You are currently viewing Minden, amit tudnod kell Luca napjáról! Esélyek és veszélyek!

Minden, amit tudnod kell Luca napjáról! Esélyek és veszélyek!

Luca napja minden év december 13-án van.

A világon sok helyen tartják különleges napnak. A Luca széke talán a legismertebb népszokás hazánkban, amely kapcsolatban áll a rossz erők felismerésével. Nem véletlen, hogy ezen napon a „boszorkányok” és más rontó emberek felismerhetőek. Aktivitásuk ilyenkor jelentősen megnő, lényegesen több hatalmuk van a fény felett. A sötét éjszakák hosszai lassan elérik a teljességüket, december 21-én itt a napforduló, s addig a rossz erőket képviselő mágusok lényegében a legerősebb időszakot élik meg. A múlt század elején még védelmi rítusokat alkalmaztak az emberek ilyenkor. Fokhagymát tettek a kulcslyukba, ajtó elé, vagy éppen mákot szórtak a küszöbre. Tudták, hogy ez a nap nem veszélytelen, tudták, hogy ilyenkor le kell zárni az ajtókat a sötét erők számára.  

Veszélyben érzed magad? Úgy érzed, van olyan személy, aki a fekete mágusok éjszakáján rontással támadna feléd? Akkor ne habozz, még Luca napja előtt készülj fel egy védelemmel! 

Hívd Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj védelmet és védelmi szimbólumokat Luca napjára!  Természetesen NORMÁL díjas vonalunkon is eléred!

 

Mi az, amire mindenképp figyelj Luca napján?

A sötét szellemek éjszakája ez, amikor nem tanácsos kint járkálni éjjel az utcán, mert bármi rád tapadhat. A hagyomány szerint Luca éjszakáján boszorkányjárás is lehet. Ma már nem sok aktív boszorkány van, akik pedig tevékenykednek, sokszor nem is rosszak. A szellemek viszont járnak, s olyan kapuk nyílnak meg, amelyeken át elkárhozott lelkek léphetnek át a mi világunkba. Ezek a lelkek akkor maradhatnak itt, ha valaki befogadja őket, ha valakire rá tudnak tapadni. Ebben az esetben nem kell visszamenniük a pokolba karácsony éjjelén, hanem gyötörhetik azt, akire rá tudtak tapadni. Tizenegy éjszakájuk van erre!  

Hallottál már a Luca-naptárról?

Luca napjától Vízkeresztig minden napnak van jelentősége. A Luca-naptár komplex időjósló rendszert tartalmaz. Nem csak időjárást lehet jósolni vele, hanem a sötét erők jelenlétére is tartalmazhat szabályokat, eseményeket. Luca éjszakáján, ha nem vagy védett, beléphet otthonodba egy ártó szellem, aki ott akar maradni. Éppen ezért javaslom, legalább egy fokhagyma füzér lógjon az ajtó mellett. Védelemnek az is megteszi! 

Lehet, már otthonodban vannak a szellemek, vagy éppen Luca éjjelén lépett be hozzád valami ismeretlen? Úgy érzed, nem vagy egyedül? Furcsa neszeket, zörejeket, esetleg suttogást tapasztalsz? Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/perc), kérj szellemvizsgálatot és védelmet a legjobbtól!  Normál díjas vonalon sokkal olcsóbban, közel féláron kérhetsz tanácsot!

Tudd meg ITT, milyen fontos feladattal születtél a Földre!

ERRE mindenképp vigyázz!

A Luca napján számtalan erős átok és rontás találhat gazdára. Ilyenkor nem szükséges szakemberhez menni, ha valaki rontást akar. Elég, ha kimondja azt a mondatot, amit most érthető okok miatt itt nem írok le. De a szemmel verés is igen gyakori, amikor valaki a szúrós tekintetével képes rontást küldeni. Ezen a napon ez sokaknak könnyen megy. Nagyon figyelj arra, hogy kivel is találkozol december 13-án! 

Figyelj a balszerencsédre! Amennyiben Luca napján egy cseppet sem működik a szerencséd, az intő jel! Különösen, ha sok balszerencsés, véletlennek tűnő baleset történik veled. Ezer és ezer módon köszönhet be ilyenkor a baj, ezért ha tapasztalsz valamit, az lehetséges, hogy figyelmeztető jelként jelenik meg a sorsodban. A Luca-jóslás nemcsak szerelmi praktika, hanem a leghatékonyabb rontásvizsgálati eszköz is. Ezt viszont csak Luca napján végezhetik el neked.

Jó lenne tudni, hogy mit is hoz pontosan neked a következő esztendő, ugye? 

Szerencse vagy szerencsétlenség? Szerelem vagy magány? 

Akár már ma megtudhatod a legprofibb kártyajósoktól, számmisztikusoktól, látóktól! 

Kérhetsz Luca-jóslást is, amely sok titokról ránthatja le a leplet! Keresd bizalommal tanácsadóinkat a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min) vagy NORMÁL díjas vonalunkon a 061 550 73 23 számon!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!