You are currently viewing A mai tripla 5-ös nap hatásai, jelentősége

A mai tripla 5-ös nap hatásai, jelentősége

A mai nap dátuma három darab ötöst is hozott nekünk. Ugye, 2021-es év ötös év, ha összeadjuk a számjegyeket. És ez az egyetlen olyan nap az idei évben, ahol csak a 3 darab ötös ereje mutatkozik meg, mert a hónap és a nap száma mellett nincs másik szám.

Az 5-ös különleges szám, melynek rezgése változásokat és átalakulásokat hozhat, amire talán nem is számítottál. Az ötös jelentése a szabadság, átalakulás. Számmisztikailag az 1 és 9 között pontosan középen van az 5-ös, ez a növekedést is szimbolizálja, ha megindulunk, egyre feljebb jutunk, vagy egyre többet hozunk ki a helyzetből. Ez vonatkozhat anyagi helyzetre is, de ne feledkezzünk meg a párkapcsolatokról, barátságról, munkáról. Olyan döntéseket kell hoznunk, amellyel új kapcsolatokat, új lehetőségeket vonzunk magunkhoz, és gyarapodni kezdünk. Természetesen mindenki másképp és máshol szeretné ezt elérni. Neked kell eldöntened, hogy hogyan, hol szeretnél gyarapodni? Mi az, amit teremteni szeretnél magadnak?

Az ötös energiái mindenféle területen támogathatnak, hiszen az emberiség száma, és a rezgése harmóniát, egyensúlyt hoz. Akkor kerülsz harmóniába, egyensúlyba, ha az 5-ös szám erejét a tökéletesség elérésére fordítod. Nagyon erős energiáról, és rezgésről van szó, az 5-ös szám a világ számos kultúrájában, vallásában, a történelemben számtalanszor felbukkan, és ez nem véletlen. Például az öt elem, tűz, víz, levegő, fém és a föld. Vagy az 5 alapelv szeretet, jóság, becsületesség, bölcsesség, igazság.

Az 5 alapelv már ott van benned, az 5 elemet el kell készítened, annak érdekében, hogy megkapd a tripla 5-ös bevonzást. Az 5-ös szám rezgése segít, hogy bevonz a változást, mert szükséged van arra, hogy beinduljon egy olyan energia, aminek a segítségével közelebb kerülsz a valódi énedhez. Ezzel fogod tudni az új lehetőségeket bevonzani. Az év hátralévő része sokak számára könnyebb lesz, de további akadályok és megoldásra váró problémák keresztezik az utunkat. Egyénileg kell bevonzanunk a változást, hogy meg tudjunk birkózni a kihívásokkal. Ma késő estig várjuk a jelentkezésed. Ne feledd el elkészíteni az 5 elemet, és az a legjobb, ha tárcsázás előtt már egy papírra felírod, hogy milyen területen szeretnél változást.

FONTOS! Párkapcsolati területen kiemelt jelentősége van az 5-ös számnak. Az 5-ös számhoz ősi mágiákban a szeretet, párkapcsolat és a szerelem társul. Azok, akik a lelki társuk keresik, vagy próbálják bevonzani egyedülállóként a szerelmet, vagy egy boldogtalan párkapcsolatot próbálnak megmenteni, vagy már kilépni, kérjék le a mai napon a tripla 5-ös energiáját. Ezen a napon kiemelkedően jó rezgés van egy olyan partner bevonzására, aki feltétel nélkül elfogad, megértő, és ki tudja mutatni szíve szeretetét.