You are currently viewing 6 dolog, amit Újholdkor tenned kell!

6 dolog, amit Újholdkor tenned kell!

Az Univerzum minden hónapban megajándékoz minket egy kis ajándékkal, az Újholddal, ami mellett könnyen elmehetünk, és könnyen meg is feledkezhetünk róla. A Telihold fényes ragyogását sokkal könnyebben észrevesszük, hiszen szemmel jobban láthatóbb, és a hatásai sokkal erősebbek, olykor felkavaróbbak. Az Újhold időpontokra pedig oda kell figyelnünk, mert az ő hatásai is ugyanolyan fontosak, még ha a látványa nem is annyira szembetűnő, mint a telihold. Újholdkor is százezerszeres energiákkal dolgozunk, és elengedhetetlen, hogy a növő hold fázisára, a teremtésre ilyenkor kezdjünk el készülni. Az Újhold az a pillanat, ami a következő 28 napot biztosan meghatározza, vagy még azon is túl.

 Javaslom, hogy kövesd az Asztro Klub Facebook oldalát, és időben információt kapsz az aktuális holdállásról, de érdemes olyan naptárt is beszerezni, amiben benne vannak a holdfázisok. 

 

És most következzen pár teendő, amire MINDEN Újholdkor figyelned kell:

  1. Tűzz ki egy fontos célt!

Az Újhold minden hónapban egy hatalmas lendületet ad, nyilván ezt maximálisan a saját céljaid, álmaid elérésére kell fordítanod. Állj meg, gondolkodj kicsit! Mi az, amitől meg szeretnél szabadulni? MI az, amit meg szeretnél újítani? A szándékait legyenek világosak, konkrétak!

  1. Gyújts meg egy gyertyát!

Valamilyen módon vigyél fényt az életedbe. Ennek a legegyszerűbb módja az Újhold gyertya gyújtása. Lehetőleg fehér színűt használj, de a céljaid függvényében ez a szín változhat! Erről jobb, ha hozzáértő tanácsadó véleményét kéred ki! ITT választhatsz jósaink közül!

 

  1. Kezdj valami újba!

Az Újhold egy tökéletes pillanat arra, hogy elindulj a teremtés útján! Bármilyen apróság, vagy akár hatalmas újítás szóba jöhet, az a lényeg, hogy próbálj ki valamit, kezdj neki valaminek, amit eddig nem csináltál, vagy már nagyon régen nem foglalkoztál vele! Ez lehet egy új tanfolyam, vagy egy olyan tanulási, ismerkedési folyamat, ami már régóta érdekel, de eddig nem olvastál pontosan utána. Lehet egy randi kezdeményezés, egy új munka megpályázása, egy sporttevékenység, egy új hobbi… Számtalan dolog közül választhatsz.

  1. Randizz, ismerkedj!

Ha szingli vagy, vagy régóta a párkapcsolatod helyreállításán dolgozol, akkor az újhold időpontját nem mulaszthatod el! Mindenképpen erre a napra kell időzítened egy olyan eseményt, ami a szerelmi életeden javít! Ha nincs ötleted, párkapcsolati tanácsadóink azonnal segítenek! ITT választhatsz jósaink közül!

  1. Készíts listát!

Az újhold kívánság lista készítésénél a legfontosabb, hogy maximálisan aprólékosnak, és mindenre kiterjedőnek kell lennie! Nem elég, felírnod, hogy pénz szeretnél, vagy új párkapcsolatot. Pontosan meg kell fogalmaznod, milyen legyen, milyen úton érkezzen, hogy nézzen ki, hol helyezkedjen el az a dolog, amit meg akarsz teremteni, vagy valóra váltani. Természetesen nem csak egy dolgot kell részletezned ezen a listán. Ahhoz, hogy a listád minden kritériumnak megfeleljen, bátran kérd kollégáink segítségét!

 

  1. Tisztítsd meg a teret!

Annak érdekében, hogy az újhold varázslat sikerüljön, kell egy hely, egy rész a lakásodból, ami energetikailag tiszta, és ott tudsz tevékenykedni, minden teendőt elkészíteni. A tértisztítást elég csak egyszer elsajátítanod, és utána ugyanazt a módszert újra alkalmaznod! Annak érdekében, hogy ezt megtanuld, kérd kollégám segítségét!

A felsoroltakon kívül van még egy fontos teendőd. Amennyiben nyitott vagy, és befogadó megtervezheted a saját újhold rituálédat az újévre! Ha már mágia, legyen profi mágia. A felkészülésben mindenképpen kérj segítséget! Válassz tanácsadóink közül, és tervezd meg a következő 12 hónapra a saját Újhold rituálédat!

FIGYELEM! Az Újhold is tartogat veszélyeket, hogy mi az, amit SOHA nem szabad tenned, és KIK azok, akiket mindenképpen el kell kerülnöd ÚJHOLD idején, megtudhatod kollégáinktól, akik a nap 24 órájában várják a hívásodat!