You are currently viewing Gabi asztrológus 2021-ről!

Gabi asztrológus 2021-ről!

Nem kimondottan január elseje hozta az újévet, már 2020. december 21-én beindultak a változások – a Jupiter-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben, így végérvényesen elindult a Vízöntő korszak. 

Ami most mindenkit foglalkoztat, az a vírushelyzet alakulása. Már korábban is javult, de lassan és nagy eséllyel úgy tűnik el, ahogy jött. Viszont, a helyzet nem oldódik meg egyik napról a másikra. 

 

A gazdasági következményei sajnos tartósak lesznek, a legrosszabb forgatókönyv szerint nagyobb válság lehet, mint a 2008-as, és elhúzódhat alaposan, egész a Plútó jegyváltásáig, ami 2024-ben lesz csak. Addig sajnos a Bak Plútó alaposan felkavarhatja a gazdasági dolgokat, és a hatalomban, politikai dolgokban is várható nagy átalakulás az egész világon. Ezek a folyamatok már 2020. vége felé elindultak, és évekig is tarthatnak, nem csak 2021-ben. 

Alapvetően mégis jobb év lesz a 2021.


Szeretnéd a személyre szabott asztrológiai elemzésed 2021-re, hogy tudd, hogyan találod meg a saját utad a bőség és boldogság felé? Akkor keresd bizalommal Gabit vagy Etát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek! Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc), Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!



2021-ben is lesznek jelentős és feszült bolygóállások, de számmisztikailag 5-ös év. 

Az 5 a Jupiterhez tartozik, ami a nagy szerencse bolygója, ugyanakkor a túlzások bolygója is. Ha valaki nem ismer mértéket, akkor a Jupiter a “rossz” arcát mutatja neki. 

 

A 21-es is szerencseszám. 2+1=3 – a Merkúr száma, ami a mozgás, utazás, kommunikáció száma. Könnyebben lehet majd utazni, kapcsolatokat kialakítani, de a felelősség és a mértékletesség kérdése kulcsfontosságú. Felszabadultabb, könnyebb év lesz, de ezzel nem szabad visszaélni, mert akkor a Szaturnusz “bekeményít”.

A Szaturnusz többek között a felelősséget is jelenti, és 2021. a Szaturnusz éve lesz, ami nem januárban indul, hanem a tavaszi napéjegyenlőségnél. 

 

Asztrológiailag az évek a Kos 0-val kezdődnek, ez 2021-ben március 20-án 10 óra 38 perckor lesz, magyar idő szerint. Ettől kezdve lesz szaturnuszi év. 

Nem szabad megijedni, ez nem csak nehézség, akadály, korlát. Valóban van a Szaturnusznak “rossz” oldala, viszont, ha valaki összeszedett, komoly, felelősségteljes, alázatos, akkor nem “leckézteti” a Szaturnusz. Abban az esetben, ha a szaturnuszi analógiákkal baja van, akkor nagy pofonokat kaphat. A szaturnuszi év remek lehetőség, hogy összpontosítsunk a céljainkra, és tegyünk érte, hogy elérjük, de legyen bennünk alázat, és nem szabad átgázolni másokon a célok elérése érdekében, mert akkor olyat kapunk, hogy a fal adja a másikat!

A döntésekért vállalni kell a felelősséget, fel kell nőnie annak, aki eddig még elsumákolta, és hárította a felelősséget.