You are currently viewing 5+1 pénzbevonzó tárgy, amit be kell szerezned

5+1 pénzbevonzó tárgy, amit be kell szerezned

Összegyűjtöttük neked a pénzbevonzó tárgyakat, amiket érdemes újholdkor, teliholdkor és tízmilliószoros napokon használnod. Cikkünkből megtudhatod, mit kell beszerezned, hogy bármikor bekapcsolódhass egy erős pénzmágiához vagy bőségbevonzó szertartáshoz. Kabalaként tekints rájuk, és lehetőleg még ebben a hónapban szerezd be őket! 

Ha követed a szakmai tanácsokat, a gazdagság az idén hozzád is megérkezhet!

Az anyagi mágiához szükséges kellékek:

  • Váza – Lehetőleg legyen széles, a váza szája keskenyebb, majd teljesen szélesedjen ki, ilyen nagyobb körte alakra gondoljunk. Lehetőleg minden nap dobjunk bele aprópénzt, de ha éppen nincs apró, akkor 1 szem rizst. Ezzel alapozzuk meg, hogy a vázában lévő pénz vonzza a sok pénz a házba. Nem mindegy, hogy hol helyezzük el a lakáson belül a vázát, a pénz zónába kell tenni. Ebben kérheted Aurethiel segítségét, és ő pontosan meghatározza, pár adat alapján, hogy a te lakásodnak hol van a pénz zónája. 

A vázát pénzmágiához is használhatod, ITT megtudhatod a Telihold és Újhold időpontokat, amikor érdemes: 

  • Levendula – Nem csak illata miatt szeretjük a levendulát, hanem bőségbevonzó hatása miatt is. Elég egy szál levendulát szerezned, vagy akármilyen levendulából készült terméket. A siker érdekében a levendula legyen nagyon közel a pénz zónához.

A levendula újholdkor is kifejti hatását. Ha szeretnéd az újhold erejét bőségbevonzásra használni, kattints IDE és találsz beavatott spirituális tanácsadót: 

  •  Zöld kép – Lehet bármilyen festmény, amin a zöld szín dominál, lehet akár egy családi kép is, ahol a háttér zöld. A kép mérete lényegtelen, az a fontos, hogy több mint felét a zöld töltse ki, annak a felületnek, ami maga a kép vagy a festmény. Érdemes a pénz zóna egyik falára helyezni a képet.
  • Só – Ahhoz, hogy a pénz zóna a negatív energiától védett legyen, alkalmaznod kell a tisztítást egész évben. Viola elmondja neked, hogyan, ha nem ismersz házi praktikát.
  • Ajándék –Legyen otthon egy olyan dolog, amit egy érkező vendégnek tudsz ajándékozni, ezt  tedd a pénz zónához közeli szekrénybe, a szíved pedig tudatni fogja veled, ki az a személy, az a vendég, akinek majd elő kell venned ebben az időszakban. Amikor ő megérkezik hozzád, a pénz is érkezhet utána.

És íme, a hatodik dolog, lehet vicces számodra, de ennek a fele sem tréfa!

  • Egy sárga alsónemű – Be kell szerezned egy sárga alsóneműt, ha lehet ne csak egyet, és a pénznapjaidon viselned kell. Azt, hogy mikor van a pénznapod, Eugénia kiszámolja neked számmisztikai és asztrológiai szempontból.

Tehát, fontos tudnod, hol a pénz zóna, hogyan kell tisztán tartani a só segítségével a zónát, és mikor van a pénznapod. Papírt és tollat kell készítened, mielőtt telefonálsz, hogy gyorsan és pontosan el tudd kezdeni a pénzbevonzást. Tárcsázd a 06 90 603 831-es számot (508Ft/perc), és kérd legjobb tanácsadóinkat a nap 24 órájában!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!