You are currently viewing Mit üzen a tarot áprilisra?

Mit üzen a tarot áprilisra?

Itt az április, az első teljes egészében tavaszi hónap, ahol a természetben hatalmas változások mennek végbe. Szürkéről zöldre változik minden, miközben az időjárás ilyenkor a legkiszámíthatatlanabb, leginkább szeszélyes. A hónap lapja is különleges kártya, hiszen az Akasztott ember lapja lett az. Nemrégiben olvastam egy cikket, hogy a pozitív gondolkodás valójában nem is pozitív, és igazán sokáig azok élnek, akik pesszimisták. A tarot jóslás Akasztott embere bizony a pesszimizmus szobra, aki egy cseppet sem derűlátó. Mit is jelent ez a hónapodra kivetítve? A jó és rossz fogalma nagyon relatív. Az esős és borongós idő rendkívül rossz a közérzetnek, viszont jót tesz a Földnek. Április végére akkor tud igazán zöldellni a természet, ha a napsütést mellett ott a csapadék. Az Akasztott ember lapjának legfontosabb üzenete, hogy nem szabad mindent rózsaszínben látnod, hiszen sok dolog egy cseppet sem az! 

 

Válassz egy lapot ITT, és megkapod azt az üzenetet, melyre most a leginkább szükséged van!

 

Az ingyen jóslás a munkáddal kapcsolatban nehéz hónapot jelez előre. Mindenhol akadályokba botlasz és azt érzed, te dolgozol a legtöbbet a legkevesebbért munkahelyeden. A legtöbb karrierre jellemző lesz ez a helyzet a tarot jóslás szerint. A helyzeted megoldásának kulcsa abban rejlik, hogy elfogadod a saját helyzeted, elfogadod azt, hogy nem megy minden simán. Nem szabad megijedned egyetlen akadálytól sem, mert ez lesz a hónap sikeréhez vezető kulcs. 

 

Nem csak munkádban jelentkezhetnek akadályok, hanem pénzügyeidben is. A tarot jóslás nagyon érdekes kettősséget mutat. Nem vonj meg magadtól semmi fontosat! Fontos, hogy a feszültség levezetésére is fordíts némi pénzt! Ideje egy kicsit szórakoznod, kikapcsolódnod valamilyen formában. Ne sajnáld áprilisban a pénzt egy izgalmas könyvre vagy bármire, amitől egy kicsit képes vagy kikapcsolni! A feszültség oldása rendkívül fontos, hiszen minden akadályt akkor vagy képes minden nehézség nélkül legyőzni, ha azokat légies könnyedséggel ugrod át. 

Hívd  Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 530-as melléken, kérj tőle részletes tarot jóslást az anyagi helyzetedre, hogy minden a lehető legjobban alakulhasson! 

ITT megtalálod a legrészletesebb számmisztikai elemzést a 2021-es évre. Vajon mikor jönnek a jelentős változások? Nézd meg!

 

Szerelemben a tarot jóslás egészen stabil hónapot jelez előre. Párkapcsolatodban a hónap elején lehetséges pár kisebb vita, amit könnyen képes leszel majd kezelni. Aztán valahogy meglesz az egyensúly, amire vágysz. Használjátok ki ezt a hónapot, hiszen ritka, hogy a stressz, a napi gondok nem képesek árnyékot vetni a nem is annyira szürke hétköznapokra. 

Kérj szerelmi jóslást a legjobbtól, hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 619-es melléken! Kártyái szívügyekben képesek a szerelmi kötést is feltárni, amennyiben miatta lennének gondjaid! 

Magánéletedben nagy változás következhet be áprilisban, amennyiben nincs még párkapcsolatod. Ez a hónap sok új ismeretséget hoz majd el számodra. Könnyen lehet, hogy akit most megismersz, az később nagyon fontos szereplőjévé válhat majd a mindennapjaidnak. Ragadd meg a boldogságot és ne mondj nemet a közelgő szerelemnek! Lehet egy kicsit fagyosan indul a hónap, de mire a május beköszönt majd, minden ki fog derülni… 

 

Keresd az ország legjobb szakembereit, ha megoldásra váró problémáid vannak, esetleg kérdések gyötörnek, melyekre a mai napig nem kaptál választ! Válaszd Aurethielt vagy Violát, a nap jelentős részében elérhetőek a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!