You are currently viewing Kos Telihold hatásai – Állj ki magadért!

Kos Telihold hatásai – Állj ki magadért!

Ebben a hónapban egy igazán tüzes Kos telihold lesz hatással az életünkre. Kettős érzéseink lehetnek, hiszen a Kos egy igazán tüzes jegy, míg ugye a Hold a víz elemet képviseli. A két energia találkozását tudnunk kell a helyén kezelni. Egyébként is nagyon nehéz, érzékeny időszak a telihold, de most fokozottan kiéleződhetnek az ellentétek, és persze a feszültségek. Természetesen, van tennivalónk ezzel a telihold energiával is, és nem csak rossz élményeket tartogat, hiszen minden okkal történik, és megközelítés kérdése, hogyan tudjuk felhasználni, kihasználni a körülöttünk lévő telihold energiákat.

Amire fokozottan ügyelnünk kell most az a balesetveszély, ne kapkodjunk, ne siessünk! Kommunikációra, döntésekre is érvényes, ne ítélkezzünk elhamarkodottan, és ne válaszoljunk feszülten, azonnal! Célszerű, mint minden teliholdnál, tervezni és szervezni, ugyanis a túlfűtött, és feszült energia elég erős ahhoz, hogy saját hasznunkra fordítsuk, oly módon, hogy a veszélyeit előre elhárítjuk.

Mindenképpen iktassunk be valamilyen fizikai aktivitást, hosszú séta, takarítás, futás vagy bármi, ami kedvünkre való, és le tudjuk a feszültséget vezetni, mielőtt másokon adnánk ki a dühünket.

Szerelmi kapcsolatokban, főleg a válságban lévő kapcsolatokban legyünk fokozottan óvatosak! A túlfeszülő telihold energia most akár végleges vitákat is kiválhat. Ellenben, ez a tüzes Kos telihold energia nagyon jó hatással lesz a szexuális energiákra, kisugárzásra.

A Kos Telihold egy hatalmas erőt, kitartást is ad. Érdemes verseny helyzetekben megmérettetnünk magunkat, tárgyalásokat lebonyolítani, és kellő higgadtsággal döntéseket hozni, válaszokat adni. Álljunk ki magunkért, merjünk NEM-et mondani, és a belső harag, düh helyett inkább a kitartásunkat erősítsük fel a Kos telihold erejével!

 A lendületet, az erőt anyagi és siker mágiákra is fordíthatjuk, illetve arra, hogy kellőképp megvédjük magunkat a rosszakaróinktól. Képzeljük el úgy ezt a hetet, mint egy építkezési fázist. Kollégáink a nap 24 órájában segítenek, hogyan kell felkészülni, milyen gyakorlatokkal.