You are currently viewing Mit üzent a tarot 2021. márciusra?

Mit üzent a tarot 2021. márciusra?

Március a tavaszhozó hónap, amikor a Kos jegyébe lép a nap, és elkezdődik a zodiákus, ami lényegében egy asztrológiai újév. A Tarot mély üzenete most nagyon fontos, hiszen a leginkább várt időszak kezdődik, a tavasz. 

Mindenki tervez. Valaki szerelmet, más munkát, s van, aki tanulást, egyesek pedig pár kilótól szeretnének megszabadulni, mielőtt beköszönt a nyár. Neked is megvannak a terveid, te is érezni akarod majd a tavaszi lendületet, amelyhez most megtudhatod, mit is üzen számodra a Tarot márciusra. 

 

Előtte érdemes azt is megtudnod ITT, mit kérnek az arkangyalok tőled 2021-ben!

A hónap lapja az Ördög kártyája, ami elsőre nem biztos, hogy jól hangzik. Van a kártyának negatív kicsengése, bizonyos helyzetekben egy ilyen hónapban nem árt az óvatosság. Leginkább a vágyaid, belső szenvedélyed csaphat be. Érdemes érzéseid helyett az eszedre hallgatnod, hiszen bizonyos helyzetekben bajba kerülhetsz. Márciusban a megszokottnál ingerlékenyebb lehetsz, sokkal jobban kell magad fékezned, ha valamin felhúzod magad. Érdemes sok időt meditációval töltened, mert az ingerlékenység sokszor idézhet elő számodra kellemetlen helyzeteket. 

 

Mondd el EZT a mantrát minden nap és megváltozhat az életed!

 

Pénzügyekben nagyon érdekes hónapra számíthatsz. Egyrészt amire szükséged lesz, arra sajnálni fogod a pénzt, miközben máskor gondolkodás nélkül veszel meg valami vacakot. Nagyon figyelned kell a vásárlásaid során, hogy mire is költesz. Ebben a hónapban nem érdemes igent mondanod semmilyen komoly ajánlatnak. Nagyon könnyen kötelezheted el magad hosszú évekre. Autót vagy ingatlant csak akkor vásárolj márciusban, ha nagyon muszáj – figyelmeztet az ingyen jóslás!

Munkádban könnyen lehetsz sikeres, hiszen az idegi energiáid előre is visznek. Időnként még a gátlásaid is levetkezed, ami szókimondást eredményez. Ez kezdetben lehetséges, hogy nem fog másoknak tetszeni, fáradhatatlan energiáddal viszont mindent képes leszel kompenzálni. A tavasz első hónapja tüzes lesz, s ereje hatalmas erőforrásokat nyithat majd meg benned a tarot jóslás szerint.

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj tarot jóslást az anyagi helyzetedre, amennyiben bizonytalan vagy a gondjaid miatt!  

Szerelemben talán sosem volt benned ennyi szenvedély és vágy, mint amit most érezhetsz. Mire a Nap a Kosba lép, minőségi javulás következhet. A tavaszhozó Kos megajándékoz tüzével, és mindezt a tarot jóslás lapjai is megerősítik. A zodiákus és a tarot kártya lapjai ritka összhangot mutatnak. 

Sokak sorsa változhat most meg! 

Párkapcsolatod nagyon termékeny lehet, ami akár gyermekáldást is jelenthet a jövőben. Természetesen mindennek megvan a maga ideje, de sokakat meglephet egy kis “véletlen baleset”, amelynek talán már itt is van az ideje. Amennyiben még nincs párkapcsolatod, most van lehetőséged majd ismerkedni, hiszen az energiák, amelyek uralkodnak, fokozzák majd a vonzást. Olyan társat találhatsz, akivel nemcsak a kémia működik, de valóban boldogok is lehettek együtt.

 

Ne menj az év legjobb lehetőségei mellett! Vedd a kezedbe sorsod irányítását! Tudd meg, mit hoz a jövő, hiszen így a gondokat kikerülheted, a jót megragadhatod!

Kérj személyre szabott tarot jóslást Xalentől vagy Eugéniától a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!