You are currently viewing Mit üzen a tarot januárra?

Mit üzen a tarot januárra?

A Tarot jóslás szerint a hónap két fő kártyája: a Szeretők és az Erő lapjai. Előtérbe kerülhetnek az emberi kapcsolataid. Mindenhol fontossá válhat az, hogy miként is viszonyulsz másokhoz. Az Erő önmagunk legyőzésének lapja is lehet. Éppen ezért üzen a Tarot kártya, hogy minél inkább kezeled belső konfliktusaidat, annál inkább élhetsz majd meg sikeres hónapot. Nem szabad kiakadnod semmin, mindig számolj el inkább háromig, mielőtt bármit is mondanál! Az év első hónapjában leginkább önmagad ellensége lehetsz. Míg a decemberi jóslat a cselekvésre és a félelmek legyőzésére biztatott a Bolond és a Mágus lapján keresztül, most pont az ellenkezőjével érhetsz el eredményt. Légy ebben a hónapban megfontolt és alapos, illetve szentelj időt mások gondjainak bajainak a megoldására is!

Nézd meg ITT, milyen fontos dolgokat tárt fel a Tarot kártya a 2021-es évről! Lehet, hogy téged is érint…

Mit is jelent ez az anyagiak terén? Leginkább sikeres akkor lehetsz, ha meghallgatod valaki tanácsát és elfogadod a gyenge pontjaid. Az Erő lapja nem fizikai erőt jelent, a lap tanítása a saját gyengeségeink és hibáink leküzdéséből való erőt tárja elénk. A Szeretők pedig összhangot jelez, de mindenképpen utal valaki másra is, aki hatással van a sorsodra. Éppen ezért kérj jóslatot munkáddal és pénzügyeiddel kapcsolatban!

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást, mert bizonyára ott lesz számodra egy titkos üzenet, amellyel előbbre haladhat a sorsod!  

A szerencse területén is leginkább a saját magad kovácsa lehetsz. Születési dátumodban, saját számaidban van az a kulcs, ami a nagy szerencse eléréséhez szükséges lehet. Az, hogy milyen a január, az az egész évedet meghatározhatja. Így nem lenne rossz egy szerencsés esztendővel indítanod a hónapot. Jósolj magadnak, keresd a szerencse jeleit, s ha valahol elakadsz, bármikor hívhatsz egy profit, aki tisztában lesz a lapjaid jelentésével!  

Járj utána ITT, milyen módokon derítheted még fel a jövőd!

A Tarot jóslás szerelemben egy igen jó hónapot jelez előre. Tudom, sokszor jelzik ezt a lapok, de a szerelem már csak ilyen. Sokat tehetsz érte, de sokszor mindez nem számít, hiszen az igazi lehet, akkor sem jön el. A január tökéletes hónap arra, hogy elérd és megkapd a nagy szerelmet, amiről már nagyon régóta álmodozol. Ragadd most meg a sors fonalát, és keress szellemileg hozzád illő személyeket! A közös kulturális érdeklődési kör most a legfőbb kapocs, ha valóban vágysz az igazi szerelemre.   

A Tarot jóslás a meglévő kapcsolatot nem jósolja problémamentesnek a januári időszakra. Sok felhalmozódott feszültség csapódhat ki. Mindent meg kell tenned, hogy viharos érzelmek helyett az eszed és a szíved diktálja a dolgok menetét. Vegyetek erőt magatokon, és lépjetek túl a sérelmeken, amelyek sokszor nem is a ti hibátok miatt van a szívetekben! A szerelem mindennél fontosabb ebben az időszakban, nem is véletlen az, hogy a következő hónap idusára esik Bálint napja, a szerelem napja.

Hogyan segíthet a mágia szerelmi bajok oldásában? Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd, hogy végezze el egyensúlyt és boldogságot eredményező rítusát!  

A szerelmi egyensúlyért tennetek kell majd januárban. Alkalmazz mágiát, légy tudatos és megértő, mert bizony az Erő nem mindig hat pozitívan a párkapcsolatokra! Lehet,neked is gondot okozhat némi feszültség.   

Kérj személyre szabott kártyajóslást 2021-re! 

Tudd meg, neked hogyan alakul majd ez az év érzelmek, magánélet, család, anyagiak, munka és szerencse szempontjából! 

Lehet, éppen most kezdődik életed legnagyobb kalandja, ebben az évben, ne ülj ölbe tett kézzel, ragadj meg minden lehetőséget! Keresd bizalommal Szegedi Pannit vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!