You are currently viewing Ők a legféltékenyebb csillagjegyek!

Ők a legféltékenyebb csillagjegyek!

A cikkből kiderül, kik a legféltékenyebb csillagjegyek. Ez egy általános asztrológiai elemzés, ha a teljes igazságra vagy kíváncsi, fontos tudnunk a teljes születési dátumot, és lehetőleg a személy aszcendensét is. 

A Skorpió

A bizalmatlanság és a birtoklási vágy benne van a Skorpió vérében. A párjának minden lépéséről tudni szeretne. A legapróbb jelre is azonnal nyomozásba kezd, sokszor ellenőrzi a társa telefonját, jeleket keres, amivel hűtlenségét bizonyíthatná. Jók a megérzései, szóval nem érdemes felébreszteni a benne szunnyadó zöldszemű szörnyet.

Skorpió párodat már nehezen viseled? Kérd ki bátran Viola tanácsát, hogy javíthass a kapcsolatodon: 0690603831 (508Ft/perc)! Normál díjas vonalon is kérhetsz szerelmi jóslást! 

Az Oroszlán

Büszkébb, minthogy beismerje, mennyire féltékeny. A magára erőltetett nyugodtság mögött viszont kínzó féltékenység lapul. Büszkesége nem bírná elviselni, ha lecserélnék, ott is problémát sejt, ahol valójában nincs. Nem áll távol tőle, hogy a párja közösségi dolgait is kövesse, sőt akadályozza… Ez a viselkedés sokszor nem vezet jóra.

A Kos

A Kos borzasztó féltékeny, de ügyesen leplezi. Ahelyett, hogy közvetlenül reagálna a dolgokra, hagyja, hogy a féltékenysége eluralkodjon rajta. S ezt bizony mindenki észleli, ha kitör a vulkán, a párja mellett még akár a társasház többi lakója is, vagy a szomszédok. Jobb benne sem felkelteni a féltékenységet.

Kos párod lassan elviselhetetlen a számodra, vagy úgy érzed, elnyom? Kérj szerelmi jóslást, tanácsot Marcus Mágustól, hogy egy harmonikusabb életet élhessetek: 0690603831 (508Ft/perc)! Jósainkat NORMÁL díjas vonalon is elérheted! 

A Szűz

A Szűz ráérez a dolgokra. Olyasmiket is képes meglátni, ami másnak nem szúr szemet. Józan és elemző alkat, de amikor elönti a féltékenység, nyilvánosan sosem mutatja. Bár elméletileg ki nem állhatja a féltékenységet, a gyakorlatban ugyanakkor nagyon hamar eluralkodik rajta ez az érzés. Elég, ha párja az exéről beszél, vagy hosszan dicséri valamelyik ellenkező nemű ismerősét…

Féltékenykedés? Sértődések? Jelenetek sorozata?

Egy kapcsolatban sem szabadna, hogy előforduljanak! Ha nem bízol párodban, akkor kérd ki Marcus Mágus vagy Viola segítségét a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), lehet, hogy valóban van okod féltékenynek lenni! Kedvezőbb percdíjat a NORMÁL díjas vonalon tudunk biztosítani. Nézd meg az ajánlatainkat!