You are currently viewing Így növelheted a rezgésszinted – 3 bevált módszer

Így növelheted a rezgésszinted – 3 bevált módszer

Mindenkinek és mindennek van rezgésszintje. Hiszen minden, ami létezik, energiából áll, vagyis minden rezeg. Vannak alacsonyabb és magasabb rezgésű emberek, illetve tárgyak. Ebben a cikkben a személyes rezgésünk növeléséről lesz szó, hogy miért van erre szükség, és hogyan érhetjük el a magasabb rezgésszintet. Természetesen a környezetünk, munkahelyünk, otthonunk rezgésszintjének növelésére is szükség van. Ez viszont egy következő cikk témája lesz majd.

Először is bizonyosodj meg róla ITT, hogy nincs-e rajtad véletlenül rontás!

Nézzük, mi a hasznunk ebből, és miért célunk a magasabb rezgésszint?

A magasabb rezgésszinten működő személyeknek sokkal erősebbek a megérzéseik, sokkal könnyebben döntenek vagy választanak a lehetőségek között. Könnyebben veszik fel a kapcsolatot az Univerzummal, az angyalokkal, és nagyon egyszerűen, bármiféle komplikált mágia nélkül is képesek a teremtő energiákat a saját hasznukra fordítani. Nem mellesleg, nekem mint jósnőnek, sokkal könnyebb egy magasabb rezgésű személy lapjait értelmeznem, és sokkal hatásosabb mágiákat tudok vele, vagy neki végezni. A rezgésszint nagyon sok jó dolgot hozhat az életünkbe, és ez egy olyan dolog, amin bármikor tudsz javítani. Tehát, bármikor emelheted aktívan a rezgésszintet, akár te magad, otthon is.

Egy dologra azonban érdemes figyelni! Ha hosszú ideig nem foglalkoztál a rezgésszinteddel, vagy még soha nem emelted, akkor érdemes először egy blokkoldást vagy egy csakra tisztítást kérned, végezned, hogy helyet adj a magasabb rezgésű energiáknak.

 

Válassz egy lapot ITT, és kapsz egy fontos univerzumi üzenetet!

És most jöjjön 3 olyan módszer, amit minden nap érdemes alkalmaznod, és amire hosszú távon kell figyelned!

1.

Ellensúlyozd a szervezetedbe jutó méreganyagokat (amik lényegesen csökkentik a rezgésszinted) még több tiszta víz fogyasztásával. Fontos, hogy sok vizet igyál, ha lehetőséged van, fogyassz gyakran ártézi vagy forrás vizet. 

HA SZERETNÉD, EZT A VIZET ENERGETIZÁLNI IS LEHET, a még jobb hatás elérésért. Egészen kevés időt vesz igénybe és bármikor kérheted Violától a 06 90 603 831-es számon. (508Ft/p)!

2.

Táplálkozz megfelelően, mozogj sokat! Próbáld kerülni a mesterséges anyagokat tartalmazó ételeket. Egyél minél több nyers gyümölcsöt, magvakat, zöldséget! Sportolni, mozogni bárhogyan lehet, az a fontos, hogy rendszeresen tedd! A sport mellett a meditáció és a jóga is nagyon fontos.

3.

Kérd az angyalok segítségét! Biztosan van kedvenc angyalod, személyes őrangyalod. Kérd meg őt, akár napi szinten, hogy segítsen emelni és megtartani a magasabb rezgésszintet! Minél gyakrabban kéred, vagy veszed fel a kapcsolatot az angyalokkal, annál jobban növekszik a rezgésszámod. 

A rezgésszint tovább emelhető erre a célra kidolgozott meditációval, csakra tisztítással. Továbbá személyre szabott, egyéni kristályokkal, füstölőkkel, hozzád illő színekkel, amiket az aurád alapján állapítunk meg. 

Van speciális ima, és egy magas frekvenciájuk hála szertartás is, amit megkaphatsz. 

 

Fontos tudatosítanod magadban, hogy mire szeretnéd használni a rezgéseket, mi vagy ki az, amit az életedbe be szeretnél vonzani. Ennek ismeretében segítenek neked a tanácsadóink! 

A nap 24 órájában bármikor kérhetsz egyéni, személyre szabott segítséget a kollégáktól. Tárcsázáskor válassz elérhető szakembereink közül, vagy a vonalon kérj olyat, aki teremtő energiákkal, illetve angyal kommunikációval foglalkozik!

Tárcsázd bátran a 06 90 603 831-es telefonszámot (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!