You are currently viewing Változtass az áprilisi Skorpió szuperhold erejével!

Változtass az áprilisi Skorpió szuperhold erejével!

Az áprilisi Skorpió telihold egy igazi szuperhold lesz. Valójában rózsaszín szuperhold a 27-ei telihold neve, de igazából ez nem azt jelenti, hogy rózsaszín színű lesz az égbolton a hold. Viszont szuper erős, mivel Skorpió telihold és föld közeli telihold.

Ha érdekelnek a telihold nevei, mikor és miért nevezik őket másképp, akkor IDE KATTINTVA találsz érdekességeket.

 

A szuperhold mindenkire más hatást gyakorol, ezért is fontos, hogy tudatosan készüljünk már a mai napon, illetve a telihold után három nappal is legyünk éberek. A keddi szuperhold a teremtő energiák csúcspontja lesz, viszont, ahhoz, hogy ezt ki tudjuk használni, le kell küzdenünk a telihold okozta ellentéteket és feszültségeket. Sajnos, most elkerülhetetlen, hogy a telihold ne hozza felszínre a régi sebeket, és ne erősítse fel a félelmeinket. Óvatosan fogalmazzuk meg és mondjuk ki azt, amit másokkal szeretnénk közölni. Az ellentétek, és a feszültség most a telihold hatására még jobban a felszínre kerül. Alkalmas időszak arra, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, de könnyen vitává fajulhat egy-egy beszélgetés. Mindenesetben el kell dönteni, hogy szeretnénk megtartani a dolgokat, vagy elengedni. Nagyon nehéz helyzet, sok kérdéssel, és még több válasszal.

Nem csak másokkal szemben lehetünk most ingerlékenyebben. Önmagunknak is túl sok kérdést teszünk fel, és jó nagy leckét adunk fel. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek most a holdhatásai, de a felmerült kérdések által üzenetet is kapunk, és feladatot. Ügyeljünk arra, hogy ezt ne akadályként, hanem lehetőségként éljük meg, hiszen most több százezerszeres energia van a szuperhold miatt. Kár lenne elvesztegetni ezeket a hihetetlen energiákat, hiszen erre idén már csak egy alkalmunk lesz.

Természetesen tanácsadó kollégáim ma is és a következő napokban is bármikor elérhetőek. A szuperhold erejével elindítunk egy tértisztítást és egy elengedő rituálét is, valamint a teremtő energiát is beépítjük százezerszeres energiával.  A gazdagság, a bőség és a pozitív megerősítés bevonzása is nagyon fontos most, de ne feledkezzünk meg a feladatokról, üzenetektől, amiket az Univerzum küld most. És amit mindenkinek javaslok, hogy sorsfeladatot, sorselemzést, és figyelmeztető jeleket kérjen a hét első napjaiban.