You are currently viewing Pénz, karrier jóslat – május

Pénz, karrier jóslat – május

Pénz, karrier jóslás – május

 

A pénz, karrier jóslat olvasása előtt ki kell választanod egy lapot. Három kártyát tettem ki a májusi pénz, karrier jóslásra. Egytől háromig vannak megszámozva a lapok. Ne lesd meg, melyik szám melyik lapot takarja! Egyszerűen csak koncentrálj, mintha húznál, és amelyik számot érzed, azt válaszd ki! 

 

 

Ha az 1-es kártyalapot választottad, íme, a pénz, karrier jóslatod!

Az egyes szám alatt a Látogatás lapja lapult. Anyagiakat, pénzt tekintve ez a kártya plusz bevételt jelez. Szerencsés fordulatokra számíthatsz a pénzügyeidet illetően. Legyél résen, és figyelj a felbukkanó lehetőségekre! Most érdemes pénzbevonzó szertartást kérned, és szerencseszámokat. 

Munka, karrier szempontjából a Látogatás lapja sikert jelez. Most magadhoz veheted az irányítást, és fellendítheted a karriered. Ha vállalkozásban gondolkodtál, ez most egy jó alkalom a kártya szerint. 

 

Az éves pénzhoroszkópod is nagyon fontos dolgokra hívja fel a figyelmed, olvasd el ITT!

Ha a 2-es kártyalapot választottad, íme, a pénz, karrier jóslatod!

A kettes kártyalap alatt az Özvegyasszony lapja van. Sokan azt hiszik, hogy az Özvegyasszony lapja egy szerencsétlen lap, pedig ez nem igaz. Különösen, ha anyagiakat, pénzügyi helyzetet nézünk. A lap az jelzi, hogy nagyon szerencsés fordulatok állnak előtted, de meg kell válogatnod a rossz és a jó tanácsadókat. Érdemes idősebb személyek, hozzátartozók ötleteire figyelned.

Munka, karrier szempontjából nem túl jót jelez az Özvegyasszony lapja. Késnek a dolgok, a bevételek, a változás. Sőt, arra is figyelned kell, hogy ne maradj le egy olyan lehetőségről, amire már nagyon régóta vársz!

 

Születési dátumodból kiderül ITT, lesz-e valamikor sok pénzed!

Ha a 3-as kártyalapot választottad, íme, a pénz, karrier jóslatod!

A hármas szám alatt az Üzenet lapja lapul. Anyagiakra és pénzügyekre nézve a lap javulást mutat, viszont jelez blokkokat, félelmeket. Az a kérdés, hogy a pénz áramlását félelmekkel, vagy saját magadra helyezett blokkokkal akadályozod-e? Mert, ha így van, akkor ez ellen sürgősen tenned kell! Az Üzenet lapja egyébként a milliós lapkombinációban is benne van, érdemes egy bővebb anyagiakra vonatkozó sorselemzést kérned. 

Munka szempontjából az Üzenet lapja híreket jelez. Ez lehet persze jó hír is, akár előléptetés vagy fizetésemelés, esetleg egy új munka. Viszont jelezhet rossz hírt is, fontos tudnunk, melyik lapok vannak az Üzenet mellett, a pontos jóslás érdekében. 

 

Egy személyre szabott pénzügyi jóslat megóvhat a felesleges és váratlan kiadásoktól, sőt megmutatja, mikor és milyen esélyeid lehetnek nagyobb összegek megragadására. Keresd bizalommal Aurethielt vagy Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), és akár egy igen bőséges májusod is lehet! 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!