You are currently viewing Mit üzen a tarot novemberre?

Mit üzen a tarot novemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a novemberi ingyen jóslás!



  • Egyes lap: Uralkodónő 

 

Pénzügyekben minden simán megy majd, amennyiben nem veszíted el a fejed. Igen, a túlköltekezés veszélye nagy ebben a hónapban. Belül érzed te magad is, hogy spórolós idők következnek, érdemes minden vásárlásodat alaposan megfontolni. Munkádban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Sőt, esélyed van a látványos sikerekre, amihez a szerencse is nagymértékben hozzájárulhat. A szerencsét érdemes több területen is próbára tenned! 

 

Szerelemben valahogy nem azt kapod, amire vágysz. Azt veszed észre, hogy párod gyakran lő mellé, mintha igazán nem is ismerne. Meg kell értened azt, hogy két ember nem mindig képes összhangban lenni, illetve azt is, hogy te magad is változékony vagy, időnként szeszélyesnek is tűnhetsz. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban légy óvatos az ismerkedéssel! Könnyen akadhatsz reménytelen szerelemre, amely mindig akadályokba fog ütközni. 

 

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, amennyiben bizonytalan vagy pároddal kapcsolatban! 

 

Válassz az ITT található tárgyak közül! Egyik meghozhatja a várva várt anyagi gyarapodást!

 

  • Második lap: Ördög 

 

Pénzügyekben légy résen, mert az ördög sokat tud ígérni, de semmit sem ad könnyen! Nagyot is szakíthatsz, de ehhez résen kell lenned. Sok olyan körülmény adódhat, amely kedvező számodra, de kihasználnod nem lesz könnyű ezeket a helyzeteket. Munkádban inkább magad elé figyelj, próbálj meg a jelenben maradni. Sok ígéret terelhet tévútra, ami miatt később hátrányba kerülhetsz. Ebben a hónapban sok dolog dől el, amit később nem biztos, hogy megváltoztathatsz. 

 

Szerelemben az Ördög mindig is a csábítás és a szexualitás lapja lesz. A szenvedélyre bizonyára szüksége van kapcsolatodnak, ideje, hogy a régi tűz újra fellángoljon! Arra viszont figyelj, hogy a csábítás máshonnan is érkezhet majd! Könnyen tévedhetsz egy ilyen kártya és ilyen hónap mellett tévútra. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nagy eséllyel találhatsz szenvedélyes és tüzes szerelmet. Igaz, az Ördög mindenhová elrejt egy kis meglepetést… 

 

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ha úgy érzed, az ördögi erők negatívan hatnak sorsodra!  

Olvasd el ITT az őszi szerelmi horoszkópod, hogy mindent a lehető legjobban alakíthass!

 

  • Harmadik lap: Nap 

 

Pénzügyekben ez a kártya nem jelent kimondottan rosszat. Legnagyobb csapdája a túlköltekezés. A lap uralkodásából következik, hogy lesz majd éjszaka is, azaz a jó időszak után valami nehézség következik majd. Előre sietned semmiben sem szabad, mert a Nap akkor ellened fordul, fénye elvakít s tüze felperzsel. Nappal keresd az árnyékot, éjjel pedig a fényt! Munkádban most lehetőséged nyílik bizonyítani. Akár a jövődért is tehetsz, ami nem csak munkában, hanem anyagiakban is hasznos lehet számodra. Fontos, hogy most mindent beleadj, ha előre szeretnél lépni karrieredben. 

Keresd fel Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), mert a lap nagy mértékű szerencsére is utal, lehetsz éppen te a hónap kiválasztottja!

Szerelemben nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Nap egy termékenység kártya is. Termékeny időszak következik, amivel nincs gond, hiszen ez az élet rendje. Nem csak a gyermeket vállalni akaró pároknak jó ez a kártya, mert más esetben boldog időszakot jelez előre. Amennyiben nincs kapcsolatod, ne habozz, ha valakivel találkozol! Időben kell lépned, mert hamar elszáll a varázslat!   

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!