You are currently viewing Használd ki az utolsó tízmilliószoros napot!

Használd ki az utolsó tízmilliószoros napot!

Közeledik az év utolsó tízmilliószoros napja. A tízmilliószoros napokon a legfontosabb, hogy gondolkodjunk pozitívan, töltsük meg a szívünket örömmel, tetteinket vezérelje az önzetlenség, segítsünk másokon, és adjunk hálát a legapróbb örömökért!

Minden tízmilliószoros nap egy csoda, és minden tízmilliószoros nap nagyon fontos, ha egyéb alkalmakkor nem végzel, vagy nem kérsz mágiát, a tízmilliószoros napokat semmiképp se hagyd ki, és ne feledkezz meg róluk! Az utolsó tízmilliószoros nap különösen fontos. Ezen a napon két fontos célunk is van, befejezni az óévet a legnagyobb bőségben, békében, és már az újévre is koncentrálunk, hogy a lehető legmagasabb rezgéssel vágjunk neki. Az utolsó tízmilliószoros nap erőteljesen befolyásolja a következő 3-4 hónap alakulását.

 

Fontos, hogy tegyük rendbe az energiákat magunkban és magunk körül is még a tízmilliószoros nap előtt, hiszen a nagy napon stabil alapokra kell építkeznünk, és ezt nem befolyásolhatja, akadályozhatja semmilyen ártó vagy nem odaillő tényező. El kell engednünk minden félelmet, legyen ez a mi belső hangunk, vagy más rosszakaró személyek hangja, befolyása. Itt ebben a helyzetben nem elegendő azt mondani, hogy „kértem tisztítást a nyáron, vagy rontás levételt 3 hónapja”. Teljes tisztításra van szükség a gyökér csakrától a korona csakráig! Ne sajnáljuk erre az energiát és az időt!

Itt találod a kollégákat, akik ebben felkészülten segítenek: https://asztroklub.hu/josok/

Ha a tisztítás készen van, indulhat az építkezés!

Néhány kiemelten fontos dolog, amire mindenképpen figyelned kell a tízmilliószoros napon:

Érezz hálát! Légy türelmes, önmagaddal is! Mutasd ki a szereteted! Tegyél valami jót másokért! Fogalmazd meg a kívánságaidat!

Az akadályok ellenére, amiket az idei év hozott próbáljuk meg a legapróbb örömteli eseményekből erőt meríteni. Minél több jót tenni, és pozitív energiával, gondolatokkal neki vágni a tízmilliószoros napnak. Most valami nagyon jó indulhat el az életedben, ezt ne felejtsd el! Élj a lehetőséggel, és jelentkezz, legyél te az utolsó tízmilliószoros nap kiválasztottja.