You are currently viewing Nagy szerelmi jóslat – május

Nagy szerelmi jóslat – május

Készítettünk egy rövid szerelmi jóslatot, szerelmi horoszkópot erre a gyönyörű májusi hónapra. A Bika jegyéből május 9-én a szeszélyes Ikrek jegyébe lépett a Vénusz, megnézzük, mit hoz ez a csillagjegyeknek a szerelemben. 

KOS:

Mostanában kevesebb időd jutott a szerelemre, érzelmekre, ha kapcsolatban, házasságban élsz: a párodra. Érdemes lenne a Vénusz energiáit kihasználnod arra, hogy helyrehozd a szerelmi életed, akár szingli vagy, akár házasságban élsz. Most a Vénusznak hála, sokkal nyitottabb leszel. Kapcsolatban élők szempontjából ez kicsit veszélyes is lehet, de ha egyedülálló vagy, nagy esélyed van most arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki lehozza neked a csillagokat. Május 20-ig készíts egy otthoni pénzmágiát. ITT olvashatsz róla bővebben.

BIKA

Az egyedülálló Bikáknak a Bika Újhold nagyon jó lehetőségeket tartogat. Érdemes most külsőleg is megújulnod, jót fog tenni a lelkednek. A Vénusz jegyváltása után légy figyelmesebb, könnyen olyan típusú társ kerülhet az utadba, aki nem a hűség mintaképe! Javaslom, hogy kérj most személyre szabott szerelmi jóslást. Tanácsadóinkat ITT találod. A kapcsolatban élő Bikáknak ez az időszak rengeteg boldog pillanatot tartogat. Ne feledd, éld meg és élvezd minden pillanatát!

Az éves szerelmi horoszkópod megdöbbentő dolgokat tartogat. Ha nem hiszed, járj utána ITT!

IKREK

Most nem nagyon fogsz tudni parancsolni a szívednek, hiszen a te jegyedbe lépett a Vénusz. Lehet, hogy már a napokban tapasztaltad magadon a teljes hangulatváltozást, és a kényszert valami újra, valami másra. Az egyedülálló Ikreknek most nagyon jó időszak következik az igaz szerelem megtalálására. Kapcsolatban, házasságban élő Ikrek pedig most kétszer gondolja meg, hogy belemegy-e egy őszintétlen játszmába a párjával! Nem fog jól elsülni a dolog, ha hazugságra alapozol.

RÁK:

Nagyon komplikált lesz a májusi szerelmi életed, sok döntést kell meghoznod, és egyik sem lesz egyszerű. Kilátásban van egy titkos kapcsolat, és egy régi szerelem is feltűnik. A Mars most egész hónapban a Rák jegyében jár, így ott is középpontban leszel, ahol nem szeretnél. Szingliként, és kapcsolatban is elég nehéz lesz a Ráknak a sok jóból választania, és megtalálni a helyes utat, vagy éppen a kiutat. Válassz egy kártyajóst ITT, és nézzétek meg higgadtabban ezt a szerelmi képletet! 

OROSZLÁN:

Most minden a pénzről szól, nem sok időd jut a párodra, az érzelmekre. Pedig, az egyedülálló Oroszlánnak most egy őszinte szerelmi kapcsolatot hozhat a Vénusz. Figyelj arra is, hogy egy régi szerelem visszatérhet! Nem biztos, hogy egy régi nem működő dolgot érdemes bolygatni, de semmi sem történik véletlenül. Szerelmi mágiát 19-e előtt érdemes végezned.  A kapcsolatban élő Oroszlán ne érezzen bűntudatot olyan dolog miatt, amiről nem tehet! Ne vedd magadra! 

SZŰZ:

Felpezsdül a szerelmi és a társasági életed, végre! A jelenlegi bolygóállás nagyon sok váratlan dolgot hozhat a Szűznek. Akár esküvő, eljegyzés, egy hirtelen jött ötletből egy gyönyörű utazás. Élj meg minden pillanatot, és ha szingli vagy, ha kapcsolatban élsz, most ne mondj NEM-et! Hidd el, hogy veled is megtörténhet, és te is megérdemled! 

Kérdezz bátran szerelmi életeddel kapcsolatban! Tanácsadóink 24 órában, bármikor várják a hívásod, hogy magánéletedbe megnyugvást, egyensúlyt hozhassanak, vagy segíthessenek megtalálni a hozzád illő párt! Hívd bizalommal Gabit vagy Eugéniát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)! 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

MÉRLEG

A szingli Mérlegek egy nagyon jó, megbízható partnert vonzhatnak most be a Bika Újhold környékén. Kapcsolatban, házasságban élő Mérlegek, pedig úgy érezhetik, hogy filmbe illő szerelmi történet az övéké. Megerősödnek az érzelmek, harmonikussá válik a kapcsolat. Igyekezz ezt minél tovább megtartani, és még szorosabbá tenni! Ha nincs ötleted, fordulj bátran legjobb szerelmi tanácsadóinkhoz ITT

SKORPIÓ:

Most a szerelem kerül a középpontba, ha szingli vagy, sokkal jobban érezheted most egy társ hiányát. Figyelj oda a felerősödött hiányérzetre, ne engedd, hogy emiatt bárki kihasználjon! A kapcsolatban élő Skorpiók pedig komoly döntés helyzetbe kerülnek most. Eljött az ideje a viták, veszekedések és a konfliktusok tisztázásának. Nem biztos, hogy azt fogod hallani a párodtól, amire számítottál. Szerelmi jóslást személyre szabottan a nap 24 órájában kérhetsz.

NYILAS:

A hónap közepéig nyugis lesz a szerelmi életed, utána pedig maga lehet a pokol, ha nem vigyázol. Vannak dolgok, amik már régóta bántanak, és ez most a felszínre kerülhet. Nem feltétlenül szakítás vagy válás a vége, de van, amikor ez marad az egyetlen megoldás. Egyedülálló Nyilasként most kicsit félsz elköteleződni, de ez nem baj. A Telihold energiái hoznak neked egy kis meglepetést ebben a hónapban! 

Megbizonyosodtál már a szerelmi mágiák hatékonyságáról? Ha nem, tedd meg ITT, végezd el te magad!

BAK

Most igazi szerelem mágnes leszel! Legyen szó új szerelemről, vagy a mostani párodról, megőrül most érted. Igazi sorsfordító pillanatokat élsz meg ebben a hónapban szingliként, és kapcsolatban is a magabiztosságodnak és az önbizalmadnak hála. Ne vesztegesd most időt, szerelemre fel! Ha nem tudod, merre indulj, segítünk! 

VÍZÖNTŐ:

Igazi kalandok várnak rád, több szálon is futnak az események, kötöttség nélkül. Nem kell emiatt bűntudatod érezned, kivéve, ha kapcsolatban élsz. Viszont figyelj oda, ne téveszd szem elől azt, aki magára hívta a figyelmed, mert későn nagyon megbánhatod! 

HALAK:

A kapcsolatban, házasságban élő Halak most kicsit laposnak, unalmasnak érezhetik a mindennapokat. Találj ki valamit, ami egy kis izgalmat visz a kapcsolatba, ne várj most a párodra! A szingli Halakban kettős érzelmek lehetnek, élvezi a kis kalandokat, flörtöket, de nagyon vágyik a biztonságra is már. Nyugodj meg, a Telihold neked is meglepetést tartogat! Előtte egy szerelmi mágiát végezz el ITT