit a harmónia segítségével éred el, ezért kell rímekbe szedve beszélned. Amikor a műsorvezetőnk kiválaszt és titkos rituálét végez neked, céljaid Ő is rímekbe szedve mondja el, Ő is a harmónia útján ér el. Miután elmondtad céljaid, mondd el, kinek adakozol, kiken segítesz, ha sok pénz üti a markod! 

A vonalon sok mágusunk – ha beszélsz velük – megkérdezi, ha sok pénz kerül a birtokodba, fogsz-e jótékonykodni? Nekik is el kell ezt mondani, ugyanis a fehér mágia a természet szellemeivel és az ég angyalaival együtt tud működni. Az erők csakis az ő felügyeletük alatt fognak neked segíteni. Meg kell őket győzni, hogy te méltó vagy az Ő szerencséjükre! Ezután tedd meg a Szent ígéreted, hogy mit teszel a Földért, a természetért, a szegényekért és a betegekért, ha gazdag leszel! Mondd el, mit teszel akkor, ha csak céljaid eléred! 

Aztán le kell zárnod a rítust. Mondd a következőt: “Lezárom az Ég és Föld kapuját. Kérésem és böjtöm fogadjátok! Lezárom a kaput s nem élek tovább magiszterként, de élek tovább boldog emberként. Legyen a kerubok mágiája, legyen velem a természet szellemeinek ereje és súgjanak igazságot az ősi láthatatlan bölcsek!” 

Elnyomod a gyertyákat egy fadarabbal s véget ért a rituáléd!  

Figyelmeztetés!

Ez egyszerűnek tűnik, de mágia! Számtalan hibalehetőség van benne! Azért írtam le, hogy tudd, nem olyan egyszerű a pénzvonzás, jó, ha egy szakember segít. Mivel mágia, légy óvatos! A rossz szellemek ilyenkor arra figyelnek, hogy hibázol-e! 

Ha mégis elvégeznéd s utána furcsa dolgokat tapasztalsz, ne habozz, hívj egy szakembert. Keresd Marcus Mágust vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/perc), mondd el neki, hogy elvégeztél egy igazi mágiát és azt, hogy mit tapasztalsz! 

Segíteni fog neked, ha esetleg valami rossz erő jönne elő. Még jobb, ha otthon nem végzel rítust, hanem szakemberre bízod ezt, hiszen az olcsó megoldás, nem mindig a helyes megoldás!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

A 06 1 550 7323 a NORMÁL díjas számunk Magyarországról. Ausztriából: +43 720 022942

Itt tudsz csomagot választani: https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Itt pedig minden infót leírtunk, hogyan működik lépésről lépésre, illetve az előnyeit. https://asztroklub.hu/…/kerj-joslast-alapdijas…/

 

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!