You are currently viewing Kos horoszkóp 2021.

Kos horoszkóp 2021.

  • Az asztrológus tanácsa:  

Jegyed számára többet fog adni 2021., mint a 20-as év. A horoszkóp ennek ellenére messze nem tökéletes. Érdemes tudatosan is alkalmaznod híres akaratod, amelynek legnagyobb árnyoldala a makacsságod. Érdemes összegezned, hogy a Szaturnusz évében milyen rossz tulajdonságaid vannak, mert sok belső dolgoddal kerülhetsz szembe, amennyiben sikereket szeretnél elérni. A nyitottság, az emberek, azaz a barátaid felé fordulás és az egymáson való segítés kerül előtérbe ebben az esztendőben. Végig mozgásban kell maradnod, figyelned kell másokra és nem mindig szabad neked diktálnod a tempót. Akár rendkívül pozitív is lehet a következő esztendőd, amennyiben a belső makacsságod képes vagy kezelni. 

 

Olvasd el ITT, milyen 2021-es évre számíthatunk általánosságban, a numerológus szerint!

  • Karrier:  

A karrier horoszkóp 2021-ben sok változásra hívja fel a figyelmed. Érdemes olyan munkán törnöd a fejed, amivel kapcsolatban már az év elején ajánlatot kapsz. Nem lesz számodra kedvező, mégis egy nagy lehetőség van az ajánlat mögött. Időnként olyan dolgokat is tudnod kell elvállalnod, amelyek számodra nem vonzóak. Jegyed realitásérzéke rendkívüli, sajnos miatta sokszor jellemez egy alapvető pesszimizmus, amit szerencsére a tűz elem ellensúlyoz. Ezért, ha végül döntésre jutsz, hatalmas lelkesedéssel és kitartással vágsz bele az új lehetőségbe. Az év második felében légy óvatos, mert könnyen túlvállalhatod magad! Az üzleti életben viszont az esztendő második fele tud jövedelmező lenni. Ebben az évben érdemes vállalkozást kezdened, mert bizony hosszan és sikeresen működhet az a cég, amelyet alapítasz. Arra viszont figyelj, hogy csak olyan területen vállalkozz, ahol megvan a megfelelő szakértelmed. Mások szakértelmére viszont sehol sem szabad hagyatkoznod!

 

  • Pénz és szerencse:  

A 2021-es horoszkóp erősödést jelez előre pénzügyeidben. Bizonyos helyeken láthatóak látványos kiadások. Mindez talán összefügg a munkahelyi változásokkal és azok kezdeti nehézségeivel. Minden váltás lényege a magasabb jövedelem. Így lesz ez most is, ha képes leszel előre lépni. Ősszel viszont légy figyelmes, mert könnyen anyagi kárral járó baleset érhet! Vagy az otthonodban, vagy utazás közben van erre esélyed. A szerencse érdekes módon szintén ősszel lehet veled a leginkább. A 2021-es szerencsenapjaid inkább a hónapok második felére sorolhatóak. Egy általános horoszkópban nem foglalkozunk szerencseszámokkal, de a páratlan számokra érdemes figyelned!  

Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ftperc), tudd meg, mely számok hoznak szerencsét neked a 2021-es esztendőben! 

Nézd meg ITT, melyik csillagjegy oldalán találhatod meg a tökéletes boldogságot!

 

  • Szerelem: 

Magánéletben, amennyiben nincs kapcsolatod, nagyon szeszélyes lesz veled a 2021-es esztendő. Olyan valaki jelenhet meg az életedben, akiben régebben csalódtál. A változáshoz mindenkinek joga van, ezt ne feledd, különösen, ha mindennek az alapja egy félreértés, amit nem is beszéltetek meg. A visszatérő személy miatt könnyen lehet, hogy az esztendő elején már megtalálod a párod. Amennyiben mégsem, a nyári hónapok nagyon sok ismeretséget és akár szerelmet is hozhatnak a sorsodba. Meglévő párkapcsolatodban könnyen lobbanhat fel a féltékenység lángja. Jó, ha időben észreveszed, ha párod előtt flörtöl veled valaki és próbálod finoman kezelni a helyzetet. Az esztendő második felében sokak számára, akár neked is, felmerülhet a családalapítás lehetősége. Ne feledd, egyszer mindennek eljön az ideje, ha pedig lángol a szerelem, akkor ne habozz!  

 

Keresd fel az ország legjobb asztrológusait, kártyajósait, látóit, mágusait! Tudd meg, milyen lesz a 2021-es éved, hogyan érheted el a céljaid, valósíthatod meg álmaid, vagy hogyan lehetsz végre BOLDOG és kiegyensúlyozott: 06 90 603 831 (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!