You are currently viewing Milyen feladattal születtél a Földre? Nézd meg a személyes elemzésed! (7, 8, 9)

Milyen feladattal születtél a Földre? Nézd meg a személyes elemzésed! (7, 8, 9)

A sorsmisszió számot így kapod meg, s annak jelentéséből sok dolgot tudhatsz meg életfeladatoddal kapcsolatban.

A hetes sorsmisszió szám nagyon magas szám, sok egyetemi professzor, író – akik sikeresek is – rendelkeznek ezzel a számmal. Ebben a számban egyszerre van jelen a céltudatosság, a kiváló üzleti érzék és a magas intellektus. Ezzel a számmal komoly szellemi és anyagi sikereket érhet el, akinek személyes számként jön ki a születési számból. A legtöbb sorsfeladat is ezzel a számmal zuhan a nyakadba. Egy biztos, akinek a hetes a sorsmisszió száma, az nem ülhet a babérjain, számára lételem a cselekvés és a mozgás, de a gondolkodás is. Agyad szinte folyamatosan pörög, mindig valamilyen új dolog jut az eszedbe. Szinte alig van olyan élethelyzet, amikor ne lenne valamilyen ötleted. Ennek ellenére nem vagy szószátyár, nem szereted a stréber viselkedést. A feladat számodra nem egyszerű, hiszen számtalan dolgot meg kell élned, ami benned érezhetően megvan. Használd a kreatívitásod, segíts másokon és közben szellemi energiáid, tudásvágyad sem szabad elhanyagolnod! Benned egyesül a tudásvágy, az ész és a dinamizmus. Örökmozgó és alkotó vagy, ezért egyik fontos sorfeladat számodra kerülni az állóvizet. Maradj mindig a pezsgésben és sosem szabad elzárkóznod a világtól, mert más esetben könnyen válhatsz önmagad ellenségévé! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást, ha nem tudod, milyen úton is indulj el a siker felé!  

1-es, 2-es vagy 3-as a sorsmisszió számod? Akkor az elemzésed ITT találod!

  • Nyolcas sorsmisszió szám  

A nyolcas hősök száma, akik sosem adják fel a harcot, akik a legnehezebb helyzetekben is kitartanak. Jó dolog, ha a nyolcas a személyes számod, hiszen ennek a számnak nem csak a számmisztika területén van különleges jelentése. Nem csak szám, hanem egy jelkép is, amely a végtelent és annak hatalmas erejét tárja fel. Láng lelked sosem tűri az igazságtalanságot. Mindig képes vagy kiállni önmagadért és másokért. Sokszor kerülsz bajba, hiszen ami a szíveden, az a szádon. Így elképzelhető az, hogy több munkahelyeden is meggyűlt a bajod főnökeiddel. Az erő jegyében bárhol képes vagy érvényesülni. Mindenhol megállsz a lábadon és gyorsan alkalmazkodsz a változásokhoz. A számodra kijelölt sorsfeladat leginkább az önlegyőzésben rejlik. Meg kell tanulnod uralkodni magadon bizonyos helyzetekben. Nem lehet mindig és mindenhol erővel érvényesülni, időnként szükséged van a ravaszságodra is, amelynek egy cseppet sem vagy híján. Amikor előhívod taktikus éned, akkor indulsz el a legnagyobb életsikerek irányába! Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj egy siker mágiát a nyolcas sorsmisszió számhoz!  Mert a siker és a szerencse, nem csak az erő függvénye!  

4-es, 5-ös vagy 6-os a sorsmisszió számod? Akkor az elemzésed ITT találod!

  • Kilences sorsmisszió szám

A kilences sorsmisszió szám hatalmas lélekre utal, de ügyvédnek ne állj vele! Valahogy a „földi” viták felett állsz, nem érzed magadénak a jó és rossz erők örökös harcát. Sokszor értenek félre, hiszen nem kivonod magad, nem meghátrálsz a viták elől, hanem egyszerűen nem látod értelmét sok harcnak. Szereted a természetet, szereted a nyugodt és csendes környezetet, ahol érzed a világ harmonikus energiáit. Minden alkotásodban, akár írás vagy rajz, vagy főzés, ott van a lélek. Imádsz barkácsolni, alkotni, de leginkább egyedül. Kiváló tanár vagy, de nem vagy jó előadó. Mindez azt jelenti, hogy sokat tanulhatnak tőled, de a tanítás nem teljesen neked van kitalálva. Inkább messziről mutatsz példát s értékes gondolataid szívesen megosztod mással egy négyszemközti beszélgetésben. A kilences sorsmisszió szám sorsfeladata rendkívül összetett. Részben önmagadnak kell maradnod, másrészt áldozatot kell hoznod, azaz neked kell az emberek felé fordulnod. A remete hajlamaidat tudnod kell kezelni, más esetben rossz élethelyzetbe kerülhetsz. Könnyen jöhet sorsodba nagy szerencse, de miatta ne vegyél tanyát, ahol egyedül lehetsz, előbb gondolkodj! A természet nagyon fontos számodra, de ha elmerülsz önmagadban, akkor azt is megérted, hogy más emberekre is szükséged van. Meg kell találnod az egyensúlyt, hiszen az vezet majd a sikerhez, szerencséhez és a boldogsághoz!  

Az, hogy a kilenc alapszám bármelyike is illik rád, még messze nem adnak képet arról, ami benned rejlik!

A numerológia egy sokkal mélyebb és részletekben gazdagabb tudomány. A születési számodban számtalan más adat rejlik még. Éppen ezért, ha úgy gondolod, hogy több információra van szükséges, hívd Viola vagy Gabi a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc)! Segítségükkel részletesebb számmisztikai elemzést kapsz a jelenről és a jövődről egyaránt!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!