You are currently viewing Szerelemvonzás Valentin napján – Valentin tüze

Szerelemvonzás Valentin napján – Valentin tüze

Az év legerősebb szerelmi vonzásait és kötéseit végezhetjük el Valentin napján, azaz a hagyomány szerint Bálint napján. 2023-ban Valentin napja (febr. 14.), Nővő hold idejére esik, így különösen erős energiák fogják segíteni az ekkor elvégzendő mágiákat. Minden tanácsadó és műsorvezető készül valamivel ezen a jeles napon. Egymást is erősítve dolgozunk össze, illetve segítjük a rítusokat.

Szerezd be EZEKET a tárgyakat, amik lényegesen megkönnyítik a szerelembevonzást!

Az idei Valentin napra egy különleges szerelmi kötéssel és vonzással készülök. Még mielőtt valaki szólna, hogy a kötés az rossz, meg kell jegyeznem, hitünk eltérhet. Az a kötés, amit elvégzek, az nem rossz, nem kényszer kötés. Az csupán a meglévő érzelmeknek ad utat, azokat erősíti fel, hiszen ha két ember szereti egymást, akkor ott már van egy kötés, azaz a szerelem! Amennyiben nincs meg a szerelem csírája, nem szabad kötést végezni, hiszen abból nem biztos, hogy jó eredmény születik!

Ha magányos vagy, akkor érdemes kérned tőlem a Valentin napi szerelmi mágiát! Ezek a rítusok gyorsan dolgoznak, meglehet, hogy mire a márciusi tavasz beköszönt, már lesz, akivel fogjátok egymás kezét, akivel osztozz az örömön és bánaton egyaránt. A szerelem vonzás működhet célirányosan és vakon, mindkettő egyaránt eredményes lehet.

 

Nézd meg ITT, hogyan kérd az angyalok segítségét abban, hogy boldog lehess!

A szerelmi kötésről fentebb már írtam. Elhagyott a szerelmed, vagy nem akar észrevenni?! A kötés mindkét esetben segíthet, ha működik a kémia. Ebben az esetben egy ingás vizsgálatra van szükség, hogy tudjuk, van-e érzelmi összhang. Amennyiben ez kimutatható, kérd a szerelmi kötést, ami nem fekete mágia! Csakis akkor kérhető, ha mindkét félben hitelesek az érzelmek. A szabad akaratot sohasem szabad torzítani, befolyásolni!

Korlátozott számban tudjuk elvégezni a mágiákat! Éppen ezért fontos, hogy időben jelentkezz! 

A délelőtti órákban vagyok elérhető, de lapunkon mindig ellenőrizheted státuszom, így tudod, mikor érdemes hívni! Valentin tüzét kérd! Minden szükséges eszközt a vonalon árulok el majd neked!

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!