You are currently viewing Születési dátumodból kiderül, hogy mikor lesz sok pénzed!

Születési dátumodból kiderül, hogy mikor lesz sok pénzed!

Miért érdemes a számmisztikát segítségül hívni?

A számmisztika a ciklusok tudománya. Te magad is észrevetted már, hogy vannak bizonyos szerencsésebb időszakaid, amikor valahogy minden sikerül. A mágusok számára fontos mankó a számmisztika, hiszen segítségével képesek időzíteni a mágiákat, így döntik el, hogy hatékony lehet-e éppen egy gyorspénz mágia, vagy sem. A ciklusok, azaz a szerencsésebb és balszerencsésebb időszakok váltakozásának meghatározásában a születési dátumodra van szükség. A számmisztikai elemzés minden esetben a születési, illetve a jelen idő számaira figyel.

 

EZEKET az angyalokat magadhoz hívva, hamar javíthatsz anyagi helyzeteden!

 

Mik azok a személyes évek? Mi derül ki a születési dátumból?

Nyilván az a személyes év mérvadó, amikor kimondottan sikeres időszakot jelez előre számodra a jóslás. Az ilyen személyes éveket lehet szépen erősíteni, de akár előre ki is számolni a numerológia segítségével. Sokszor a pénzmágia csak abban lehet segítségedre, hogy a negatív években ne menj teljesen tönkre. Erre is nagyon jók a mágiák, de még jobb, ha a számmisztika segítségével meghatározott személyes évedre koncentrálsz. 

Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mikor jön el számodra a szerencse ideje! 

Anyagi blokkokat szeretnél legyőzni? 

Születési dátumodban nem csak az időpont fontos, hanem a születési helyed is. Sok helyen kapcsolódik a számmisztika és az asztrológia. A pénz mindenki számára elérhető lenne, azaz senki sem születik kimondottan szegénynek. Sajnos vannak olyan blokkok, akár karmikus terhek, amelyek okozhatják a rossz anyagi helyzetet. Nyilván a rossz karmából ki lehet jönni, amiben szintén segíthet a születési dátum elemzése, hiszen általa feltárul a sorsfeladat. 

Nézd meg ITT, milyen álomképek jelezhetik számodra nagy összeg érkezését!

Sorsfeladat, születési hely, jelek

Sok esetben a sorsfeladat teljesítéséhez is gazdagságra van szükség. Ezt a gazdagságot nagyon nehéz napjainkban elérni. Számtalan erő, számtalan hatalom fogja vissza a pénzcsapokat, illetve korlátozza a kibontakozást. Sokszor látható, hogy valaki valójában gazdagságra született, de mégis szegénységben él. A gazdagság elérése ebben az esetben nagyon fontos, mert nem csak rólad szól a vagyon, hanem azokról is, akiken segítesz vele. 

Bizonyos jelei lehetnek a környezetedben annak, hogy a szegénység, az anyagi gondok nem éppen rád vannak szabva. Sokszor születik tehetséges gyermek olyan családba, ahol egyébként jobb anyagi helyzetnek kellene lennie. Azért lenne ez így, mert az Univerzum segíteni szeretne az emberiségen. Tehetséges lelkek születnek le a Földre, akik komoly sorsfeladattal rendelkeznek. Sajnos sok ilyen tehetség vész el a szegénység mocsarában. Az élénk képzelőerő is jele annak, hogy több vagy, mint amit anyagilag megengedhetsz magadnak. A magas értelmi szint és a folytonos tenni akarás. Amennyiben ezek ott vannak benned, biztos lehetsz abban, hogy nem szegénységre születtél. Ebben az esetben érdemes megvizsgálni születési dátumod, mert a számmisztika, biztosan képes lesz rámutatni arra, hogyan és mikor léphetsz ki a szegénységből vagy egy rossz élethelyzetből. Hiszen mindenki számára van egy olyan ciklus, amikor érdemes lépni a szerencse irányába!     

Nem kell heteket, hónapokat vagy éveket várnod az anyagi gyarapodásra. Egyszerűen csak kérd a rövid gyors pénzmágiát Gabitól vagy Violától a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min), hogy hamarosan nagy összeg birtokosa lehess!

AJÁNLOM figyelmedbe alapdíjas csomagjainkat! Irány a WEBSHOP!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából  +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)
Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)