You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya októberre?

Mit üzen a cigánykártya októberre?

Válassz egy számot a három közül és olvasd el a hozzátartozó jóslatot! Így kapsz egy ingyen jóslást októberre.


Egyes kártya: A Ház lapja 

Jelentése: otthon, biztonság, bezárkózás

Anyagiakban ez egy stabil kártya. Nem kell kiemelkedő dolgokra számítanod októberben az ingyen jóslás szerint, viszont sok negatívumra se. Nyugodt, stabil hónapot jelez előre a lap. Figyelned kell a most érkező új lehetőségekre, mert a Ház a hosszú távon működő dolgok lapja. Valamilyen lehetőség most érkezik majd, amit a jövőben tudsz majd igazán kihasználni. Munkádban is stabil lesz minden, bár könnyen lehet, hogy olyan emberekkel fogsz együtt dolgozni, akikkel nagyon nehéz dolgod lesz. Kerüld a konfliktusokat, próbálj mindent elengedni a füled mellett, mert más esetben komoly károkat szenvedhetsz el. 

 

Párkapcsolatodban sok gondot okozhatnak a régóta félretett bajok. Jobb, ha nem most akarjátok megoldani őket. Inkább használjátok ki ezt az időszakot a boldogságra, hiszen semmilyen külső tényező nem fog rátok hatni a lap szerint. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most találhatsz valakit akivel bensőséges kapcsolatod lehet, bár a külsővel nem biztos, hogy elégedett leszel. Kártyajósként azt mondom, legfontosabb az, hogy valaki igényes legyen önmagára, utána már csak a belső értékek tudnak fontosak lenni! 

 

Ha úgy érzed, sok a rosszakaród, vagy valaki ártani szeretne neked, kérj rontásvizsgálatot! 

Hívd Marcus mágust a 993-melléken, a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!



Olvasd el ITT azt is, hogy mire kérnek az arkangyalok az előttünk álló időszakkal kapcsolatban!

 

Második lap: A Szerelem lapja 

Jelentése: szerelem, szeretet és öröm

Vigyázz ebben a hónapban a pénzedre, mert könnyen költheted el rossz és szükségtelen dolgokra! A szükségtelen dolgok csapdája abban rejlik, hogy első ránézésre nélkülözhetetlennek tűnnek. Éppen ezért minden  beruházást és vásárlást alaposan gondolj át! Munkádban viszont sikeres lehetsz. Sok energiád lesz ebben a hónapban, szinte mindenkit képes leszel lepörögni. Ezt a hatékonyságot és lelkesedést érdemes megőrizned az év végéig, bár nem biztos, hogy erre képes leszel. Nem tudni mit is hoz majd a november.. 

 

Szerelemben nem lesz hiány. Az első igazi őszi hónap, a lombhullás hava, csodákkal töltheti meg életed. Akár gyermekvállalás is szóba kerülhet ebben a csodálatos hónapban, ami számodra a szerelem hava lehet. Pároddal – ha nincs köztetek nagyobb feszültségpont – szinte tökéletes lesz az összhang. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most tehetsz érte. Mozdulj ki amikor csak lehetséges! Keress társaságot és légy nyitott minden új dologra, amit feléd sodor a sors! 

 

Hívd Xalent a 453 melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)! Kérj tőle tanácsot, ha úgy érzed, elakadtál a szerelemben!  

Lehet, hogy van rosszakaród? Vagy csak negatív energiákat érzel magadon? Tedd EZT, hogy védelem alá kerülhess!

 

Harmadik lap: Az Ellenség 

Jelentés: akadály, rosszakaró, veszély

Pénzügyekben sok akadályra számíthatsz, különösen akkor, ha valamit eddig halogattál. Sajnos ez a hónap nem lesz számodra a legkönnyebb, hiszen az Ellenség erősebb lap az őszi hónapokban, mint máskor. Külön érdemes figyelmet szentelned a tisztításra, negatív energiákra, mert a szerencsédre is nagy szükség lesz! Legtöbbször az ellenséget magunk előtt vagy mögött hisszük, de ez sokszor nem így van. Munkádban nem árt először magadban rendet tenni, mert csak így leszel képes legyőzni az előtted lévő akadályokat. Még akkor is, ha esetleg a rossz munkatársaiddal kell valamilyen eredményt elérned.

 

Szerelemben mit is hoz egy ilyen lap? Szerelmet, vágyat és könnyen lehet, hogy megcsalást. Azok, akik ezt a kártyát választották, próbára tehetik a hűségüket. Sajnos sok lesz a csábítás, és semmi sem egyszerű.. Még ha masszív, hűséges típus is vagy, belül mélyen ott lesz majd egy különös bizsergés, amit nem leszel képes megmagyarázni. Amennyiben nincs párkapcsolat az életedben, érdekes dolgok is történhetnek veled októberben. Az igazi szerelem lehet onnan érkezik majd, ahonnan nem várod. Kezdetben az ellenséges érzelmek átcsaphatnak erős szimpátiába, vagy éppen szenvedélybe.  

 

Hívd Violát a 619 melléken, a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj őszi szerelmi jóslást, ha bizonytalan vagy magadban, vagy éppen a párodban!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!