You are currently viewing Megújulás a tavaszi napéjegyenlőség erejével!

Megújulás a tavaszi napéjegyenlőség erejével!

A tavaszi napéjegyenlőség erejével bevonzhatod a szerelmet, bőséget, és bármelyik kívánságod valóra válhat. A tavaszi napéjegyenlőség csillagászati, meteorológiai értelemben a tavasz kezdetét jelenti. Viszont nekünk, mágusoknak, asztrológusoknak és ezoterikus szakembereknek valójában ez az újévet jelenti. Az idén, és egészen 2047-ig ez a nap március 20-ra esik. Az év egyik legfontosabb dátuma és időszaka ez nekünk, és természetesen azoknak is, akik hozzánk fordulnak segítségért.

A napéjegyenlőség nem csak a hosszabb nappalokat hozza el nekünk, a Hold és a Nap együttállásának erejével hatalmas energiákat tudunk beindítani, és ami a legfontosabb, hogy ez nem csak egy pillanatnyi energia, ez egy hosszú távú befektetés. Gondolj erre a napra úgy, mint egy hajó, vagy egy repülő indulásának, felszállásának időpontjára. Már csak pár napunk van, úgyhogy kérlek, mindenképpen jegyezd fel a naptáradba! 

Bátran írd oda: Indulás időpontja!

 

Én most egy utazásra hívlak. Az utazás célja a megújulás, a hajtóerő pedig a napéjegyenlőség, Te és a vágyaid. A hátszél hatalmas lesz, az út tartogat meglepetéseket, de nem tántoríthat el minket semmi a célunktól! És ahová megérkezünk, az az új életünk lesz, amit már március 21-től mi tartunk kézben, és mindent úgy alakítunk, ahogy nekünk a legjobb.

De nézzük a teendőidet, amik a napéjegyenlőség előtti utazás előtt rád várnak!

Takaríts gyorsan! Szelektálj! Kezdheted a portörléssel is, vagy akár az ablakokkal, de közben engedd szabadjára az elmét, és gyűjtsd össze azokat a dolgokat, amik nem szolgálják az érdekeidet, ideértve azokat a személyeket is, aki NEM szolgálnak téged, csak lehúznak! 

 

Érdemes alaposan elgondolkodni azon, hogy ne legyenek ártó személyek az életünkbe, szabaduljunk meg minden balszerencsét hozó tárgytól, ami otthonunkat mérgezi! Ingával pár perc alatt meg tudjuk mondani. Konkrét kérdésre az inga azonnali válaszd ad, igen vagy nem formájában.

Derítsük tehát ki, kik és mik azok a dolgok, amik nem szolgálják az érdekünket! Elengedés után pedig jöhet a napéjegyenlőség megújulást hozó ereje! A várva várt utazás!

Amire az úton szükséged lesz: szerencse, szerelem bevonzó tárgyak, akár egy tavaszi koszorú, akár egy szerencsét hozó növény. Illóolaj vagy füstölő, lehetőleg gyógynövény, ami a csillagjegyedhez illik, vagy tértisztító, szerencse bevonzó hatású.

Gyertyára is szükség lesz, de nem használhatsz most olyat, amit már korábban használtál, teljesen új mécses vagy gyertya kell!  Zöld kiegészítőre lesz még szükség, amit viselned kell – vagy 3 nappal előtte vagy utána.

És természetesen kell egy lista a kívánságaiddal, az életterülettel, hogy miben szeretnél megújulni a napéjegyenlőség erejével. Szerelem? Pénz? Anyagiak? Bőség? Család? Energiák?

Többet is választhatsz. A szertartáshoz tartozik egy beavatás, amit jósainktól kérhetsz.

Várjuk hát a hívásod! Ne hagyd ki! Élj egy neked tetsző életet végre!

***06 90 603 831 (508Ft/min)***

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!