You are currently viewing Cigánykártya jóslás februárra

Cigánykártya jóslás februárra

A februárt nyúlfarknyi hónapnak gondolják a legtöbben, pedig két nappal rövidebb csupán a többi hónapnál. Így a különbség olyan kevés, hogy igazán egész hónapnak lehet tekinteni. Ennek ellenére a február lényegesen teljesebb hónap, mint a január. Gondolj bele, hogy januárban mindent az év eleje ural, rögtön egy ünneppel, az újévvel indul a hónap. Februárban nincs igazán ünnepnap, ilyenkor már minden teljes gőzzel halad. A tél harmadik hónapja ez, amikor akár a leghidegebb időszakkal is szembesülhetünk, miközben a nappalok hossza növekszik. Az idei február több dologban is különleges lesz, de nézzük, mit is mond erről a cigánykártya jóslás!

 

A cigánykártya teljes, éves előrejelzését ITT találod!

A hónap lapja a Katonatiszt. A lap jól mutatja, hogy pénzügyekben sokak számára elérkezett a kötelességek hónapja. Viszont nem csupán kiadásokat mutat ez a kártya, hanem olyan életszituációkat is feltár, amelyekben feladataink teljesítéséért jutalmakban részesülhetünk. Akár neked is hozhat most előrelépést a február. Hivatásban most nem szabad a háttérben maradnod! Mutasd meg, milyen képességek laknak benned, mutasd, mire is vagy képes, mert hosszú távon segítheted ezzel előmeneteled. Mindez természetesen busásan megtérül majd, hiszen a kártya anyagi biztonságot is jelezhet. Az ingyen jóslás kitér a szerencsére is, hiszen minden lap mögött ott van az üzenet, amely utat mutat a szerencse irányába. A Katonatiszt szerencséje a bátorságában rejlik, azaz keress új utakat, törj előre és légy időnként rámenős! Túlzásokba viszont ne ess, hiszen bátorság és vakmerőség között hatalmas a különbség!

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj ráhatást a szerencsédre, hiszen februárban hatalmas a tét!

 

Nézd meg ITT, hogy születési dátumod szerint lesz-e valamikor nagyon sok pénzed!


Szerelemben szintén a kötelességek dominálnak. Érthető is, hiszen a hónap közepén a szerelmesek napja egyre komolyabb ünnep, amikor nem árt figyelnünk kedvesünkre. Ebben a hónapban kerüld az etikai hibákat, mert mindketten érzékenyebbek lehettek, ami miatt könnyen veszekedések lobbanhatnak fel. Fontos, hogy beszéljetek a jövőről, a célokról. Amennyiben eddig még nem tettétek, most hallgass az ingyen jóslásra, és beszéljétek meg azt, hová szeretnétek jutni közösen. Meg kell erősítenetek a jövőbe vetett bizalmat, mert egyikőtök sem szereti igazán az állóvizet. Akkor sem kell csüggedned, ha még nem találtad meg az igazit, mivel a kártyák sok új szerelmet jeleznek előre. Leginkább a munkahelyen, hivatásodhoz kapcsolódó helyeken ismerheted meg az igaz szerelmet. Éppen ezért járj nyitott szemmel, mert van az a tűz, amiért érdemes megkockáztatnod egy munkahelyi kapcsolatot!

 

2021 nagyon szélsőséges év lesz, amikor sokszor csak egy hajszálon múlik a szerencse és balszerencse. Kérj személyre szóló cigánykártya jóslást, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozhasd ki ebből az esztendőből! Keresd bizalommal Violát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!