You are currently viewing Titkos szerelmi mágia, ami nem csak Valentin napkor működik!

Titkos szerelmi mágia, ami nem csak Valentin napkor működik!

A szerelmi mágiákat már ősidők óta alkalmazzák, szerelem bevonzó mágiákkal háborúkat nyertek, és birodalmakat tüntettek el. Nagyon fontos azonban, tisztáznunk a módját és a céljainkat. A szerelmi mágia az egyik legveszélyesebb fajta, mivel érzelmeken alapul könnyen átesünk a ló túloldalára, és, tudjuk, a szerelemben sosem az ész győzedelmeskedik. Kerülnünk kell a fekete mágiát, vérmágiát, olyan kötéseket, ahol nem mindkét fél adja hozzájárulását, mert egy ártó szándékú szerelmi mágiának végzetes következményei lehetnek.

  • Ezeket a szerelmi mágiákat olyanoknak ajánljuk:

– akik már régóta magányosak, szeretnének végre megismerkedni valakivel, akivel kiteljesedhet az életük. A mágiák hatására bevonzhatsz akár több személyt is, új ismeretségeket, és lehet, hogy az új barátaid körében ismered meg életed szerelmét.

-azoknak, akik párkapcsolatban, vagy akár házasságban élnek, emlékeznek még a régi tűzre, és szeretnék azt újra átélni, szintén nagyon jó hatással lehet a kapcsolatukra

-azoknak, akik már feladták a küzdelmet, elfogadták, hogy meglévő házasságukat, kapcsolatukat sosem fogják már tudni megmenteni, és szeretnének lendületet a tovább lépéshez, egy új szerelem felé

Abban az esetben, ha konkrétan egy bizonyos személyt szeretnél magadhoz vonzani, akit kiszemeltél, ajánljuk azt, hogy spirituális tanácsadó segítségét kérd a mágia megkezdése előtt! A szerelmi mágia előtt fontos tudnod, hogy ez a titkos szerelmi mágia nem kényszeríti rá a másik személyre az akaratod, csak a teremtő energiákat vonzza köréd, és a lehetőségeket. Ha félelmet érzel, nem vagy magabiztos, kérdésed merül fel, mindenképpen válassz tanácsadóink közül egy személyt, akivel a mágia előtt átbeszéled a teendőket.

  • HA még sosem csináltál otthon szerelmi mágiát, akkor szánj rá egy kis időd, hogy hozzáértő személy felvilágosítson!

A mágiát három fehér és két piros gyertyával kell végezned, vagy öt rózsaszín gyertyával. A gyertyákat úgy állítsd be, hogy egy ötszöget láss magad előtt. Tehát a gyertyák az ötszög csúcsai lesznek. A három felső gyertya szimbolizálja a személyt, a szerelmet, és a lehetőséget. A két alsó gyertya egyike vagy te, a másik a benned lévő szeretet. Mielőtt meggyújtod a gyertyákat, fogalmazz meg öt kérést az univerzum felé. Konkrétan mi az, amire vágysz. Mondd el hangosan ezeket a kéréseket! Utána számolj el hangosan 21-ig, és gyújtsd meg a gyertyákat a legfelsőtől indulj, és az óramutató irányát kövesd! Amikor minden gyertya ég, koncentrálj erősen a kívánságaidra! Érdemes az ötszög közepébe rózsaszirmot, szív alakú tárgyat is helyezned, vagy a pároddal közös fényképet.

Legalább 15 percig kell égnie a gyertyáknak, ezután ezt megismételheted még kétszer, de ügyelj arra, hogy újhold vagy növőhold idején tedd!

Az újhold időpontokat itt találod:

 

Ami még hasznos lehet a tízmilliószoros napok időpontjai, itt találod: