You are currently viewing Milyen feladattal születtél a Földre?  – Nézd meg a személyes elemzésed (4, 5, 6)

Milyen feladattal születtél a Földre? – Nézd meg a személyes elemzésed (4, 5, 6)

Az előző részben megismerkedhettél a sorsmisszió szám kiszámításának módjával, illetve 1,2,3 sorsmisszió számok jelentését ismerhetted meg. Most folytatjuk cikkünket a 4,5,6. számokkal. 

A sorsmisszió szám egyszerűen számítható ki. Születési dátumod számjegyeit kell összeadnod, majd a kapott kétjegyű számot szintén összeadni. A sorsmisszió számot így kapod meg, s annak jelentéséből sok dolgot tudhatsz meg életfeladatoddal kapcsolatban.

1-es, 2-es vagy 3-as a sorsmisszió számod? Akkor az elemzésed ITT találod!

A négyes sorsmisszió szám a Föld száma is, ami miatt meglepően stabil személyiséget jelez számodra, ha a személyes számod a négyes. Mindez azt is jelenti, hogy szereted a szilárd és masszív dolgokat, amelyekre szükséged is van ahhoz, hogy boldog életet tudj élni. Az irányításra születtél, a határozott tettek embere vagy. Nem véletlen, hogy a Tarot kártyánál a négyes az Uralkodó lapja. Sorsfeladat számodra megőrizni azt, amid van, fókuszálva az igazán lényeges dolgokra. Ne feledd, a körülötted lévő embereket nem büntetned vagy jutalmaznod kell, hanem megérteni. Sok ember a négyes sorsmisszió szám hatalmában leragad az anyagi dolgoknál, ami pont anyagi területen okozhat sikertelenséget. Akinél a személyes szám négyes, annak a megértés útjára kell lépnie, mert helyzetét csak így képes elfoglalni. Sorsodban ott van a meggazdagodás lehetősége. A legtöbb gazdag ember négyes sorsmisszió számmal rendelkezik. A te számod a numerológia királya. Ha mégsem vagy elégedett a sorsoddal, akkor érdemes egy számisztikai elemzést kérned, amely feltárhatja sorsodban az akadályokat. Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a legjobbat, ha sok anyagi gonddal kerülsz szembe! 

 

1-es, 2-es vagy 3-as a sorsmisszió számod? Akkor az elemzésed ITT találod!

Az ötös sorsmisszió szám rendkívül humánus és megértő személyiséget takar. Öröm veled beszélgetni, amennyiben ötös a személyes számod, hiszen mindig megértő és támogató típus vagy, mindenben észre veszed a jót. Időnként akár túlzottan is, optimizmusod nem ismer határokat. Ennek ellenére nem csak optimizmusod hatalmas, hanem a benned lévő bölcsesség is rendkívüli. Sok olyan tulajdonságod van, amelyek igazi túlélővé varázsolnak. A stressztűrő képességed hatalmas, szinte semmin sem húzod fel magad és képes vagy mindig meglátni a rosszban a jót. Az ötös szám nagyon magas rendű szám bizonyos tanok szerint. Nem véletlen, hogy a pentagrammának öt ága van. Benned is különleges erők lakozhatnak. A Tarotban ötös a Főpap lapja, amely mindenképpen jelez számodra némi spiritualitást. Sorsfeladatod az alapvető derűlátásodat kordában tartani, hiszen nem csaphat át az optimizmus naivitásba. Utadon ott van a gyógyítás, az embereknek való útmutatás. Ezért számodra a siker akkor működhet a legjobban, ha másokon tudsz segíteni. Amennyiben nem ezen az úton vagy, sok nehézséggel kerülhetsz szembe. Ebben az esetben hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj karmikus szerencse mágiát, amely segíthet abban, hogy boldog lehess bárhol! 

7-es, 8-as vagy 9-es a sorsmisszió számod? Akkor az elemzésed ITT találod!

A hatos sorsmisszió szám a harmónia és a teljesség száma. A vénuszi küldöttek száma, akik megjelenésükkel, belsőjükből kisugárzó szépségükkel nyugalmat és reményt öntenek környezetükbe. Hatalmas erő és tehetség lakik benned, ha a hatos a személyi számod. Ez a szám hordozhat magában művészi tehetséget, ami hatalmas alkotási vággyal párosul. Nem csak művészek tudják maguknak ezt a számot, hanem nagy feltalálók is, hiszen hatalmas képzelőerő rejlik a szám mögött. A hatos sorsmisszió szám mögött rejlő sorsfeladat nem könnyű, hiszen környezeted ékköve leszel akkor, ha a helyes utat járod be. Meg kell találnod a boldogságod úgy, hogy közben megadod magadnak azt a környezetet, amelyet alkotói vágyad igényel. Munkád bármilyen kreatív területen karmikus lehet, a számok és törvények szigorú világa viszont nem neked való. Amennyiben nem a megfelelő karmikus környezetben vagy, kérj tanácsot a legjobbtól! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj egy karma elemzést és tanácsadást, hogy tudd, merre érdemes keresned a szerencséd!  

 

A legjobb dolgokat akkor kapod meg az élettől, ha a karmád szerinti úton haladsz. Élj te is bőségben, legyen meg mindened, amire vágysz! Kérj személyre szabott karma elemzést Gabitól vagy Marcus Mágustól a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!