You are currently viewing A mágikus Oroszlán Újhold csodát tartogat

A mágikus Oroszlán Újhold csodát tartogat

Egy csodálatosan erős Oroszlán Újhold köszönt ránk!

Az Oroszlán Újhold Önmagában is erős, mágikus löketet ad, de ez a nap még erősebb lesz a  8-as hónapnak köszönhetően. Plusz energiát kapunk még az által is, hogy a heti események egy különleges harmonikus légkört hoztak nekünk.

Nagyon fontos, hogy most gondoljuk át alaposan, mire van szükségünk, mert ebben az Újholdban a lezárás pillanatában indul az újrakezdés is. Felgyorsulnak az események, nagyon erős újhold energiákat tapasztalhatunk meg, és ha nem cselekszünk időben, akkor lemaradunk. El kell tudni engedni azokat a dolgokat, azokat a személyeket, akik nem vállnak a hasznunkra, vagy rossz hatással vannak ránk. Már az Újhold előtt fel kell készülnünk, hogy ne maradjunk le a lehetőségről, mert lezárás nélkül nem indulhat el az újrakezdés. Kötelező a kívánság lista megírása, és az újhold rituálé. Bármennyire is nehezünkre esik, és lehet, hogy fájdalmas, de először teljesen reálisan kell átgondolnunk a helyzetünket. Össze kell szedni a terheket, alaposan átgondolni, mi az, aminek mennie kell, és mi az, ami jönni fog.

Nagyon fontos, hogy a dupla 8-as nap is közeledik! Ha tetszik, ha nem most az anyagiakkal, pénzzel kapcsolatosan is munkálkodnunk kell. Nagy hangsúlyt kell fektetni a pénzre, szerencsére a kívánság lista, és a holdrituálé alkalmával. Minden évben megtartjuk, szó szerint megünnepeljük a dupla a 8-as, nagy pénz napot. A pénz, az anyagiak része az életünknek, kihasználjuk ezt az időszakot, hogy megmutathassuk a pénzhez való viszonyunkat. Az, aki legyint az ilyen eseményekre, és azt mondja, neki úgy sem lesz, neki sosincs pénze, az pont ezt a negatív energiát erősíti önmagában, és a környezetében. Nyilván, akkor tényleg, sosem lesz. Viszont, az, aki azt mondja, igen is szeretem a pénz, a pénz is szeret engem, és boldogulni akarok az év utolsó felében is, magához vonzza, magához hívja a pénzt.

Szóval ne feledjétek, újhold előtt kötelező a tértisztítás, dupla 8-as nap előtt a pénz útjának tisztítása!

Újholdkor pedig egy hatalmas ünnepi pénzmágia lesz a dupla 8-as napján, amiről nem illik lemaradni! Csatlakozz most!