You are currently viewing 4 jel, hogy valaki rontást tehetett rád!

4 jel, hogy valaki rontást tehetett rád!

A rontás egy olyan energia, ami akkor kerül rád, amikor valaki rosszat akar neked. Ennek a személynek a célja, hogy megnehezítse, vagy a legtöbb esetben tönkre is tegye az életedet. Az átokkal ellentétben a rontás rátételéhez nincs szükség „szakemberre”. Igazából az emberek többsége képes rontást tenni másokra, nincs szükség fekete mágusokra, boszorkányokra. A legborzasztóbb, hogy akár ismeretlenül is, vagy csak látásból ismerve is képesek rád rontást tenni, nem kell feltétlenül, hogy személyesen ismerjen, vagy beszéljen veled.

Nyilván, ha tudsz valakiről, aki szándékosan rosszat akar neked, bosszút forral ellened, irigy rád és folyamatosan kibeszél téged, akkor azzal is tisztában vagy, hogy nagyon könnyen rontást tehet rád. Ilyen esetben a levétel mellé, feltétlenül védelmet is kell tenni a visszatérő rontások ellen. Hiszen, ha van olyan személy, aki eljutott erre a pontra és folyton ellened áskálódik, akkor ez nem fog csak úgy abba maradni, és hosszútávon folyamatosan negatív rezgéseket, rontásokat küld rád.

Leírtuk ITT, hogyan tudsz védekezni az energiavámpírok kártékony hatása ellen!

Van a másik fajta, amikor sejted, hogy ki lehet, nem tudod biztosan, vagy egyszerűen csak azt érzed, minden különösebb ok nélkül, hogy egyre több balszerencsés fordulat van az életedben, semmi sem sikerül. Úgy érzed, mintha folyton meg lenne kötve a kezed, és amikor végre egy lépést haladsz előre, történik valami, és kettőt zuhansz visszafelé. Mondhatnánk, hogy ez a felismerés a rontás első jele, de nézzünk 4 jelet, amiből könnyebben tudhatod, hogy valaki rontást tett rád!

  • Rosszul alszol, rémálmok, aggasztó álmok gyötörnek

A rontás meglétének egyik jele a rossz alvás. Gyakran ébredsz, nehezen tudsz elaludni, olykor furcsa vagy esetleg rémálmok gyötörnek. Ezen a ponton már nem véletlenül gyanakszol arra, hogy valaki rontást tett rád.

  • Fáradékony és erőtlen vagy

Úgy érzed, hogy valaki elszívja az energiádat, kedvetlen, levert vagy, mindenféle különösebb ok nélkül. Nincs erőd, esetleg betegség tünetei is megjelennek, vagy bármiféle tünet nélkül is képes vagy betegnek érezni magad.

Szerezd be valamelyik tárgyat EZEK közül, hogy a lehető legjobban kivédhesd a negatív energiákat!

  • Anyagi, párkapcsolati, egészségügyi problémák

Hirtelen összecsapnak a hullámok a fejed felett, minden most romlik el, mindent most kell kifizetni. Csak gyülekeznek az adósságok, a kifizetetlen számlák. Egyre több a veszekedés, a vita a családban, nem tudsz zöld ágra vergődni a pároddal, a gyerekekkel. Olyan problémák jönnek elő, amikre korábban még nem is gondoltál, vagy egyáltalán nem okoztak gondot. Amikor már egészségügyi problémákat is tapasztalsz, akkor lépned kell! Természetesen egészségügyi probléma esetén mindig az orvos legyen az első, viszont érdemes átgondolni a jeleket, hogy mit is tapasztalsz összességében.

  • Szerencsétlenség a családban

Már a harmadik jel is elég szerencsétlen helyzet, viszont, amikor azt veszed észre, hogy nem csak te szenvedsz, hanem a szeretteid is, velük is balszerencse történik, akkor tényleg lépned kell! Általában a rontások nem egy személy ellen szólnak. A rontást ellened és a szeretteid, családod irányába indítják. Elsősorban azokat támadják, akik neked fontosak, mert mindenki tudja, hogy az fáj a legjobban, és ezzel gyengíthetnek a legjobban. 

  • Hogyan szabadulj meg a rontástól?

Minél erősebben és gyakrabban tapasztalod a fent felsorolt jeleket, annál nagyobb bajjal állsz szemben. Ahhoz, hogy megszabadulj a rontástól, nagyon erős akaratra van szükség. A legjobb, ha szakemberhez fordulsz. Tanácsadóink a nap 24 órájában állnak rendelkezésedre, olyan dolgokat tanulhatsz meg tőlük, amikkel könnyedén leveheted magadról a visszatérő rontásokat is a jövőben. Védelmet kérhetsz magadra, és szeretteidre. Ha erre most nincs lehetőséged, mindenképpen kezdj el magadnál hordani egy gombot, lehetőleg fehér vagy ezüst színűt. Nagyon fontos, hogy amíg tudatában vagy a balszerencsés történéseknek, és annak, hogy valaki ártani akar neked, de nem lépsz fel ellene, addig az ő negatív energiáját táplálod. Ne ess ebbe a hibába, hogy az ártó szándékot erősíted, és magadon hagyod.!

Keresd bizalommal tisztításért, védelemért vagy tanácsokért Sárát vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!