You are currently viewing Pénz, szerelem siker varázslat 2022-re!

Pénz, szerelem siker varázslat 2022-re!

A legtöbb szerencsével kapcsolatos hagyomány Szilveszter napjához köthető. A 2022-es pénzvarázslat is ehhez a naphoz kapcsolódik leginkább. Az ezen a napon beavatott mágiák viszont nem csak pénzvarázslatként működnek, hanem a szerelem és siker területére is rendkívül erős hatással vannak. Mert igazán az szerencsés, aki minden életterületen meg lehet elégedve a sorsával. Neked sem elég pusztán a pénz, az élet számodra is többről szól. A pénz önmagában sokszor még eszköznek is kevés, hiszen boldogságot sehol sem lehet kilóra kapni!  

Kérj újévi jóslatot a legjobbtól! Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérd a jóslatot a legmegfelelőbb időben a sorsfordításhoz! 

 

A szerelem nagyon fontos része a mágiának és az életnek is.  A te életed sem tud nélküle működni. Ahogy fentebb írtam, hiába a pénz, ha nincs boldogság. Sok pénzvarázslat csakis az anyagiakkal foglalkozik, sajnos így a spirituális egyensúlyra sem figyel oda. Ezért akinek elvégzik, sokszor a pénzért cserébe rossz szerelmi karmát vállal magára. Neked nem ilyenre van szükséged. A mágia 2022-re teljesebbé kell, hogy tegye az életed. 

Miért is? 

A változások éve előtt állunk, sok szerelmi kapcsolatnak szüksége van a védelemre, akár a te kapcsolatodnak is. Rendkívül sok változásra kell készülnöd, éppen ezért bárki csalódhat a párjában. Bárki találhat hirtelen egy új kapcsolatot, vagy éppen szerelemet, de egy védelem segít abban, hogy az igazival találjátok meg egymást. A szerelem minden szilveszteri varázslatban ott kell, hogy legyen! 

Tudd meg, párkapcsolatodnak szüksége van-e mágikus segítségre! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól!  

 

A siker és pénz szoros kapcsolatban állnak egymással. A jó pénzvarázslat éppen annyira épít a szerencsére, mint a sikerre. A mágia akkor az igazi, ha egyensúlyt tud teremteni életedben, sorsodban. Ez csak akkor lehetséges, ha egy konkrét sikertervet vés be egy avatott mágus neked az Univerzumba, hogy minden teljesülhessen 2022-ben.

Mire is van szükséged? 

Semmi olyanra, amit ne tudnál könnyen és olcsón beszerezni. Minden más ott van benned. A legfontosabb, hogy tudd, mit akarsz, mennyit akarsz és hogyan szeretnél boldog lenni! A teljesség jegyében végezhető el a 2022-es pénz-, szerelem- és sikervonzó pénzvarázslat. Csak tárcsáznod kell ahhoz, hogy egy igazi rítusban legyen részed. Minden, ami szükséges a szilveszteri varázslathoz, ezoterikus szakembereink rendelkezésére van bocsátva. Felkészülten várnak Téged! Erre a varázslatra bármelyik munkatársunknál jelentkezhetsz. Fontos részlet, hogy növeli a mágia erejét, ha több kollégánál is jelentkezel. Minél több szakember vesz fel a szilveszteri varázslathoz, annál erősebb energiák szavatolják azt, hogy 2022. számodra a felemelkedés és a boldogság éve legyen! 

Nem szeretnéd a véletlenre bízni a dolgokat? Akkor igényeld a mágiát profiktól! Keresd bizalommal Szegedi Pannit vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy úgy alakulhasson a 2022-es éved, ahogy azt eltervezed magadnak!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!