You are currently viewing Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp!

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp!

Kos 

A szerelmi horoszkóp szerint már a tavaszod kezdete is tüzes lesz, hiszen a tavasz kezdetén a Nap belép a Kos csillagképbe. A tavaszi horoszkóp nagy váltásokat jelez előre. Inkább előrelépéseket lehet látni a horoszkópodban. Könnyen lehet, hogy a tavaszi tűz barátságból kovácsol szerelmet, együttjárásból összeköltözést, együttélésből házasságot, házasságból pedig a gyermekvállalás felé fejlődtök. Kicsit olyan lesz ez a tavasz, mintha társasjátékoznál, és mindenki, aki a Kos jegyében született, előre léphet egy lépést. Mindez a tavasz első felében lezajlik. A nyárhoz közeledve légy óvatos, mert szókimondásod időnként lehet átok is! Nem kell mindent megvitatnod a partnereddel, időnként elég, ha csak te magad gondolod át azt, ami éppen a szívedet nyomja. Hívd Mosolyt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj tavaszi tarot jóslást, ha bizonytalan vagy a szerelemben! 

Bika 

A szerelmi horoszkóp és a tavasz egy igazi Bika számára nem lehet túl rossz a legtöbb asztrológiában jártas ember szerint. Sajnos ez nem mindig van így, hiszen a Bika csak mozgásban tud igazán önmaga lenni. Más helyzetben, hamar lecövekel és nagyon nehezen veszi rá magát a változásra. Sokszor észre sem veszi azt, hogy kapcsolatában sok baj üti fel a fejét. Bármilyen jó is legyen meglévő párkapcsolatod, energiát kell vinned bele és mozgásba kell hoznod mindent, hiszen az állóvizet sem neked találták ki. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a tavasz szerelemhozó tavasz is lehet, viszont nem szabad sokat gondolkoznod, ha vonzalmat érzel valaki iránt. Légy fürge, cselekedj gyorsan, mert a lehetőségek amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan távoznak is! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg a jóstól, mire számíthatsz a szerelemben! 

Ha beszerzed valamelyik tárgyat EZEK közül, megkönnyítheted a szerelem vonzást!

Ikrek 

A tavaszi szerelmi horoszkópod leginkább a hivatás és a magánélet közötti kényes egyensúlyra szeretné felhívni a figyelmed. Nem könnyű mindenhol megfelelned, különösen, ha nem veszed fel a megfelelő ritmust. Párod viszont mindig és minden körülmények között elfogad, ha igazán szeret. Nem árt, ha ezt az agyadba vésed, így rögtön rájössz, hogy mire is kell igazán koncentrálnod. Próbálj meg időnként egyedül lenni, mert sokszor a magány lehet a legbölcsebb tanácsadó. Néhány egyedül töltött óra után tudod legjobban belevetni magad a szerelem boldogságtól áradó tengerébe! Amennyiben nincs párkapcsolatod, várd meg a májust, mert az orgona virágzásával könnyen lehet, hogy egy új szerelem is bimbózhat az életedben! Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, párod mit vár el tőled a jósnő szerint! 

Rák  

A tavasz egy régi szerelmed megjelenésével kezdődhet. A sors időnként próbák elé állít, amit ha elbuksz, még talán akkor is sokat nyersz vele. Amennyiben megingat egy exed megjelenése, érdemes elgondolkodnod azon, hogy mennyire is stabil a kapcsolatod. A szerelmi horoszkóp gyakran mutat visszatéréseket. Észreveheted azt is, hogy exed sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Talán párodra ez nem igaz? Vagy csak a párodra igaz, miközben te azt tapasztalod, hogy megrekedtél. Mire eljön a tavasz idusa, eldöntöd, hogy merre is haladsz tovább. Bárhogy is döntesz, a horoszkóp törvényszerűnek mutatja lépésed vagy éppen kétségeid. Valójában nem veszíthetsz, minden esemény, amit az asztrológia előrejelez, a javadat szolgálja. Amennyiben nincs kapcsolatod, a legnagyobb esélyed a tavasz első felében van, hogy bevonzd a szerelmet. Hívd Arethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd a szerelem bevonzást, ha magányosnak érzed magad! 

 

Oroszlán  

Lassan magadhoz térsz téli álmodból s megfogadod, hogy ez a tavasz a te tavaszod lesz! Minden energiádat arra fordítod, hogy a télen magadra szedett felesleget leadd, erősebb, fittebb és vonzóbb légy. Talán a nagy Őt keresed, talán még tőle is többet, magad sem tudod igazán. Mintha a szerelemtől várnád most, hogy értelmet adjon mindennek az életedben. Jó hír, hogy a szerelmi horoszkóp szerint akár válogathatsz is a jelöltekből. Kérdés az, hogy az eszedre vagy a szívedre fogsz majd inkább hallgatni? Április közepére kiderül, hogy helyes döntést hoztál-e, s az is, hogy Szent Iván éjjelén kivel is őrzöd majd az ősi tüzet. Meglévő kapcsolatodban nagyon heves energiák kezdenek majd uralkodni. Hol marjátok egymást, hol pedig szenvedélyesen szeretkeztek. Ez a két véglet uralja majd a tavaszt, hogy megteremtsen egy kérdésekkel és tervekkel telített nyarat. Hívd Imolát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mikor jön az igazi! 

Szűz  

Mikor szerelmedért harcolsz, gyakran önmagaddal harcolsz. Jobb, ha harc helyett az elfogadás útjára lépsz, s latba veted az önismereted. A stressz, a feszültség nem a tiéd igazából, hanem ezt kaptad a múltad során. Fogadd el, hogy sokat változtál és két kézzel ragadd meg a boldogságot, mert ez a tavasz bizony elhozza számodra azt, amiért már egy ideje küzdesz! Vedd észre, párod mennyire szeret, vedd észre, mennyire odaadó és lelkes, s tudd, az ő boldogsága fontosabb mindennél. A tavasz az egymásra figyelés és törődés jegyében telik, hogy aztán beléphess egy tüzes és forró nyárba. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a telihold mindig segítségedre lesz! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj teliholdra szerelmi mágiát, hogy megtaláld az igazit! 

Egy gyors szerelmi fehér mágia már sokaknak hozta el a boldogságot. Kérd Te is, hogy megtalálhasd az igazit, vagy hogy jobbá tehesd a kapcsolatod! Keresd bizalommal Xalent vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Mérleg 

Nem véletlenül mondják, hogy a tavasz az egyik legszeszélyesebb időszak. Az április szintén csak a szeszélyekről szól. Úgy érzed majd, szeretnél valami őrült dolgot csinálni, szeretnél kicsit tótágast állni, kicsit felpörögni és elhagyni a biztos terepet. Párod is veled tart, sőt, pozitívnak értékeli a változást, hiszen gyakran biztosítottad túl a dolgokat. Azért a gyorshajtással nagyon vigyázz, illetve jobb, ha kerülöd a flörtöket, mert a horoszkóp szerint baj lehet belőle! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, sok találkozásra számíthatsz a tavaszi szerelmi horoszkóp sorai szerint. Nagyon nehéz lesz döntened, mert mikor valaki iránt elkezdesz érezni valamit, rögtön találkozol valaki mással. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, Mérleg jegyű párod hűséges-e a jós szerint! 

Skorpió  

A tavasz meglehetősen lassan pörög fel körülötted, pedig alapjában véve szereted a pörgős dolgokat. Az évszak első napjaiban inkább magányra és a természetre vágysz, ami párodban kétségeket ébreszthet. Sok olyan pont körvonalazódhat, ami párkapcsolatodban javítandó dologként felkerülhet listádra. Ne légy tétlen, kezdj el dolgozni azon, hogy párod jobban bízzon benned, ha egyedül szeretnél elmenni valahová! Talán az is baj lehet, hogy sokszor te magad is féltékenyen reagálsz, így a tavaszi tűz pusztán felkavarja a mélyben nyugvó apró sérelmeket. Amennyiben nem élsz még párkapcsolatban, a tavasz utolsó hetei komoly szerelmet sodorhatnak az utadba. Lehet, hogy van olyan személy a Földön, akiért te magad is elveszted majd a józan eszed? Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mit súgnak a tarot kártyák szerelmedről!  

EZ a szerelmi mágia neked is segíthet, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül!

Nyilas 

Az, ami van, sosem jó egy Nyilas számára. Mindig előre figyel, de sokszor túlságosan is előre. A tavasz nagy kihívása számodra, hogy kicsit élvezd a jelent és az egyszerű dolgokat. Párod is arra vágyik, hogy csak kettesben legyen veled végre, akár a családtól is távolabb. Sokan tartanak igényt a szabadidődre, de neked tudnod kell nemet mondani. Munkád sem könnyíti meg a boldogságodat. Időnként viszont légy romantikus, légy az az álmodozó, aki éppen úgy örül egy érintésnek, mint az élet nagy ígéreteinek! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a tavasz meghozza a szerelmet. Könnyen lehet, hogy már az első tavaszi szelek tüzet, azaz szerelmet szítanak. Komoly, mély kapcsolat kialakulása is jósolható neked a tavaszi hónapokra. Érdemes kérned egy személyes jóslást! Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól! 

Bak 

A napsütéses órák  számának növekedése a te libidódra is hatással van. Egyre kevésbé tudsz a munkádra figyelni, legszívesebben az egész napot pároddal töltenéd. Tegyél róla, hogy így legyen, azaz legalább a szabadnapokat töltsd most szerelmeddel! Ne ígérd magad barátoknak, rokonoknak, mert éppen segítségedre szomjaznak! Ez a tavasz, most más lesz, mint az eddigiek. Minden lassabban indul be, de a végére akár meg is lephet egy különös hír! Amennyiben még csak keresed az igazit, leginkább a tavasz második felében találhatod meg a nagy Őt! Ennek esélye különösen nagy lesz a tavasz utolsó újholdjának idején. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, hol ismerheted meg szerelmed a jósnő szerint! 

Vízöntő  

Nagy gond, hogy szeretsz flörtölni. Így akadhat az évszak elején némi bonyodalom.  A derűlátásod viszont őrizd meg, és ígérd meg párodnak, hogy rossz szokásodról idővel leszoksz. Tudod, aki a tűzzel játszik, időnként megégeti magát. Biztos vagy abban, hogy nem akarod magadnak a gondokat teremteni. Az évszak elején lehetnek kisebb összeütközések, de utána harmonikus időszak következik. A tavaszi szerelmi horoszkóp szerint május körül nem csak a szerelemben, de a baráti körben is felpörögnek az események. Ilyen horoszkóp mellett nem sokat fogsz majd unatkozni. Amennyiben még keresed a szerelmet, a horoszkóp szerint már az évszak elején megtalálhatod. Sajnos nagyon sok esély van arra, hogy ez a szerelem májusban véget is ér. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, hogyan mentheted meg kapcsolatod a májusi negatív energiáktól! 

Halak 

Párkapcsolatodban hatalmas energiák uralkodnak, talán olyanok, amilyeneket még sohasem tapasztaltál. Szeretnél minden percet pároddal tölteni, de a világ időnként közbeszól. Ne csüggedj, mert nincs az az akadály, amit idővel ne lehetne legyőzni! A legfontosabb, hogy találd meg az összhangot a szíved és az eszed között! Amennyiben ebben az összhangban hozod meg döntéseid, nem hibázhatsz. Párod titkon készül valamire, hagyd majd meglepni Önmagad! Abban az esetben, ha még nem élsz párkapcsolatban, érdekes tavaszra számíthatsz. Egy utazás rajzolódik ki az évszak utolsó felében, ahol fontos ismeretséget kötsz. Légy bizakodó és ne vesd el mindig a távkapcsolat lehetőségét! Egyre mobilabb a világ, lehet a jövőd téged is messzebbre szólít majd, mint ahol most élsz. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj jóslást, ha nem találod a helyed még a világban!