You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya júniusra

Mit üzen a cigánykártya júniusra

Válassz a lapok közül egyet, mielőtt olvasni kezded a júniusi üzeneted! Majd miután meg van a választásod, olvasd el a laphoz tartozó júniusi cigánykártya jóslatod! 




Egyes lap:  

 

Az Utazás lapja! 

A felgyorsult események kártyája. A lap, amely változásokat vetít előre, illetve új célok felé terelhet. Akár egy tényleges utazásban is részed lehet.

 

Pénzügyekben jobb, ha kicsit előrelátó vagy. Könnyen lehet, hogy derűs kilátásaid adódhatnak a jövőre nézve, de jelenben szükség lehet a tartalékaidra. Ne költekezz ebben a hónapban, inkább a következetes beosztásra törekedj! A lap hosszú távú pozitív hatásokat jelez előre, azaz a mostani anyagi eseményeid csak időszakosak, hosszabb távon nagy eséllyel pozitív kicsengése lesz a jelen eseményeinek. Munkád területén is fontos alapokat rakhatsz le. A siker alapjait most teremtheted meg, de mindez erőt igényel majd tőled. 

 

Szerelemben könnyen adódhat váratlan fordulat, ami akár azt is eredményezheti, hogy annak a bizonyos gólyának dolga lesz veletek a jövődben. Az Utazás lapja mindenképpen egy eseményekkel telített hónapot jelez előre. Amennyiben nincs párkapcsolatod, próbáld meg átgondolni egy lehetséges távkapcsolat lehetőségét.

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831 számon (508Ft/perc), ha tudni szeretnéd, mit is tartogat számodra a júniusi szerelmi jóslat! 



ITT is egy igazán sorsfordító üzenetet olvashatsz. Melyik lapra esik a választásod?

 

Kettes lap: 

A Szerelem lapja! 

A lapra nézve eszembe jut a Szent Iván éji tűz, amely június utolsó felében gyullad meg. A cigánykártyában négy Isteni kártya van, ez az egyik ilyen lap. Ámor Isten szerepel a lapon, aki szerelmet és szeretetet hoz az emberek életébe, igaz, ez nem minden helyzetben állja meg a helyét…  

 

Munkádban és pénzügyeidben most az a legfontosabb, hogy egy cseppet se légy naiv. Nem kell mindent elhinned, amit mások mondanak. Bármilyen rémhír is csapja meg a füleid, előbb gondolkodj, mintsem megijedj! Amilyen gyorsan jönnek ezek a „kacsák”, olyan gyorsan mennek is. Időnként viszont nem árt, ha kimondott azt, ami a szívedet nyomja. A szerencséd jól működhet ebben a hónapban, de akkor más területen érhet némi veszteség. 

Hívd Sárát a 06 90 603 831 számon (508Ft/perc), kérd a szerencse titkos beavatását, ha úgy érzed, szükséged van Fortuna segítségére! 

 

Szerelemben mit is jelent a szerelem? A szerelmet jelenti, azt, hogy itt az ideje figyelmességet mutatnotok egymás felé pároddal. Nem csak mutatni fogjátok ezt, az érzelmek is könnyen felfokozódhatnak. Egy kimondottan tüzes hónapra kell készülnöd, ahol a szerelem és szenvedély kéz a kézben jár majd. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban könnyen találhat el Ámor nyila.  



Bizonyosodj meg róla ITT, nincs-e rajtad rontás!

 

Harmadik lap: 

A Kevés Pénz lapja! 

Szegénység és kevesebb bevétel, amit a lap legegyszerűbb esetben jelenthet. Azért ez a kártya ettől sokkal mélyebb, hiszen a kevesebb bevétel mellett több időt és több boldog pillanatot is előre jelez. Itt olyan szegénységre kell gondolnod, ahol megteremtődnek bizonyos lehetőségek a jövődre nézve. 

 

A pénzügyekről jobb lenne nem írni, mert az bizony ebben a hónapban nem lesz számodra túl rózsás. Ellenben sok olyan dolog születik meg benned, amiből a jövőben képes leszel profitálni. Ez egy vízválasztó hónap, akár a munkahelyváltás mellett is dönthetsz a hónap végére. Nem csak időd van átgondolni sorsod, hanem szükséges is, mert helyzeteden most mindenképpen változtatnod kell.  A szerencse nem igazán fog működni a lap szerint, ennek ellenére, ha majd megbotlasz valamiben, vedd fel, ha fénylik! 

Hívhatod Violát is a 06 90 603 831 számon (508Ft/perc), szerencse mantrája neked is segíthet!

 

Szerelemben érdemes kicsit visszafognod magad. Partnereddel nem lesztek túlságosan összehangolódva. Sokszor egymás gondolatát is előre tudjátok, ebben a hónapban viszont nem így lesz a lap szerint. Érdemes elejét vennetek a civakodásoknak, mert könnyen fajulhat el minden, könnyen mehetnek rossz irányba a dolgaitok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nem teremtenek az elvárásaid szerelmet. Gondolj arra, hogy időnként a királyfik akkor nyernek, ha megcsókolják azt a bizonyos békát.. Talán túl sok elvárásod van? Adj utat az igaz szerelemnek!  



Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!