You are currently viewing Mi a mantrád csillagjegyed szerint?

Mi a mantrád csillagjegyed szerint?

Nézzük, mi a mantrád csillagjegyed szerint, amely pozitív változásokat indíthat el életedben, amennyiben napi szinten alkalmazod, és el is hiszed azt, amit mondasz!

Már ősidők óta hisznek a gondolatok és a kimondott szavak teremtő erejében. A mantrák sem mai keletűek, évszázadokkal ezelőtt is alkalmazták, igen nagy eredménnyel.

KOS

Bízom abban, hogy a jövőm csodás dolgokat rejt. Türelmes vagyok és elérek mindent, amit szeretnék!

Kosként néha hajlamos vagy a borúlátásra. Ezt a mantrát azért kaptad, hogy mindig emlékezz: bármire képes vagy és bármit elérhetsz!

BIKA

Ha nem sikerül, amit elterveztem, akkor más útvonalról közelítem meg.

Bikaként hajlasz arra, hogy feladd, ha valami nem sikerül elsőre. Semmiképp se tedd, mert ha kitartó vagy, maga a csoda vár rád!

IKREK

Beindulnak a vágyott változások az életemben, ha megtanulok nemet mondani, többet törődni a saját érzéseimmel, és fel merem vállalni, amit érzek!

Néha gondot okoz számodra, hogy elmondd azt, ami valóban benned van. Pedig ez nagyon fontos lesz, hiszen ez kell majd a nagy változások beindulásához.

 

RÁK

Tisztában vagyok az értékeimmel, bízom magamban és a képességeimben!

Több minden történhet az idei évben, ami néha megingathatja a saját magadba vetett hited. Ez a mantra emlékeztetni fog arra, hogy milyen sokat is érsz!

OROSZLÁN

Nem nézek hátra, csak előre! Elengedem a negatív érzéseimet mindennel kapcsolatban, és egy bőséges jövőt teremtek magamnak! Cselekedni fogok!

Oroszlánként sajnos sokszor hiszed azt, hogy amire vágysz, az az öledbe fog pottyanni. Ez sosem volt így senkivel sem. Tégy az álmaid megvalósulásáért!

SZŰZ

Nem fogok mindent pontról pontra megtervezni! Megtanulok ösztönből cselekedni!

Szűzként mindig a precizitásra törekszel, és nem szeretsz hibázni. Tanulj meg a megérzéseidre is hallgatni. Egy hirtelen döntés néha a legjobb döntés!

Valódi, személyes karmikus feladatodra lennél kíváncsi, hogy tudd, mit kell megtenned, milyen irányba kell menned, hogy elérhesd a harmóniát, boldogságot, bőséget? Akkor keresd bizalommal Gabit vagy Marcus Mágust a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

MÉRLEG

Magam mögött hagyok mindent, ami már nem szolgál engem!

Fontos lenne megszabadulnod minden olyan tárgytól, aminek nem veszed hasznát. Ha ajándékozol is, az még jobb. Ugyanúgy azoktól a sérelmektől, rossz érzésektől is válj meg, amelyek nem engedik, hogy a bőség az életedbe áramoljon!

SKORPIÓ

Nem félek a változástól és megérdemlem a boldogságot!

Azon csillagjegyek közé tartozol, akik nehezebben alkalmazkodnak a gyökeres változásokhoz. Pedig, kedves Skorpió, pont egy ilyen változtatás fog a jövőben harmóniát, békét és boldogságot hozni!

Segítségünkkel most megtudod, mi a karmikus feladatod sorsmisszió számod alapján!

Ha sorsmisszió számod 1, 2 vagy 3, a feladatod ITT találod!

Ha 4, 5 vagy 6, a feladatod ITT találod!

Ha 7, 8 vagy 9, a feladatod ITT találod!

NYILAS

Teret adok a jónak. Készen állok befogadni a pozitív változásokat!

Nyilasként sajnos sokat gyötröd magad olyan gondolatokkal, melyek nem helyénvalók. Ne keseregj, ne büntesd magad, hanem nézz előre és hidd is el, hogy te is megérdemled a jót, és az meg is érkezik!

BAK

Nem akarok mindent erővel! Átadom az irányítást égi segítőimnek.

Bakként fontos megértened, hogy nem minden akkor és úgy történik, ahogy te azt elképzeled. Tanulj türelmet, várd ki, hogy beérjen igyekezeted gyümölcse!

VÍZÖNTŐ

A legjobbat fogom kihozni magamból, és elfogadok másokat olyannak, amilyenek!

Csillagjegyed néha mindenkit ellenségnek tekintent, aki merőben más, vagy esetleg más véleményen van. A bőség kulcsa számodra, kedves Vízöntő az lesz, hogy több megértéssel és szeretettel fordulj mások felé!

HALAK

Nem fogok mindent a szívemre venni! Kevesebbet törődöm mások megnyilvánulásaival, és keményen küzdök a céljaimért!

Tanuld meg azt, hogy ha valaki másokat verbálisan bánt, az csak őt minősíti. Nem szabad rosszul érezned magad mások butaságáért! Tudd, hogy értékes vagy, bármire képes vagy, és ha kell, akkor teljesen egyedül is!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!