You are currently viewing Mire is jó valójában az inga?

Mire is jó valójában az inga?

Az inga az okkult tudományokban és az ezotériában már évszázadok óta jelen van, de az eredetéről keveset tudunk. Feltehetőleg az ókori Egyiptomból származik, amire a legnépszerűbb ingák elnevezései – a Karnak és az Ízisz ingák – utalnak, melyek egyiptomi falfestmények alapján készültek. Azonban léteznek olyan történelmi adatok is, melyek az inga eredetét az ókori Algéria területéhez kötik az itt felfedezett festmények alapján, amik embereket ábrázolnak ingával a kezükben. Ezekben az ókori kultúrákban a papok olyan botot használtak, aminek a végén inga lógott. Ennek segítségével kerestek vizet és fémeket, valamint ezzel derítették ki egyes betegségek okát, vagy jósoltak vele.

Az inga egy olyan univerzális eszköz, amely az élet bármely területén segítségünkre lehet, közvetít a tudat és a tudattalan között. Megkérdezhetjük tőle a születendő gyermekünk nemét, hogy jó helyen van-e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk-e valamivel kapcsolatban, és még számtalan más dolgot, amire választ szeretnénk kapni. Csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk magunkban és az inga erejében! 

 

Használj gyertyát vágyaid bevonzásához! Nézd meg ITT, milyen színű lesz a neked való!

Ha a kérdéseid megválaszolására a jós eszközök közül az ingát választottad, akkor 5 szabályt mindenképpen be kell tartanod ahhoz, hogy az inga a valós választ mutassa.

  1. Avasd be az ingát! Először dörzsöld össze a két tenyered, majd szorítsd az ingát a kezed közé és tartsd úgy 1 percig! Ezután mosd le folyó víz alatt!
  1. Kérdezd meg az ingától, hogy miként jelzi az igent, a nemet és a nem szabad tudnod válaszokat. Az inga fogja eldönteni, hogy ő hogyan jelzi ezeket. Kérdezd meg többször is. Ha háromszor egymás után ugyanazt mutatja, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kérdéseid megválaszolásakor is ezt a jelzésrendszert fogja használni.
  1. Kérj áldást a belső mesteredtől. Az ingát a belső mestered, a mindentudó felsőbb intelligencia mozgatja. Egy meditáció során mutasd be nekik az ingád és kérd őket, hogy ezt az ingát használják a kérdéseid megválaszolására.
  1. Egyedül használd az ingát! Ha a saját kérdéseidre szeretnél választ kapni, akkor olyan helyen kérdezd az ingát, ahol senki más nem tartózkodik. Fontos, mert egy másik személy gondolathullámai befolyásolhatják az inga válaszát!
  1. Amikor az ingát kérdezed, csukd be a szemed, és csak akkor nyisd ki, amikor a jelzés már egyértelmű, így biztos lehetsz benne, hogy a kezed finom rezgéseivel nem befolyásoltad az ingát az általad vágyott válasz érdekében.

 

ITT további tanácsokat kapsz, hogyan kérdezd helyesen az ingát, hogy IGAZAT mondjon!

Ha a fenti 5 szabályt betartottad és mégsem vagy teljesen biztos, hogy az inga igazat mondott, akkor kérd tanácsadóink segítségét. Ők beavatják az ingádat és további tippeket, jó tanácsokat mondanak, amelyek segítségével könnyebben és hatékonyabban használhatod majd az ingádat.


Ha nem eldöntendő kérdésed van, és szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád az életben anyagiak, munka, egészség, szerelem terén, akkor Aurethiel vagy Viola jósnők segíthetnek a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/perc), hogy választ kaphass a kérdéseidre! 

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760611 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605605 (1,61 €/p) számon.