You are currently viewing Tízmilliószoros nap, a szuperhold erejével

Tízmilliószoros nap, a szuperhold erejével

Ma egy csodálatos napra ébredtünk: az év második tízmilliószoros napja, és nem akármilyen telihold energiák kísérik, hiszen ebben a hónapban is szuperhold látható az égen!

Nem mellesleg, a mai telihold egy Nyilas telihold, ami a tűz elem hatását erősíti. Ez pluszban a hasznunkra válhat, hiszen a Nyilas telihold lendületet, lelkesedést, új terveket és ötleteket hoz.

Nagyon fontos tehát, hogy a mai napunkat maximálisan tudatosan tervezzük meg! Ügyeljünk arra, hogy betartsuk a tízmilliószoros nap szabályait! Nem panaszkodunk, elkerüljük a konfliktusokat, nem teremtünk szomorúságot, nélkülözést, boldogtalanságot! Ezt mind töröljük ma a szótárból! Töröl, töröl, töröl! Lendülettel, energikusan, OPTIMIZMUSSAL fogunk neki ennek a napnak, minden pillanatát teremtve, hálásan éljük meg! És bátran gondoljuk a jövőre, ne csak mára teremtsünk egy harmonikus napot, hanem kérjünk valamit hosszútávra, hiszen a mai napon kívül, már csak 2 ilyen nap maradt az évben, amikor TÍZMILLIÓSZOROS ENERGIÁKKAL kívánhatunk!

Amennyiben szeretnéd megélni, használni ezeket az energiákat egy komolyabb teremtő meditációban, jelentkezz! Ezek a napok kiválóan alkalmasak bőség, pénz, szerencse teremtésre, de a családi béke, szerelmi kapcsolatok helyreállításában is segítenek! Nem véletlenül hívjuk csodatévő napnak! Tanácsadóink késő estig várják a hívásodat, a te feladatod pedig mindössze 5-10 percet vesz igénybe, amit otthon tudsz elvégezni a mai, legkésőbb a holnaputáni nap folyamán! Fontos lenne, hogy lehetőleg pont a mai napon kezdj neki, hiszen most vannak az energiák a maximumon!