You are currently viewing Mit üzen a Tarot októberre?

Mit üzen a Tarot októberre?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az októberi ingyen jóslás!


Egyes lap: Csillag

Pénzügyekben inkább a távlati célokra érdemes koncentrálnod. Különösebb gondok ebben a hónapban nem várhatóak a lap szerint, ennek ellenére minden területen érdemes éberen figyelned. Leginkább azok lephetnek meg anyagi területen, akik a bizalmi zónádat élvezik. Kölcsönt viszont ne adj senkinek! Munkádban a tudásod vihet előre ebben a hónapban. Amennyiben valamiben kiemelkedőbb képességgel bírsz, ne rejtsd el! Lépj előre bátran és mutasd meg, mit tudsz, mert „bátraké a szerencse”!

 

Szerelemben légy kitartó, amennyiben az egyes lapot választottad! Ragaszkodnod kell céljaidhoz, akár párod véleményével szemben is! Időnként te viszed előre a dolgokat, mivel párod sokszor akad el kétségei miatt. Éppen ezért neki is szüksége van a bátorító erődre. Nem szabad elfelejtened, hogy mit is jelentesz neki valójában. Lehet, a múzsája vagy, de lehet, még attól is több, csak a hétköznapok mindezt gyakran mossák el. Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos, mert könnyen kerülhetsz egy ravasz szerető bűvkörébe!

 

Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj tanácsot az egyik legjobb látótól, ha bizonytalan vagy az őszi sikerekben!

Nézd meg ITT születési dátumod alapján, hogy benne van-e jövődben a sok pénz lehetősége!

 

Második lap: Világ

Pénzügyekben ez a kártya egyfajta egyensúlyt jelent. Ez a kártya azoknak kedvez, akik nehéz anyagi helyzetben vannak. Akik viszont gazdagon élnek, jobb, ha figyelnek mindenre, mert könnyen érheti őket veszteség. Munkában viszont egy középállást jelent. Sok dologból eshetsz ki, de bánkódnod nem kell miatta, mert amiből most kiesel, később nagy eséllyel kapod majd vissza.

 

Szerelemben amit adsz, azt kapod vissza s fordítva is igaz lesz ez a kapcsolatodra. Arra viszont figyelj, hogy ne az anyós vagy éppen az após szava határozza meg a párkapcsolatod minőségét! Új távlatok, új dolgok kerülhetnek a látóteretekbe. Igazán szerencsés lehet most számotokra egy kisebb utazás. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most lépj egy nagyot előre! Ne sokat légy otthon, mert valahol ott kint a világban ebben a hónapban vár rád a nagy szerelem!

 

Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), a legpontosabb szerelmi jóslással segítheti utad!



ITT megtalálod a rontás fő jellemzőit. Tudd meg, rajtad van-e!

 

Harmadik lap: Halál

Pénzügyekben ez a lap ebben a hónapban sajnos nehezebb időszaknak a kezdetét jelzi előre. Jobb, ha felkészülsz, hogy szükséged lesz némi tartalékra. Jó hír, hogy a nehezebb időszak után mindig bőség következik. Munkádban légy körültekintő! Különösen nagy gondot okozhatnak az apró balesetek. Ebben a hónapban nem szabad munkahelyváltáson törnöd a fejed!

 

Szerelemben sok dolog változhat. Meglévő kapcsolatodban ráébredsz arra, hogy már semmi sem lesz a régi. Mindez nem jelent feltétlenül rosszat, hiszen lehet jobb is, mint régen. Nem szabad a múltba merülnöd, mert a múltat sokszor színezzük ki, s miatta nem vesszük észre a jelenünk értékeit. Ideje megragadnod a jelent, hiszen csak így lesz szép jövőd! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most hatalmas változás következhet. Ez a kártya bizony azt is jelezheti, hogy vége a magányos időszakodnak!  

 

Régóta elkerül már a szerelem? Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), profi szerelem bevonzó praktikákkal segíthet!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!