You are currently viewing 5 szerelem bevonzó tárgy

5 szerelem bevonzó tárgy

Már az ősi időkben is használtak szerelem bevonzó tárgyakat, különböző kabalákat, szerelmi mágiákat. A szerelem, a párkapcsolat mindenkinek fontos, egy páratlan érzés. Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha már rád talált az igaz szerelem, boldog párkapcsolatban élsz, esetleg már házas vagy.
Viszont, akkor sincs okod szomorúságra, ha még keresed a nagy Ő-t, mert elhoztunk neked 5 nagyszerű szerelem hozó tárgyat, amik segítenek bevonzani a szerelmet, vagy újjáéleszteni azt.


  • Vörös rózsa


Az egyik első számú szerelmi jelkép.
Szirmai szerelmet hozó energiával bírnak, erősítheted vele a párkapcsolatod is, ha az ágyad mellett elhelyezel párat az éjjeliszekrényen.
Akár magadnál is hordhatod őket, hogy mindenképp kifejtsék a szerelem bevonzó, erősítő hatásukat.

 

  • Szív


A szerelmet, szeretetet jelképező tárgy. Hordhatod medál formájában, ami minden nap veled lehet, vagy akar kulcstartóként, hogy semmiképp ne felejtsd otthon. Ha egy kis figyelmet fordítasz erre, egész biztosan szembe jöhet veled az igazi, hiszen szerelem hozó és párkapcsolat javító erővel bír. Érdemes energetizálni, programozni szerelem bevonzásra.

  • Piros ruhadarab


A piros ruhadarab a szenvedély megtestesítője. A piros szín viselőjének önbizalmat kölcsönöz, ami sokat segít, ha ismerkedni vagy javítani szeretne meglévő párkapcsolatán.
Egy jól megválasztott piros ruhadarab igazi szerelem bevonzó tárgy. Viselj bátran pirosat!

  • Tükör


Ez a tárgy a női táskák elengedhetetlen kelléke. Nem is gondolnánk, mekkora szerelemhozó energiával bír, ugyanis egyenesen Vénuszt hívja segítségül, aki mint tudjuk, a szerelem Istennője. Ha tartós és boldog házas életre, kapcsolatra vágysz, tarts magadnál egy ilyen tárgyat. Használat előtt érdemes tisztítást kérni a tükörre.

  • Madzag


Szerelmi kötések fontos eleme. A kiszemeltünkre gondolva, és egy kívánságot kérve, csomót köthetünk rá. A csomó és a kívánság emlékeztetni fog rá, hogy ez egy szerelem hozó tárgy és nem kell magányosan élned, rád is vár a mindent elsöprő nagy szerelem!

Hívd segítségül az angyalokat is, ha szerelemre vágysz. ITT mutatjuk, hogyan tedd!

  • Végül egy kis plusz tipp: 

Mindenkire vár valahol az igaz szerelem! Megtalálhatod és boldogabb lehetsz, mint valaha, mert ezek a szerelem hozó tárgyak nagy erővel bírnak,
vonzzák a szerelmet, segítik a boldog kapcsolat kialakulását. 

Viszont, ha te már tudod, kivel szeretnél boldogságban, szerelemben, harmóniában élni, ne félj kérni mágikus segítséget! Mi kizárólag fehér mágiával dolgozunk!

Ha segítségre, tanácsra lenne szükséged, esetleg szerelmi jóslásra, párkapcsolati elemzésre, hívd bátran kiváló jósainkat, a nap 24 órájában állnak a rendelkezésére a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/p)! Magánéleti kérdésekben a legjobban Xalen és Viola. Várják a hívásod, amit szigorúan BIZALMASAN kezelnek!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!