You are currently viewing Így kérdezd az ingát, hogy igazat mondjon!

Így kérdezd az ingát, hogy igazat mondjon!

Az inga talán a legérdekesebb jóseszközök egyike, amennyiben jóslásra használjuk. Sokan hiszik azt, hogy igen-nem válaszokat kaphatunk az ingától. Az inga viszont nagyon sok dologgal kombinálható. Neked csak tudnod kell kérdezni az ingától. Az alábbi sorokban be szeretném mutatni, hogyan érdemes kérdezned az ingát, illetve az ingát kezelő jóst, hogy pontos válaszokat kaphass.

Több igen vagy nem válasz már kerek válaszokra enged következtetni. Ez a legegyszerűbb módja, hogy komolyabb kérdésekre is választ kaphass. Kérdezz körbe bármit, több egymást fedő kérdéssel. Sokan az ingajóstól csak annyit kérdeznek, hogy „Dolgozik-e most a férjem?” és ebből már tudják is a válaszokat!

Olvasd ki a jövőd a tenyeredből! ITT megmutatjuk, hogyan!

A jóslás ingával nem csak egy levegőben lógatott tárgyat jelent. Érzékei és képességei mellett az ingát különböző mágikus szimbólumok felett is alkalmazzák, így lényegesen több választ kaphatsz az ingától. Nekem, mint ingajósnak, van erre a célra egy különleges és egyedi terítőm, amelyet a jósláshoz alkalmazok. Segítségével számtalan dolgot meg tudok nézni. A jövendőmondás tudományának nagyon fontos eszköze az inga. Lehet alkalmazni vele kombinációs jóslásokat.

A lehetőségek felmérése az egyik erőssége az ingajóslásnak. Ahogy fentebb írtam, a kombinációs jóslás, mondjuk cigány- vagy tarot kártya segítségével. Egyszerűen csak be kell mérni a lapokat a jósnak, és máris választ kaphatsz arra, hogy melyik lehetőséget válaszd. Ez számtalan kérdésben segítségedre van, mondjuk szerelemben tudhatod, hogy ki is a jó választás, vagy éppen munkahelyek mellett tudsz dönteni.  

 

Nagy döntések előtt érdemes beszélned egy ingajóssal. A döntést neked kell meghoznod, a jós csak az inga válaszát közvetíti feléd. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérdezd a legjobbat!  

Azok, akik profin használják az ingát, hisznek abban, hogy a jóslás segítségével megváltoztathatják a sors menetét. A többségük nem gondolja azt, hogy a jövő előre meg lenne írva. Inkább a tetteink és lépéseink előreható változásait látják előre. A jövőbelátás képessége azért fontos, hogy a jós képes legyen utat mutatni neked, ezzel végrehajtva egy pozitív sorsfordítást az életedben.

Nézd meg ITT, milyen módokon tudsz még választ kapni akár a legfontosabb kérdéseidre is!

Az inga azon emberek legfinomhangoltabb eszköze, akik meg akarják oldani bajaikat. Akik sorsukat a kezükbe akarják fogni, és saját erejükből a helyes lépések segítségével akarnak előrehaladni. Te sem várod, hogy a „sült galamb a szádba repüljön”, tenni akarsz a jövődért. Azt viszont nagyon nehéz eldönteni, hogy mit is tehetsz szerelmi életedért vagy anyagi helyzeted javulásáért. Az inga mindebben a segítségedre lehet!  

 

Keresd a legjobbakat, akik már nagyon sok embernek megmutatták a jó irányt, és megoldást kínáltak bajaikra!

Ha úgy érzed, van még mit javítani az életkörülményeiden, vagy egyszerűen csak békére, boldogságra vágysz, hívd fel Violát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min), és tedd fel a kérdéseidet, mondd el a gondjaidat!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

 

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • Magyarország 0690 603 831 (508Ft/perc)
  • Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
  • Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)