You are currently viewing Őszi szerelemi horoszkóp 2021.

Őszi szerelemi horoszkóp 2021.

Kos 

Sajnos az őszi szerelmi horoszkópod sem ígérkezik túl vidámnak. Borongósan indul, mint az őszi hónapok. Ne hibáztasd magad, mert nem te tehetsz róla, most csak annyit tehetsz, hogy kirángatod a párod a mélypontról. Most tartsd ki, álld ki a próbát és az októberi hónap elhozza neked a jutalmat. Bátran kezdeményezz, de most ne menj bele titkos románcokba. Igazi meglepetés október végén vár rád a csillagok szerint. Részletes szerelmi jóslást, szerelmi horoszkópot kérj Gábrieltől a 323-as kódon.

Bika 

Figyelj most oda a párodra, mert kellemetlen helyzetet teremthetsz, ha mindenáron rá akarod kényszeríteni az elképzeléseid, a szerelmi horoszkóp szerint. Régi sebeket téphetsz fel, ami nem túl tanácsos most. A mostani viták akár szakításhoz is vezethetnek.  Vigyázz, kivel kezdesz, ha egyedülálló vagy, nem minden arany, ami fénylik! A szerelmi horoszkóp szerint a vihar utáni csendet az októberi hónap fogja elhozni, de egyáltalán nem mindegy, mit hozol ki most ebből. Szerelmi tanácsért fordulj Arielhez a 288-as kódon várja a hívásod!

Ha beszerzed valamelyik tárgyat EZEK közül, megkönnyítheted a szerelem vonzást!

Ikrek 

Új utakra vágysz, ami természetes, de nem biztos, hogy mindent, mindenkit újra kell cserélni. Próbáld magad kicsit féken tartani, és újíts például csak a szexben! Hamar ki fog derülni számodra, merre érdemes indulnod, de lehet, hogy az új utakat a régi kapcsolat hozza el. Hiába az őszies idő, nálad forróbb most a levegő, mint a nyár közepén a szerelmi horoszkóp szerint. Nem kell félned, ez tényleg a valóság, és tényleg sokáig tarthat, ha figyelsz a kommunikációra. Esküvő, eljegyzés, életre szóló kötelék az, amit az ősz még tartogathat neked, ha tudni akarod a részleteket, keresd Eugéniát a 486-os kódon.

Rák  

Nem elég, hogy az idő ilyen melankolikus, de még a szerelem miatt is szomorkodhatsz. Van megoldás, és nem kell, hogy szakításig mérgesedjen a helyzet, de maximálisan uralkodnod kell magadon, kivéve, ha hagyod, és elengeded. Sajnos, az ősz hozhat anyagi, munkahelyi gondokat is, amik tovább fokozhatják a helyzetet. Tartsd észben, hogy mindig magadhoz híven a szíved szerint kell döntened, ha a helyes utat keresed! A veszélyeket, és bonyodalmakat megelőzheted, keresd Violát a 619-es kódon!

 

Oroszlán  

Úgy érezheted, hogy most válságban vagy, de ne hozz elhamarkodott döntést, mert a szerelmi horoszkóp váratlan fordulatokat, és változást jósol neked! Olyan mély érzéseket élhetsz meg az ősz folyamán, amikre még soha, vagy már nagyon régen nem volt példa. Felejtsd el a gondokat, és add át magad ennek a földöntúli érzésnek! Óvatosnak kell lenned október végén, november elején, mert komoly bonyodalmakat mutatnak a csillagok! Tudj meg minden részletet Szegedi Pannitól a 830-as kódon!

Szűz  

Titkokra derülhet fény, próbálj meg higgadt maradni, mert nem biztos, hogy rossz szándék vezérelte a párodat! Kellemetlen helyzet alakulhat ki pár héten belül, féltékenység is felütheti a fejét, és úgy érzed szélmalom harcot vívsz. Kérd ki egy kívülálló véleményét, és előzd meg a komolyabb problémákat, keresd fel Eugéniát a 486-os kódon. Hidd el, az ősz tartogat neked egy igazi filmbe illő szerelmi kalandot, csak észre kell venned, amit már régóta nem látsz!

Egy gyors szerelmi fehér mágia már sokaknak hozta el a boldogságot. Kérd Te is, hogy megtalálhasd az igazit, vagy hogy jobbá tehesd a kapcsolatod! Keresd bizalommal Xalent vagy Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Mérleg 

A szerelmi horoszkóp szerint most sorsfordító események várnak rád, nem biztos, hogy eljegyzés, esküvő, de valami egészen hasonló, életre szóló kötelék kezd el kialakulni köztetek. Dolgozz azon, hogy ez az érzés minél tovább kitartson, és ne hagyd, hogy anyagi, családi vagy más nehézségek tönkretegyék most a boldogságodat. Ismered a mondást, „Ki mint vet, úgy arat!”, ez az időszak most pontosan erről szól, gondoskodj a hosszú távú boldogságról! Keresd fel Gabit a 985-ös kódon, és ő elmondja a részleteket, kiváló asztrológusunk.

Skorpió  

Óvatosan a párkeresésben, mert könnyen rossz társaságban találod magad. Pár hetet még várj az ismerkedéssel, és eljöhet az igazi! Ha biztosra akarsz menni, keresd Eugéniát a 486-os kódon, aki felteríti neked a terepet, és minden részletet elmond. Kapcsolatokban kicsit most fogd vissza magad, mert hónapokig tartó vitának vethetsz véget, ha nem kerülsz most konfliktus helyzetbe.

EZ a szerelmi mágia neked is segíthet, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül!

Nyilas 

Nagyon jó híreket hallhatsz, amik jó hatással lesznek a kapcsolatodba, és egy másik szemszögből fogod látni a párodat. Sokkal elfogadóbb, és nyitottabb vagy most, az őszi szerelmi horoszkóp házasság lehetőségét is mutatja. Járj nyitott szemmel, ha most keresed az igazit. Titkos szerelmi kapcsolatokban komoly fordulatok várhatóak. Személyre szabott jóslásért keresd Aurethielt az 530-as kódon, sok jó hírt fog neked mondani.

Bak 

A Bak szinglik most örüljenek, ugyanis ez az időszak nem kedvez a kapcsolatban élőknek. Komoly viharfelhők gyülekeznek a fejek felett. Sajnos a szakítás, és a megcsalás sem kizárt most. Az ősz folyamán a szerelmi dolgok csak tovább bonyolódnak. Titkos kapcsolatok, együttlétek alakulhatnak ki, és ez kihatással lesz a teljes jövőképedre. Eljön az újratervezés pillanata. A november megnyugvást hozhat, de kérd ki Imola véleményét, és ő minden elmond neked egy szerelmi jóslás keretein belül, keresd őt a 386-os kódon!

Vízöntő  

Az anyagi és a családi gondok most komoly zűrzavart okozhatnak a kapcsolatokban. Nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerül egyetérteniük. Komolyan harcolnotok kell egymásért, ha nem akarjátok elveszíteni egymást. Egy kis nosztalgia talán segíthet, de sokkal sürgetőbb most megtalálni a közös nevezőt, és csak kizárólag kettesben kommunikálni. Keresd fel Arielt a 288-as kódon, és mindent elmond neked a következő 2 hónapról, amit feltétlenül tudnod kell!

Halak 

Igazi meglepetéseket tartogat neked az ősz, szenvedélyek, mély érzések. Ettől függetlenül járj nyitott szemmel, és ne hagyd, hogy elvakítson a rózsaszín köd! Figyelj arra, hogy a párod ne vegye észre a nyomozgatásaid, mert a bizalmatlanságoddal nagy vitákat szíthatsz. A legjobb lenne, ha inkább több bizalmat és teret adnál neki. Légy óvatos a rossz tanácsadókkal, nem mindenki jó barát, aki annak mutatja magát, kérd ki Viola véleményét, aki azonnal megnézi neked a kártyákat!