You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya decemberben?

Mit üzen a cigánykártya decemberben?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a decemberi ingyen jóslás!



Első lap: Szerelem lapja  

Jelentése: szerelem, szeretet, öröm

 

Pénzügyekben a kártya kifejezetten jó. Nem csak rövid sikereket jelez előre, hanem hosszantartó pozitív hatásokra is utal. Lehetséges, hogy a lap egy olyan időszakot nyit meg számodra, ahol anyagi gondjaid megoldódni látszanak. Munkádban számodra kedvező helyzetek alakulhatnak ki. Mindenképpen ki kell tudnod ezeket használni. A félénkség most hátráltat, bátorságra lesz szükséged, és kicsit merd túlvállalni magad! A lap kifejezetten szerencsés időszakot jelez előre, így akár valami meglepetés is érhet majd.

 

Szerelemben elkerül a bizonytalanság, amennyiben a jelenre koncentrálsz. Nem szabad most hátranéznetek, inkább élvezzétek azt, ami van. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez lap sok szép dolgot jósol számodra!

 

Hívd Eugéniát a 486-os melléken, a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, mert a december biztosan tartogat számodra valamilyen meglepetést!

 

Nézd meg ITT azokat a tárgyakat, amelyek neked is sok pénzt hozhatnak!

 

Második lap: Örvendezés

Jelentés: öröm, családi esemény

 

Pénzügyekben ez kártya nem jelent jót, de annyira rosszat sem. Költekezést jelez, de ki nem költekezik decemberben? Ebben a hónapban minden a családi események körül forog, amivel minden rendben is van. Időnként neked is szükséged van arra, hogy elengedd a gyeplőt és tudj lazítani egy keveset. Munkádban végre lesz egy laza hónapod, ami azt jelzi, hogy lesz időd pénzt költeni. A szerencse viszont többször is veled lehet, nem ártana megismerned a decemberi szerencsenapjaidat.

 

Szerelemben sok olyan eseményre számíthatsz, ami örömöt és vidámságot varázsol a szívedbe. Ez a hónap a fényé és a szereteté, éld meg minden percét boldogan pároddal és családoddal! Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy valaki be fog neked mutatni valakit, aki megdobogtatja majd a szíved!

 

Hívd Marcus Mágust szombatonként a 993-as melléken, a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd tőle a szerencsenapjaidat!

ITT leírtuk neked, hogyan jöhet a bőség minden életterületedre!

 

Harmadik lap: Féltékenység

Jelentése: féltékenység, féltés, félelem

 

Pénzügyekben ne engedd, hogy aggodalmaid vezessenek! Időnként kifejezetten hasznos lehet a bátorság. Most az, aki mer valamennyire kockáztatni, az nagyot tud majd előrelépni. Benned lesz elég bátorság?! Munkádban is teret nyerhet a bizonytalanság, de te csak a jelenre koncentrálj! A sok stressz valóban vesztessé tehet, ezért első sorban önmagadban kell majd rendet tenned. A szerencse nem nagyon lesz veled, így inkább a sikerre támaszkodhatsz majd december folyamán.

 

Szerelemben jobb, ha nem aggódsz mindig párod miatt. Hallottál már a vonzás törvényéről? Amitől leginkább félsz, az lehet a végzeted. Párod amúgy sem veszi észre, ha flörtölnek vele, ha csak valaki fel nem hívja rá a figyelmét. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nehéz választás vár majd rád!

 

Keresd fel Xalent a 453 melléken, 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd a személyre szabott szerelmi jóslatod, hogy minden megfelelően alakulhasson!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!