You are currently viewing Csillagjegyek és az ajándékok

Csillagjegyek és az ajándékok

Kos:

A mindig aktív Kos számára a legtökéletesebb ajándék egy raftingolással eltöltött hétvége vagy egy egész napos paintballozás, túrázás, síelés.

Bika:

A Bika jegyében született emberek örömre és luxusra születtek, ezért ajándékozzon nekik csokoládét, exkluzív vacsorát vagy masszázst.

Ikrek:

Talán neki a legegyszerűbb ajándékot vásárolni, mert szinte mindennek szívből tud örülni. Szívesen tanul és fejleszti magát, nagyon sokat olvas. Az érdeklődési köréhez kapcsolódó könyvekkel, izgalmas regényekkel óriási örömet okozol neki.

Rák:

A legjobban a csak nekik szóló, személyesen nekik készített ajándékoknak örülnek a csillagjegy szülöttei. A kézzel készített dolgok mindig lenyűgözik őket, legyen szó egy apró festménytől a kötött pulcsin át a saját készítésű csokoládéig.

Oroszlán:

Kozmetikumok, frizurakellékek mind kerülhetnek a csillagjegy szülötteinek csomagjába. Jó, ha tudjuk, hogy az állatmintás dolgokat kifejezetten szeretik.

Szűz:

Mivel nagyon szeretnek rendszerezni, egy különleges határidőnapló biztosan megdobogtatja a szívüket, de egy organikus készítményekből összeállított ajándékcsomag is jó ajándék a csillagjegy szülöttei számára.

Mérleg:

Mivel szeretik az otthonukat szépítgetni, a dísztárgyaknak nagyon örülnek, csak ne felejtsünk el kézzel írt, szívhez szóló ajándékkártyát mellékelni hozzá.


Skorpió:

A Skorpióknak olyan ajándékot válasszunk, amely segít elrejteni megjelenését: egy jó napszemüveg, sál vagy menő sapka mind örömet szerezhet a csillagjegy szülötteinek. Nagyon szeretik a szomorkás, különleges atmoszférájú könyveket, művészfilmeket is.

Nyilas:

Mivel nagyon szeretnek utazni, kirándulni a csillagjegy szülöttei, az ehhez szükséges felszerelések láttán biztosan nem reklamálnak, ahogy egy térkép vagy atlasz is jó ajándék lehet számukra.

Bak:

Náluk az a legfontosabb szempont, hogy az ajándék hasznos legyen. A te feladatod az, hogy kiderítsd, mire van jelenleg szüksége, és adj neki egy ajándékkártyát.

Vízöntő:

Nem igazán kötődnek a tárgyakhoz. A közös emlékek sokkal többet számítanak nekik. Az ő kedvükért ne járd le a lábad a plázákban, nem attól lesznek boldogok, hogy drága és/vagy sok ajándékot kapnak tőled. Találj ki inkább valamilyen közös programot!

Halak:

Minden olyan ajándék jöhet a Halak számára, amely kellően ezoterikus, misztikus és spirituális, és segít kiszakadni a nyers valóságból. Fürdősótól az illóolajokig, verseskötettől az ékszerekig, a Halak mindent értékel, aminek lelke van.