You are currently viewing Tavaszi megújító, tisztító rituálé

Tavaszi megújító, tisztító rituálé

Egy tavaszi megújító és egyben tisztító mágiával készültem az ünnepi időszakra. Természetesen az április hónap folyamán is elvégezheted, de inkább a húsvétot megelőző időszakra, nagyhétre javaslom. Főleg azért, mert szerintem nem csak vallási szempontból fontos a 40 napos böjt. Úgy gondolom, hogy ha 40 napig nem is tartjuk a böjtöt, a nagy héten érdemes erre odafigyelnünk, még akkor is, ha nem vagyunk vallásosak. És ezt elsősorban nem az étkezésre értem, de természetesen az is fontos. 

Most szükségünk van a megújulásra, arra, hogy lenullázzuk magunkat, letegyük a terheket és megújulva, sokkal nagyobb energiával vágjunk neki az új terveknek, az új időszaknak. Azt már sokan tudják, hogy a tavaszi napéjegyenlőség hozza el az újévet, asztrológiai szempontból. Maga a tavasz közeledte, a természet ébredése, a vándormadarak visszatérte elindít egy olyan hatást, energiát, amiből kár lenne nem táplálkozni. 

Képzeld el ezt az energiát magad előtt! Lásd a lelki szemeiddel! Hallgasd a madarakat, nézd a fákat, a virágokat, és látni fogod. Hónapokra elaludt a természet, elhalkultak a madarak, sötétek lettek a nappalok, és most minden újra elindul. Képzeld el ezt, te is a természet része vagy! Lehet, sőt biztos, hogy te az elmúlt hónapokban nem pihentél, inkább elfáradtál, lehet el is akadtál. Az is lehet, hogy úgy érzed, semmi sem megy, semmi sem sikerül, mintha te is vegetálnál, aludnál. Hosszú ideig úgy érezhetted, mintha egy állandó fékezés lenne az életedben, pedig te nyomod a gázt. Állandóan valami hiányzik, lehet pénz, lehet éppen a boldogság. Inkább ne soroljuk! 

Azt szeretném, hogy ne állj meg itt! Ne maradj itt! Ne fogadd el a boldogság hiányát, a fáradtságot, és a sikertelenséget! 

Friss, tavaszi megújító teremtő energiákkal dolgozunk. Maga a tavasz hozza el a lehetőséget, a természet és az Univerzum adja azokat a kitűnő energiákat, amikkel sokkal könnyebb lesz a megújulás. A testi megújulás a te feladatod lesz. Válaszd ki, hogy mi az, ami örömet tud okozni. Van akinek egy gyors diéta, van akinek friss manikűr, pedikűr, esetleg egy kozmetikai kezelés. Teljesen mindegy, mit választasz, saját magadnak csinálod meg, vagy egy szalonba mész el, a lényeg, hogy tervezd meg, valósítsd meg! Tegyél valamit a testedért, első lépésként.

A lelki megszépülés, a tavaszi megtisztító megújító szertartás pedig itt vár rád. 

Tárcsázás után megkapod a tisztító szertartást és a védelmet. Kapsz egy személyes siker kulcsot, hogy a következő napokban otthon is tudd folytatni a megújító rituálét. Energetizálunk az otthonodban szerencse tárgyakat, ezek plusz energiát visznek az életedbe és az otthonodba. Felemeljük a rezgésszintedet, hogy kellőképpen beilleszkedj, és tényleg körül vegyen a teremtő energia. És kijelölünk egy angyalt, akinek segítségével a tavaszi megújító energiákat meg tudod tartani!

A nap bármelyik szakaszában jelentkezhetsz, mint mondtam a húsvétot megelőző időszak a legjobb az energiák szempontjából. Várjuk szeretettel a hívásodat! Keresd bizalommal Sárát vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!