You are currently viewing Mit üzen a tarot novemberre?

Mit üzen a tarot novemberre?

A töklámpások éjszakájával záródó október után gyertyafénnyel indul a november. Különleges hónap lesz ez, hiszen lesz egy tízmilliószoros napunk, s az égi jelenségekben is bővelkedni fogunk. De vajon mit is mond, üzen erre a hónapra a tarot kártya? Hiszen szép, de sötét hónap közeledik, amit nem mindenki kedvel. A nappalok egyre rövidebbek lesznek, és az éjszakák nem csak nyúlnak, de hűlnek is. Figyelmed egyre inkább az otthon melegére terelődik. 

 

A hónap kártyája a Világ lapja. Nagyon fontos kártya ez a Nagy Arkánumban, sokak kedvenc lapja. Általánosságban sikereket jelent, a misztérium tanok szerint az illúziók utolsó bástyája ez a szimbólum. Éppen ezért érdemes figyelned a novemberi tarot üzenetre. Nem szabad most a dolgok mélyére hatolnod! Azért kerüld a felületességet is, viszont a részletekben sosem szabad elveszned! A Világ lapja azoknak teremt nagy sikereket, akik képesek gyorsan túllépni a lelki bajaikon. Most nem érdemes lelkizned, inkább légy egy kicsit keményebb és küzdj, mert bizony, lehet a november a győzelmek és sikerek hónapja is az ingyen jóslás szerint. 

Nehézségek vagy szerencse? ITT megtudhatod, hogyan alakulnak pénzügyeid az őszi hónapokban!

 

Annak ellenére, hogy a hónap lapja a Világ, a pénzügyekben itt a Remete és a Szeretők kártyája diktálja a szabályokat. Légy óvatos, fogd vissza a költekezést, mert nagyon könnyen kicsúszhat lábad alól a szilárd talaj! Leginkább a családi események képesek megingatni az anyagi helyzeted. Sok csalogató és kedvező ajánlatot kaphatsz, akár üzleti lehetőséget is, amely alacsony befektetéssel ígér majd neked nagyon sokat. Az ilyen befektetéseket kezeld fenntartásokkal, mert nagyon sok lesz a becsapós, piramis játékszerű ajánlat. A sikereket akkor érheted el leginkább, ha megtanulod becsülni azokat az alapokat, amelyekkel ebben a pillanatban rendelkezel. Tegyél róla, hogy minderre csak építs a jövőben! 

Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd a legjobbtól a tízmilliószor nap energiáit! Minél hamarabb kéred, annál biztosabb, hogy helyed lesz a nagy sorsfordító napon!  



A munka akkor fog jól menni, ha képes vagy visszafogni belső nyughatatlanságod. Az Erő lapja sok küzdelmet és türelmetlenséget jelez előre. Kérdés az, hogy Te leszel türelmetlen, vagy éppen a körülötted lévő emberek? Bármilyen helyzet is alakuljon ki, most mindenképpen türelmet kell tanúsítanod, mert az erő a benned lévő egyensúly függvényében képes igazán érvényesülni. Ebben a hónapban nem szabad munkahelyváltáson törnöd a fejed. A meglévő helyzetedből kell kihoznod a lehető legjobbat. Így a sorsodra gyakorolt hosszú távú hatások kiváló eredményt hoznak majd számodra. Amennyiben az üzleti életben vagy, csakis megfontolt döntéseket szabad hoznod. A kivárás most többet ér majd számodra, mint a kapáslövés. 

 

Üzent neked az Univerzum! Valami csodás dolog közeledik! Olvasd el ITT!

A szerelmi jóslás erre a hónapra nem rossz. Amennyiben egyedül vagy, több párkapcsolati lehetőséged is adódhat. Sokan találhatják meg életük párját ebben a hónapban az ingyen jóslás tarot lapjai szerint. Leginkább azoknak van esélye, akik a hűvösebb időjárás ellenére kimozdulnak otthonról. Természetesen a tömegrendezvényeket kerüld, a mostani helyzetben, de a természetjárás vagy bizony más szabadban töltött tevékenység, csodával határos találkozást hozhat az életedbe. Meglévő kapcsolatodnak is jót tesz a szabad levegő. Nem szabad, hogy az ősz, a hűvösebb idő bezárjon titeket! Élvezzétek az ezer csodát, amelyet a közelgő tél, az év végi ünnepek előszele ad számotokra! Könnyen lehet, hogy a boldog őszi hónapok eredményeképpen, a nyári hónapokra meglátogat titeket az a bizonyos gólya… 🙂

 

Személyre szabott kártya jóslást szeretnél? A lapok megmutatják neked a jó irányt, megsúgják, miként cselekedj munkában, pénzügyekben, magánéletedben, vagy bármivel kapcsolatban, ami fontos neked. Alakítsd az életedet olyanná, amilyennek megálmodtad magadnak! Keresd bátran Megmondót vagy Sárát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!