You are currently viewing Nagy szerelmi horoszkóp 2021-re!

Nagy szerelmi horoszkóp 2021-re!

KOS

A 2021-es szerelmi horoszkóp szerint magánéleted központi helyet foglal el az életedben egész évben. A már meglévő párkapcsolatodban új irányt vehetnek a dolgok. Viszont ha ki akarnál lépni egy mérgező kapcsolatból, minél hamarabb tedd meg, mert az könnyen negatívan kihathat az egészségi állapotodra, vagy akár a karrieredre is. Keresd fel Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj szerelmi jóslást, hogy mi lenne a legjobb megoldás! A szingli Kosok nem maradnak sokáig egyedül: a bolygók főleg olyan ismeretséget jeleznek, amely először barátságnak indul, később viszont óriási szerelem lehet belőle. Csak nyisd ki a szemed és ne félj meglátni azt, aki már így is rendkívül fontos neked!

BIKA

A Vénusznak köszönhetően végre a harmóniáé lesz a főszerep a párkapcsolatok terén 2021-ben. Amíg 2020-ban előszeretettel keveredtél rengeteg konfliktusba és többnyire te provokáltad ki a párodnál a veszekedést, végre most te leszel az, aki először lobogtatja majd a fehér zászlót. Ez az év pedig ugyanúgy fog kedvezni a tartós párkapcsolatban élő Bikák számára, mint azoknak, akik csak egy röpke flörtre vágynak. A csáberőd ugyanis észrevehetetlen lesz az ellenkező nem számára. Csak vigyázz, nehogy a kelleténél több vasat tarts majd a tűzben, hiszen könnyen lebukhatsz! Szingliként több új ismeretség is jöhet, de valahogy egyiket sem érzed majd az igazinak… Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg, hol találod a nagy Ő-t!

IKREK

Végre elérkezik az az év, amikor a szerelmi életed néha tündérmesébe illő lesz. Az Ikrek mindig is hihetetlen érzelmi viharokat élnek át legbelül, 2021-ben viszont végre a legtitkosabb álmaid is valóra válhatnak! Felejtsd el a bűntudatot, ne ostorozd magad a múlt miatt, hanem kezdj tiszta lappal és habzsold az élvezeteket, megérdemled! Az érzelmeidet, gondolataidat pedig ne félj megosztani a partnereddel, ne legyen ebből konfliktus, elvégre ő sem egy gondolatolvasó. Ha pedig nincs kapcsolatod, az év második felében lesz nagyobb esélyed megtalálni az igazit, a tavaszi hónapok inkább rövidebb kalandokat jeleznek. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), szabadulj meg a blokkjaidtól segítségével, melyek nagy eséllyel gátolják a szerelmi életed kiteljesedését a csillagok szerint!

Tudd meg ITT, mely angyalokat hívd segítségül, ha magánéleteddel van problémád!

RÁK

2021-ben gyökerestül megváltozhat a szerelemről eddig kialakított képed, a szerelmi horoszkópod szerint. A párkapcsolatban, házasságban élők ugyanis sokszor érzelmi hullámvölgyekben találhatják majd magukat, és ha nem tudják kifejezni párjuk számára azt, amit legbelül éreznek, akkor könnyen egyedül találhatják magukat egyik napról a másikra. De ha a negatívumok helyett a pozitív dolgokra és tulajdonságokra koncentrálsz, akkor könnyen továbblendülhettek a problémáitokon és egy új szintre léphettek. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), ha úgy érzed, egyedül képtelen vagy változtatni szerelmi életeden! Ha pedig egyedül élsz, ne habozz sokat és menj, amikor csak teheted! Létezik a tökéletes, aki kizárólag rád vár! Vele viszont találkozni kell, úgyhogy mozdulj ki a négy fal közül!

OROSZLÁN

Nem szereted a hirtelen változásokat, a meglepetéseket és a csöpögős érzelmeket, de ezeket valószínű, hogy mind át fogod élni 2021-ben. Ha még nem találtál párra, ez az év végre elhozhatja neked az ideális személyt, akibe azonnal beleszeretsz. A szerelmi horoszkóp tavaszra egy titkot is mutat, ami ha nem derül ki, elég sok gondot okozhat a távolabbi jövőben neked. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), ő megnézheti, miről van szó! Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel arra, hogy egyik napról a másikra megváltozhat minden, de ez főleg rajtad fog múlni és azon, hogy hogyan kommunikálsz a társaddal. Ha folyamatosan csak okoskodsz, ne lepődj meg azon, ha hoppon maradsz, viszont ha figyelmesen végighallgatod a másikat és te is felfeded az érzelmeidet, akkor óriási szintet léphet a kapcsolatotok!

SZŰZ

Az év első fele sorsdöntő lehet a szerelmi életed területén: házasság, egy gyermek születése, összeköltözés van kilátásban, vagy pedig egy nagy szakítás. Mindkét opciónak örülni kell, hiszen így az életed is egy teljesen új irányt vehet. Persze nehéz megszokni a változásokat, de hidd el, ez kell ahhoz, hogy lelkileg is egy magasabb szintre kerülj! Ha bizonytalan vagy, esetleg tartasz a nagyobb változásoktól, hívd Gabit  a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj szerelmi jóslást, az megmutatja a lehető legjobb megoldásokat! Az év második fele már egy kicsit nyugodtabb időszakot jelez: ekkorra már mindent átrághatsz, hogy hogyan tovább, ha pedig szakítás történt, végre találkozhatsz egy izgalmas személlyel. Ez a szingli Szüzekre is igaz lesz, ők is a szülinapjuk körül eshetnek szerelembe.

2021 szerelem szempontjából egy nagyon jó év lesz. Nagyon sok olyan pár fog egymásra találni, akik harmóniában, bőségben tudnak majd egymás mellett élni. Te is egy ilyen társra vágysz? Tudd meg Violától vagy Xalentől a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hol és mikor találkozhattok, hogy ne menj el mellette!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

MÉRLEG

A szerelmi életed mesébe illő lehet az éves szerelmi horoszkóp szerint! Egyébként sem panaszkodhattál, hiszen az utóbbi időben majdnem minden rendben volt a szerelmi életed terén, de 2021-ben mindez csak még idillikusabbnak ígérkezik. Hallgass a megérzéseidre és találd meg életed nagy szerelmét! Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor érdemes lesz kompromisszumokat kötnöd a pároddal, hogy előrébb tudjatok egyet lépni. Tudjuk, hogy nem szívesen alkudsz meg, de ez lesz a kulcsa annak, hogy életed egyik legboldogabb évének nézz elébe. A titkolózást is felejtsd el, viselkedj őszintén, és játssz tiszta lapokkal! Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg, nem pont a párod-e az, aki titkol valamit!

SKORPIÓ

Ámornak lesz pár megpróbáltatása 2021-ben, de ha nem hagyod magad a negatív árral sodródni, akkor tartós boldogság vár rád. Még akkor se hagyd el magad, ha véletlenül szakításra kerülne a sor, hiszen egy Skorpió csupán egy kacsintással képes az ujja köré csavarni bárkit. Fedezd fel magadban újra a csáberőt és ne félj azt bevetni a randin, a siker ugyanis garantált! Az év első felében lehetnek rázós szerelmi viszonyaid, viszont őszre rendeződik majd minden és végre megtapasztalhatod azt, hogy milyen érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenni. Az egyensúlyt megtalálni mindig is a legnagyobb kihívást jelenteti a számodra, viszont most tényleg próbálj meg erre összpontosítani. Kérj személyre szabott szerelmi jóslást Eugéniától már akár most a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy tényleg minden a legnagyobb rendben mehessen az újévben!

ITT elárultuk, hogyan vonzhatod be a szerelmet a legegyszerűbben!

NYILAS

Izgalmas újdonságok várnak rád 2021-ben a szerelmi horoszkópod alapján. Ha egyedülálló vagy, akkor felejthetetlen kalandok várnak, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor a társadnak egy eddig nem látott arcát ismerheted meg. Így pedig csak még jobban fellobban a régi láng és ismét őrülten szerelmes leszel. Vigyázz viszont arra, hogy ne erőltesd rá az akaratodat a másikra, hiszen könnyen feltűnhet a színen egy harmadik fél, aki csúnyán belerondíthat a kapcsolatotokba! Ne hagyd, hogy ez megtörténjen, inkább vedd lazábbra a dolgokat! Hidd el, ez a partnered számára is imponáló lesz és szó szerint újra meg fog őrülni érted. Ha biztosan nem szeretnéd elrontani, illetve tudni azt, hogy egy harmadiknak mennyi esélye is lenne veled szemben, hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), az ő lapjai nem hazudnak!

BAK

Imádsz kalandozni a szerelemben is, viszont készülj, mert olyan érzelmi hullámvasúton találhatod magad, ami még neked is sok lehet! Érdemes lesz egy pillanatra megállnod és nyugodtan szemlélni a körülötted történő dolgokat. Hidd el, olyasmikre derülhet fény, amit idáig nem láttál. A Vénusz segít majd áthidalni a problémákon és a szakítás okozta nehézségeken, ha arra kerülne sor. Hagyj fel azzal, hogy a világ csakis kizárólag körülötted forog! A partnerednek ugyanis könnyen elege lehet abból, hogy sokszor gőgösen viselkedsz. Ha nem akarod, hogy miattad ne menjenek jól a dolgok, akkor végezz egy kis önismereti tréninget és fejleszd magad ilyen téren! A szingli Bakok is csak így találhatnak maguknak párt, ha egy kicsit visszavesznek az irányításból és hagyják magukat behálózni. Kérd el a legjobb szerelmi tanácsokat 2021-re, ami csak neked szól, személyre szabottan! Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők számára igazán pörgős évet jeleznek a bolygók. Sokat hezitálhatsz azon, hogy ki mellett állapodj meg, hiszen rengetegen udvarolnak majd neked. Ha kapcsolatban élsz, most ne félj elmondani és feltárni az érzelmeidet, hiszen a párod sokkal megértőbb lesz így veled a későbbiekben. Dinamikus, mozgalmas kalandokra számíthatsz, de csak akkor, ha maximálisan átéled az „itt és most” érzését. A szenvedély lesz a kulcs ahhoz, hogy igazán boldog légy. Na és a bátorság, hogy belemenj olyan dolgokba, amikben még nem igazán volt részed. Legyen az egy heves flört, vagy épp házasság és családalapítás a szerelmeddel. Készülj fel a váratlan pozitív és negatív fordulatokra egyaránt! Kérj személyre szabott éves jóslást Lunczer Judittól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

HALAK

Ha eddig féltél attól, hogy a parteredet valahogy nem sikerült kiismerned és éppen ezért nem tudsz vele hosszú távra tervezni, akkor van egy jó hírünk: 2021-ben végre mindenre fény derül és gyorsan rájössz arra, hogy kivel élsz egy fedél alatt. Nyugodj meg, a bolygók boldog szerelmi életet jeleznek, úgyhogy engedd el magad és ne gondolkodj felesleges dolgokon! A csáberőd sokszorosára nő, amit a szingliként alaposan kihasználhatsz: egyszer csak azt fogod látni, hogy többen szeretnének a közeledbe férkőzni. Nagy lesz a csáberőd, azonban csak egy valaki érdemli meg igazán a szerelmed. Őt pedig ne félj meglátni! Ne menj el az igazi mellett, aki nem fél kiállni melletted és minden erejével azon lesz, hogy te boldog légy! Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), megnézi, hol és mikor találkozhattok!