You are currently viewing Tízmilliószoros teremtő napok 2021.

Tízmilliószoros teremtő napok 2021.

A tízmilliószoros napokat nem véletlenül tartják az év csodatévő napjainak, hisz amit ezen a napon kívánunk, gondolunk, cselekszünk, az tízmilliószoros energiával hat az életünkre, jövőnkre.

Fontos, hogy tiszta elmével vágjunk neki! Ki kell zárni minden olyan negatív gondolatot, ami befolyásolná a kívánságaink szabad útját! Kérhetsz ehhez segítséget, tanácsadóink felkészülten várják ezeket a csoda napokat, és neked is segítenek abban, hogyan használd ki jól a tízmilliószoros energiákat. Kérj tisztítást lelkedre, házadra, ezzel megtisztítva az utat az energia fogadására, beépülésére! Teendőktől sem lesz mentes ez az időszak, hisz neked is kell érte tenned. Ezeket a teendőket megkapod mesteredtől vonalunkon.

 

2021 teliholdjai és újholdjai! Jegyezd fel az ITT található szintén jeles napokat, amikor szerencsét vonzhatsz be életedbe!

A tízmilliószoros napokat a tibeti kultúrához köthetjük, tanításuk szerint mindig cselekedj jót, és segíts másokon. Érdemes már reggel ezzel ébredni, hogy ezen a napon csak a jót látod, hallod, minden mást kizárni! A másik nagyon fontos, amit nem szabad elfelejtenünk, az a hála. Légy hálás, mondj köszönetet, engedd magadhoz a szeretet energiáit, hisz ez a legmagasabb szintű pozitív energia, ami segít bevonzani az életünkbe a csodát!

Az idei év első teremtő csoda napja február 27. Ezen a napon érdemes megválni régóta magunkkal cipelt terhektől és belekezdeni valami újba. A májusi tízmilliószoros nap is ebben lehet segítségedre. Július 14-én gondolj másokra! Ezen a napon sokszorosan visszakapod azt, amit másokért tettél! Az idei év utolsó csoda nap október 27., ami kiváló időpont a testi-lelki tisztulásra, segít elengedni minden mérgező gondolatot.

 

Nézd meg ITT, hogyan alakul anyagi helyzeted ebben az évben!

 

Mindenkinek vannak vágyai. Ha ezen a napon utat engedsz a beteljesülésnek, a ráfordított pénz és energia többszörösen tér vissza.

A nap zárásaként pedig összegezd, mit adott neked ez a nap, amiért érdemes hálásnak lenni.

 

Tízmilliószoros napok 2021-ben:

Február 27. 

Ez az időszak az elengedés és újrakezdés megfelelő időszaka.

 

Május 26. 

Szabadulj meg terheidtől! Segítenek az Univerzum energiái ebben.

 

Július 14. 

Segíts másokon vagy lepd meg szeretteid, többszörösen megtérül a befektetett energia!

 

Október 27. 

A megtisztulás egyik legjobb időszaka.

Közeleg az első nap az évben, amikor valami csodásat teremthetsz. A lelked tudja, érzi, hogy mire van szüksége és mi tenné igazán boldoggá. Keresd fel bátran Eugéniát vagy Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy felírjanak a tízmilliószoros kívánság bevonzásra! 

Siess, hogy maradjon számodra is hely!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!