You are currently viewing Bika Újhold – Itt és most boldog leszek!

Bika Újhold – Itt és most boldog leszek!

Április 30-án teljesedik ki a földies Bika Újhold. Akik érzékenyebbek, fogékonyabban az energiákra, most fellélegezhetnek egy kicsit, mert ebben az időpontban nem csak az Újhold energiái aktiválódnak, hanem sok tehertől, és gátló energiától is megszabadulhatunk.

Mint minden Újholdkor, most is beindul a teremtő energia, valami új, valami jobb kezdete, de a Bika Újhold elhozza pluszban a stabilitást is, és titkokat is leleplez. Nem feltétlenül rég eltitkolt dolgok derülnek ki, persze, erre is nagyon nagy az esély, sokkal inkább segít nekünk új szemmel, vagy új nézőpontból rálátni a dolgokra. Igyekezzünk nem korlátozni a gondolatainkat, nem ragaszkodni, azokhoz a dolgokhoz, amik nem teljesen jól működnek, vagy egyáltalán nincsenek előnyükre! Ezt most sokkal könnyebben megtehetjük, hála a Bika Újhold energiáinak. Igaz, hogy a Bika nem szereti a változást, de igen racionális, két (négy) lábbal a földön jár, és a fejlődésre, a biztonságra törekszik. Tehát, mindenképpen a segítségünkre lesz abban, hogy felismerjük a helyzetet, és helyes döntést hozzunk.

újhold időpontok 2022

Találjuk hát meg, milyen lehetőségekkel, milyen helyzetekből tudunk kihozni még többet! Melyik területen, milyen téren kellene felhasználnunk a teremtő energiákat, és hová kell bevonzani a megújító Újhold energiát? A Bikához tartozik az érték, a vagyon, a bőség fogalma is. Különösen fontos, most, hogy anyagi területre is gondoljunk, családi értékekre, és a saját belső értékrendszerünkre.

 

Nagyon fontos, hogy most megálljunk egy pillanatra, és gondoljuk át a történéseket. Csak saját magunkra, a belső hangra koncentráljunk, próbáljunk meg elhatárolódni a külső eseményektől. A Bika Újhold segíteni fog nekünk, most saját magunknak, és a környezetünknek is biztonságot teremtünk. Először is tisztázzuk, mi akadályozza a boldogságunkat, másodszor, mit szeretnénk bevonzani. Bármelyik területre koncentrálhatunk, de maximum hármat válasszunk!

Tanácsadóink közösen készülnek a teremtő energiák lehívására, Újholdtól számítva 3 napig a leginkább érdemes az energiát kérni.

Különösen ajánljuk most a pénzteremtő varázslatokat, föld, illetve növények segítségével. Nagyon egyszerű módszer, egy kisebb marék földre lesz szükség. Illetve, a pénz-fűzér mágiát, 2022-es egyedi, személyes pénz-kóddal Nero Domini Mestertől is elkérheted.

Ne feledjétek a mottónkat, itt és most boldog leszek!